Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 22

Skąd można wziąść dziewczynę? Skąd was wzieli wasi faceci?

Polecane posty

Ech masz Ty ten charakter po Mamusi Bracik. Panienki jak uslyszaly, ze chcesz przeleciec trzy na raz to sie troche sploszyly...

ja swoją mariolkę znalazłem na wysypisku trochę gumy wulkanizacyjnej i działa jak nowa laleczka moja kochana

W lodowce nie ma zadnej kolacji !!! Juz drugi dzien szukam. Pewnie bracik wyzarl wszystko. Ide podjem troche od psa, w koncu po cos go mamy.

Gość Bombelek2
:D Mamy tez kota,węża,papugę i chomiki syryjskie.Siorka,Mamusia chyba na zabój zakochana w tym absztyfikancie z malym pisiorkiem,bo nawet nie zauważyła,ze nowi dinks przyniosłem od p.Mietka spod 9:-p A z lodówki nic nie wyżerałem;wściekły].To ten buc Mamusi,zanim nie dosta śrutu w tyłek,to siedział z ryjem w lodówce i wyżerał. Mówiłem,zeby go nie zapraszała.Nie dość ze zbok to bezrobotny i kasy nie ma:o Ide na imprezkę,to rano przyniosę coś dobrego:) Ucałuj Mamusie ode mnie.Tylko pilnuj,żeby sie nie zalał tym dinksem,ma jej wystarczyć na tydzień.Jak za duzo wychla znowu bedzie miała zwidy i fioletowy noc :-p

Gość Bombelek2
Mamu ska i Ty ten kantor z dykty bankiem nazywasz ?:o A Ciebie Mamusiu kocham i tylko z miłosci takie słowa:) Ja bede wracał troche późno.To kal ten gach sie będzie kładłd spac,to nie przy drzwiach tylko troszeczke dalej.Nadepne bedzie miał znów przepuklinę.:-p

Gość Bombelek2
Kochamy Cie Mamusiu :0

Gość Bombelek2
Acha,ąż jest tresowany i reaguje na gachów z małymi pisiorkami :-p Najpierw syczy,a potem kąsa.Niech go ten gach nie głaszcze lepiej. :-p

Gość Bombelek2
Gratuluje Mamusiu,ale to chyba byl ten penis który sobie przytroczył do pasa.Swojego to o pinceta wyjmuje:-p

Gość Bombelek2
Uwielbiam Cie Mamusiu !!!:) 👄

Gość Bombelek2
He he :) Szkoda...Wąż ma 56cm.:-pI nie trzeba go nawilźać:-p;)

Waz jest spox Mamusiu, przydaje sie jak winda jest zapchana /tak mamy winde od dawna/ albo na kanara w srodkach komunikacji interpersonalnej. Ja tam do gacha nic nie mam, niech sie placze byle bys Mamo szczesliwa byla. Sasiadka spod szostki pyta gdzie on sobie to powiekszenie penisa robil bo chcialaby meza wyslac. Cmokam

Oj Mamo, Mamo. Ja tam nie moge sie doczekac zeby zostac babcia. Toz to sama przyjemnosc ! Mozna dzieciaka rozpuszczac, rozbisurmaniac do cna i zero odpowiedzialnosci... Jestes Mamo babcia od kilkunastu lat, nadrobimy stracony czas jak sie Bracik postara. Z jego temperamentem to juz niedlugo...

Gość Bombelek2
Dobry z rana Rodzince.:) Ja się nie bawiłem tylko cięzko pracowałem na utrzymanie domu :o Temperament owszem dopisuje Bombelku,ale zeby zaraz w pieluchy :-p No i Mamcia taka młoda,chcesz ja wykończyc Bombelku tymi dziecmi ? :D A wracaja c do tematu gacha.Mamusiu,mnie tam on tez moze i by nie przeszkadzał,ale nie mpge patrzeć jak sie męczysz.Pizdrzysz sie,malujesz,nowe rajstopy co tydzień ...I dla kogo? To jakiś mankieciarz z okienka:o Zwykły gryzipiórek.Stać Cie Mamus na cos lepszego.I żaden facet.Jak dostał śrutu w tyłek to sie poryczał... Na solarium chodzi jak lepper:-p

Tylko nie instruktor tanca MAMO !!! I nie instruktor prawa jazdy ! Oni maja najwiekszy przebieg, z racji wykonywanego zawodu i sluzbowej nadczynnosci testosteronu !!! Nie polecam tez konduktorow na trasach krajowych i druznikow. Dluznikow tym bardziej. Mamo - jestes taka sliczna, mloda, znam jednego fajnego chlopaka - moge Cie poznac.... Ale marzy mi sie dla Ciebie jakis cieply facet nie zarozumialy dupek, ktory zawiruje Ci przed oczami swoim kuperkiem w rytmie salsa i Cie opeta a potem zostawi. Bracik powiedz Matce moze Ty masz na Nia jakis wplyw !

