Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deprechaaa

Seroxat i deprim 2 na raz

Polecane posty

Gość deprechaaa

Regularnie zarzywam seroxat jest świetny na nerwice nie mam leków i jest spoko ;] ale depresja nie mija jestem smutna, często płacze, mic mi sie nie chce i czuje ciągłe zmęczenie. Chciałam zarzywac deprim ale na ulotce nie jest zalecane branie leków z wyciągiem dziurawca. Mam pytanie czy ktos łykał obydwa leki na raz ??

Gość Do egzorcysty
zgłos się!! Mowie poważnie!!!

Gość deprocho ja też tak mam ale...
Ja mam też zmiany nastrojów, wiele lęków i często płaczę bez przyczyny. jednak staram sie nie myśleć o tym jak o depresji. Próbuję zająć się przyjemnymi sprawami. I sprzątanie bardzo mi pomaga. czy masz myśli samobójcze?

Gość obejbeee_bejbe
przestancie pieprzyc - ciesz się, ze wogóle cos Ci pomagają, bo zdarza się, ze zle dobreane leki skutkuja tym ,ze dostajesz świra juz po kilku dniach brania i noisz się, ze sięzabijesz, zeby przestac cierpieć. Powinien ktos z Tobą przebywac, nie unikaj ludzi, nie izoluj sie.

Deprim to nie na tę porę roku, słońce będzie coraz mocniej przygrzewało, a dziurawiec ma działanie fotouczulające. skonsultuj się z lekarzem, może doradzi Ci coś, to będziesz mogła łączyć z Seroxatem albo coś skuteczniejszego zamiast niego.