Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawiedliwość tego świata

Panowie zobaczcie na co skazujecie Kobiety!

Polecane posty

Gość zzzzzzzzzzzzz
To durnie jak chlastną taki w pionie, ostatnio znajoma rodziła i miała poziomo i to tak mało, że w zasadzie majtki jej blizne przykryją

Gość zzzzzzzzzzzzz
szarym mydłem, poważnie?

wiem,ze to szare mydło za bardzo nie zachęca ale lekarze je polecają nie jest perfumowane i naturalne a w kroku po porodzie nawet przy sikaniu piecze..

zmykam bo mój synek ma już 3latka i ananas nie chce spać muszę go ululać:D czeka na mnie:D

Gość zzzzzzzzzzzzz
Siemka, ja też spadam, moja córka jest super do spania, od dawna stwierdza "idę spać", przykrywa się i spi

Gość gość
🖐️ dobranoc dziewczyny!

Gość zszokowana kobietka
kolezanka ma mala blizne po cesarce - pozioma pod brzuchem:O Bolu sie nie boje a przynajmniej nic mi sie tam nie rozerwie i niczego nie beda cieli :O Jesli sie kiedykolwiek zdecyduje :O W sumie ja chce adoptowac (nawet jesli urodze to i tak to zrobie) i to jedno by mi wystarczylo ale moj chlopak strasznie sie upiera na bilogiczne dziecko, latwo mu mowic :O Nie jestem do tego przekonna i mam nadzieje, ze go jakos od tego zamiaru odwiode ;) Zzzzzzzzz-> jestes dla mnie bohaterka po tym co dzis zobaczylam :)

Gość gość
zszokowana---> przy porodzie nic sie nie rozrywa:D A tną takze przy cesarce, i nie maly kawalek cienkiej skorki w kroku, tylko brzuch. Nie wiem ile masz lat, ale mysle ze moze Ci sie jeszcze poglad zmienic, Ja tez kiedys myslalam tak jak Ty. Teraz chce moc nosic kuse bikini i rozebrac sie przed facetem bez krempacji, ze mam blizne na brzuchu.

Gość zszokowana kobietka
Pozdro mam 25 lat wiec nie jestem dzieckiem :O Blizne widzialam u kolezanki i jest niewielka- gorzej wygladaja te po wyrostku :O Wole sie rozebrac i miec mala blizne niz przepastna pochwe i popuszczac mocz. Co do rozrywania- czytalas chyba, ze jesli nie rozetna czasem krocza to moze peknac samo :O

Gość gość
Ale rozcinaja, nie tna tylko na zyczenie w prywatnych klinikach. Ja tez mam 25 lat, nie posadzalam Cie bynajmniej o bycie dzieckiem. Ile kobiet, tyle pogladow na sprawy porodu....:) Moja mama i ciocia mowia, ze pochwy im sie nie nieznacznie rozciagnely. Mama rodzila 4 razy...ile kobiet, znow tyle opinii:)

Gość zszokowana kobietka
Wiesz- ja juz pisalam, ze nie czuje potrzeby posiadania dziecka biologicznego:o Chce dziecko i marzylam o adopcji. Za to mojemu chlopakowi na tym zalezy i chociaz mi sie to nie usmiecha pewnie sie na ciaze zdecyduje :O

w domach dziecka jest tyle dzieciatek potrzebujących rodziny, te filmiki uswiadomiły mi, ze adopcja to świetna sprawa

Gość zszokowana kobietka
monikula Zgadzam sie :O Tylko wytlumacz to facetowi :O Oni maja pierdzielca na punkcie przekazywania genow :O

ja juz wswojemu mówiłam, że niechce mieć dzieci, ale jesli będzie sie na nie bardzo upierał, to pokarze mu te filmiki.:)

Gość zszokowana kobietka
Dobry pomysl :D Moj nie lubi widoku krwi ( jak chyba wiekszosc) mezczyzn :P Mnei to przerazilo a co dopiero jego :D

Gość zszokowana kobietka
to moze jeszcze ktos dorzuci zdjecia z cesarki - zeby moje kochanie gornolotnie mi tego nie proponowalo :D:P

Wasze porody są niczym z naszym męskim zatwardzeniem w kiblu :D

przed porodem robi się kobietom lewatywe, jesli macie z tym problem to sobie ja zafunduj:p

Gość a mi sie nie chce
wczytac....

Czytałem książke kiedyś do położnictwa, cała masa zabiegów kobiety czeka, z goleniem krocza przez nerwową pielegniarkę wlącznie.

łoo matko, toż to istna rzeź....brrrr, zaczne podziwiac moja mame, ma nas 3,a moja babcia jest jeszce lepsza....6 z siebie wydała na świat ehhhhh.

Gość a mi sie nie chce wczytac
czemu mi sie nie chce ten filmik uruchomic? naciskam play i nic. caly czas "loading" i nic i nic :/

Gość zszokowana kobietka
a mi sie nie chce wczytac ciesz sie-zaraz sie zacznie rzez

Gość a mi sie nie chce wczytac
ale a bym jednak chciala go zobaczyc. dziecka nie chce ze wzgledu na porod. czas sie w tym utwierdzic i zobaczyc jak wyszlam na ten swiat :)

Gość to wcale
nie jest takie straszne,ja urodziłam jedno dziecko,rodziłam przez 3 godziny,wiec poszło szybko,bolalo tylko na poczatku przed faktycznym porodem,miałam bole krzyzowe,ale to nie było takie straszne jak opisują,na tych filmach jest duzo kwri i moze to dla niektorych jest makabryczne,ja nie patrzyłam co tam sie dzieje na dole,naprawde poszło szybko a sam wlasciwy porod to naprawde kilka minut trwał,nic nie bolało,troche wysilku(dla tych co jeszcze nie rodziły a sie boją-jakbyscie chcialy za przeproszeniem wielka ku... wydalic,moze to brzydkie porownanie,ale prawdziwe),rozciecia wogole nie poczulam,nawet niewiem kiedy to zrobili,zszywania tez prawie wogole nie czułam,bardzo szybko doszłam do siebie i chciałam juz na drugi dzien wyjsc do domu,ale puscili dopiero po 4 dniach,dziewczyny nie słuchajcie tych opowiadan,ze to straszne,naprawde to jest moment i po krzyku,naprawde nie ma sie czego bać! nie mam zadnej blizny i szybko wrociłam do swojej wagi-53kg,zaden brzuch mi nie zwisał,to szybko sie samo regeneruje,naprawde to nie takie straszne,ja przynajmniej nie miałam złych wspomnien a rodziłam normalnie w szpitalu panstwowym,personel dostał tyko po kawie i czekoladzie,zadnych lapowek,zadnych cudow nie było,wszystko poszło pieknie i gładko i z wami tez tak bedzie,nawet sie nie obejrzycie

Gość wow___________________________