Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 22

Skąd można wziąść dziewczynę? Skąd was wzieli wasi faceci?

Polecane posty

Ummmmm, pizza - MNIAM. Ty to wiesz jak podejsc siostrzane serce. Laski teraz pija i sa nie-do-wyjecia. Mamo gdzie jestes ? Maz mnie zdradza co mam zrobic ?

Masz sliczna, pyskata wnusie Mamo - moze jakis bilobil zaczelabys stosowac ? Nie moge go kopnac w zadek bo nas utrzymuje. To co mam zrobic ? A gdzie ten Sphinx ?

Mamoooooooo... Znowu gdzies z gachem zniknelas ? A gdzie ten szarawar moj brat ? Co za burdel. Pies niewyprowadzony, jesc nie ma co... ide do Jadzki.

Gość Bombelek2
Jak to gdzie jestem? W pracy !!! Od kiedy siorka masz męża? Dlaczego ja takze nic o tym nie wiem,ze jestem wujkiem ?:o To juz przechodzi wszelkie pojecie;) To jakieś SF jest:classic_cool: Dzis siorka bedzie na obiad cielecina w szparagach z brokułami:-p A Sphinks to zalezy ktory.Jeden jesy blisko mojej pracy :-p

Gość Bombelek2
Ach jak mi sie marzy ciepłe mleczko...mmmmm Nie ma to jak Twój cycus Mamusi.Żaden nie jest taki piekny i zeden nie pasuje do kształtu ust jak Twój:)

Gość Bombelek2
To w końcu z którym gachem wyjeżdżasz Mamusiu? Ztym mahoniowym brasilieros czy z tym cnotliwym niedorozwojem ? Raczej oszczedzaj cyca dla mnie :-p Bo jak stwierdze po weekendzie,ze cos nie tak,głos mu sie zmieni na sopran :D Siorka,ja z tym Twoim mezem też moze pogadam o "pogodzie" ? Gwarantuje Ci,ze zostanie domatorem !!:-p Zakupy Mamus zrobilaś,ale gdzie piwo ? :o

Gość Bombelek2
Taaa,własnie widziałem tego "macho" :o 160 wzrostu,pryszcze na japie :o z twarzy przypomina Romana G. Zajebisty ???:o Mamuś ,Ty taka bomba z takim konusem ? :-p

Mój mąż poderwał mnie na ulicy,na czerwonego poloneza nawet nie caro.Wtedy balchar nie było,ale teraz się śmiejemy że mnie na blachy wyrwał,po krzakach za mną jechał bo z psami na spacer wyszłam:)

Gość kolega Bombelka2
pani Bombo - Podoba mi się Pani i chciałbym z Panią sie umówić na kawę:)

Gość Przygarnął mnie
jak stałam na drodze

Gość Bombelek2
Mamus,juz lepszy mój kolega jak ten Twój ...gach:o Napewno z nim Ci będzie lepiej :) Ty jestes przed 30 on po :D Co Ci zalezy :-p Bombelek też pewnie by sie ucieszyła :) Ten Twój gach nawet porządnie majtek sobie nie umie uprać:o

Gość Bombelek2
Mamus nie marudź,drugiego takiego nie znajdziesz. Dobry jest.Laski za nim szaleja:) 👄

Gość saper.
uwielbiam rozbrajać bomby:classic_cool:

Gość zewsząd
:P

Bracik a co ty opowiesz temu mojemu mezowi o pogodzie, ze on domatorem zostanie ? Zreszta \"powiedz\" mu cokolwiek bo ja juz nie mam sily. Jak nie dupy to internet, z domu nie wyjdzie jak sie ze dwa razy nie wytrzepie, potem te panny w pracy, nic dziwnego, ze dla mnie nie starcza. A kobieta niedoj*ebana to nie kobieta... Mamuska cos na ten temat wie, zazdroszcze Jej powodzenia... Ech miec te dwadziescia kilka lat...Mamo uzywaj ile wlazie zebys nie skonczyla tak jak ja z jakims koniobijca. Ja posprzatam, bracik przepracowany, Mama balanguje, nie ma sprawy. Tylko wezcie tego brytana - moze na wies go wywiezc bo galki wszystkie poobgyzal.