Gość Bombelek2
Abo to można cos kobiecie wytłumaczyć...:o jak sie uprze to nie ma siły.Może Mamusia jak Cichopek:-p chce w Tańcu z Gwiazadmi zamieszać :-p Bardzo cie cieszę ze tego "bankiera"juz nie zobaczymy.Najgorszy typ chłopa.Zawistny,samolubny.Tylko kasa,szkolenia...go ineteresują. Mamus.Ja czipendejls ? :D Ja sie moge tylko przed Toba rozebrać :-p A siorka Mamusiu ma rację.Instruktorzy tańca sa jak kelnerzy.Licza tylko na obrywki:oTo nie dla Ciebie partia.Zreszta często ukrywaja swoja odmienność seksualna.Potem sie okaze że pedai i będziesz znowu płakac po nocach. Jestem przeciwny !!!

Gość Bombelek2
Ale spokojnie,jakby co potraktuje go paralizatorem 12000 V:classic_cool:

Gość Bombelek2
Brazylijczyk i hetero ? To niemozliwe.Oni wszyscy sa biseksami:-p Jeszcze sie przymahonisz od niego ;) na skórze... Nie no Mamuska,jestes niemozliwa.Jak nie jakis wypierdek z banku to teraz biseks z krzywymi nogami zapatrzony w Ronaldinho:o Dziś na obiad szpinak i tortilla z kameleona:-p A na deser sałatka z pinii i fig.:D

Gość Bombelek2
No to sobie wyobraź mamus,ze oni jej jedza a przedtem te dupy całują.Ten Twój brasilieros też...:-p

hmmm galaretka... to brzmi ciekawie... Moja porcje kamelelona prosze dac bracikowi - niech pozna sile mojego siostrzanego uczucia. Aaaa... moze cos pomoc z tym obiadem ? Moge cos obrac tudziez oplukac.

Sorki ale psa NA PEWNO wyprowadzac nie bede. Strata czasu i tak nasika na kanape. Niech sie bracik tym zajmie, w koncu to on dostal go na komunie trzydziesci cztery lata temu. Jaka znowu wirtualna rodzina ??? Wypierasz sie nas Mamo, zeby mlodziej wygladac ? Ech i to dla kogo - dla jakiegos leszczyka, ktory nawet topiku nie umie dobrze zalozyc, fak. Wybaczamy Ci bo nikt nie potrafi tak zrobic szpinaku z rodzynkami no i ten Twoj gach przydaja sie do ploszenia golebi na balkonie swoim mikropenisem... cmok cmok cmok

Gość do bomba
zeby nic nie wyskakiwalo w firefox wystarczy znieczulic java script . a co do tematu to ja swoja kupilem w sklepie tylko jakas taka gumowa jest .... :) w dodatku nie jestem calkiem pewny czy mnie kocha :P

Gość Bombelek2
Czy ta czarna niemota co sie zali ze nie miał jeszcze dziewczyny to nowy gach Mamusi ?:o Siorka daj mu smyczkę i niech wyprowadzi naszego brytana na spacerek.A i niech pozmywa w kuchni a potem posprząta chałupę jak juz korzysta z naszego kibla.;) Bombelek - gdzie te Twoje koleżanki które miały być ? :-p Mamusiu - ten mahoniowy brasilieros mi sie nie podoba.Wczoraj nawet puszek po Karmi nie wyniósł Wracam w nocy. 👄

Ten nibypenis korzysta z naszego kibla ??? Ja sie nie zgadzam !!! Nie bede sie po nim w lustrze przegladac, ni hu hu. Teraz rozumiem dlaczego wanna tak radykalnie zmienila kolor myslalam, ze to po doswiadczeniach bracika a tu masz gach sie w niej kapal. Mamuska jak po sesji ? To juz wakacje ? Nad morze moze bysmy skoczyli ? Bo nie bardzo pamietam, w ktorym miescie mieszkamy teraz Mamo ???? Tylko nie mow, ze w wirtualnym bo sie zaj*ebie - powietrze tu smierdzi na prawde.

Gość Bombelek2
Mamusiu zdałaś ? - gratuluję :) Siorka ide na basen idziesz ze mna ? Miałas te laski przyprowadzić ? Dzis na obiad będzie pizza z anchovis i oliwkami.