_Niezapominajka 0 Napisano Czerwiec 1, 2006 Chciałabym mieć w domu coś takiego. Magda M mnie zmobilizowała;) Mam steper, ale na chodziarzu pracuje chyba więcej mięśni(?) Nie chodzi mi o ćwiczenie w domu zamiast uprawiania innych sportów, tylko o wykorzystanie prawie bezczynnego oglądania seriali (ćwiczę tylko brzuszki i nogi agrafką w tym czasie a chciałabym urozmaicenia:D ) Ma ktoś takiego chodziarza? jakiegokolwiek? Wady/zalety poproszę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Niezapominajka 0 Napisano Czerwiec 14, 2006 Dzięki:D Kupiłam i jestem zachwycona. Ale na łydkach mam zakwasy hehe. Tak mi się spodobało, że ćwiczę w każdej wolnej chwili:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sabasa Napisano Wrzesień 4, 2006 czesc wam:) ja chciala bym zakupic to urzadzenie ale nie wiem czy warto bo jest troche drogie.po ilu tygodniach widziałyscie rezultaty i ile min dziennie cwiczyłyscie na nim? pozdrawiam i prosze o szypka odpowiedz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwona 0 Napisano Listopad 30, 2006 Witam! Kupiłam \"gazelkę\" miesiąc temu, ćwiczę wieczorem ok. 30-40 min. zgubiłam 5kg. Jestem bardzo zadowolona, naprawdę warto ją kupić jeśli tak jak ja nie macie czasu na chodzenie do jakiś klubów. Można ćwiczyć kiedy się chce, a efekty naprawdę są. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Melitka Napisano Grudzień 1, 2006 dziewczyny!! gdzie ja mogę kupi gazelle freestyle. Potwornie mi zależy a z TV marketu już wycofali, na allegro same podróby. Pomóżcie !!plis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CHCE BYć SZCZUPLA 0 Napisano Grudzień 1, 2006 niestety nie mam pojecia gdzie kupic, ale powiem ze mam podobne do gazelki urzadzenie do cwiczen, ktore kilka lat temu nabylam z TV shopu i mowie Wam ze dziala, tylko trzeba cwiczyc na nim regularnie, ale efekty sa trwale, no i to wielka wygoda miec na kie urzadzenie w domu, taniej nas to wychodzi niz silownia czy fitness, a nie kazdy ma czas by tam chodzic, cwiczyc mozna podczas ogladania tv, lecz najlepiej z jakas energiczna muzyczka, czas wtedy mija b. szybko POLECAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lio Napisano Grudzień 5, 2006 ja tez chciałabym kupic gazelle freestyle . w zagranicznych sklepach kosztuje o 200 zl drozej . czy jest mozliwe kupic ten sprzet w polsce?. niestety nie ma juz w tv markecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rubinek Napisano Grudzień 16, 2006 sabasa to gdzie kupiłaś??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sabasa Napisano Grudzień 16, 2006 na allegro:) i jestem jak narazie zadowolona:) polecam mimo ze byl tańszy od oryginalnego ale ćwiczy te same partie miesni:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rubinek Napisano Grudzień 16, 2006 zapodałabyś linka chciałabym coś sprawdzonego a skoro Ty jesteś zadowolona, długo używasz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sabasa Napisano Grudzień 16, 2006 no cos ty dostalam go w tamtym tyg. i uzywam go moze 5 dni ale czuje efekty:)mam nadzieje ze w krotce je zobacze:)wejdz na allegro i i napisz gazelle i tam benda:) najlepiej chyba jak bedzie jakis podobny do oryginalu i mial raczki na trzymanie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rubinek Napisano Grudzień 16, 2006 no szukałam ten mi sie podoba ale jakiś tani http://allegro.pl/item150449958_najtaniej_gazelle_freestyle_z_komputerkiem_okazja.html a ten gościu ma negatywy http://allegro.pl/item150449958_najtaniej_gazelle_freestyle_z_komputerkiem_okazja.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Angelika_Gda Napisano Wrzesień 29, 2007 A jakie parte mięśni ćwiczy się na Gazelle Freestyle? Oczywiście oprucz nóg :) Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poczatkujacacwiczaca Napisano Listopad 1, 2007 A czy ćwicząc na takim urządzeniu, nie wyrabia się za bardzo mięsni łydek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość keca Napisano Grudzień 16, 2007 witam! ja mam gazelle freestyle do sprzedania wystawiam na allegro dzis albo jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Minks Napisano Marzec 17, 2008 Hej:)) Popieram gazelka jest świetna..schudłam 23kg,ćwicząc regularnie:))))) A teraz chcę sprzedać gazelkę, bo spełniła już swoją funkcję. Jak ktoś chciałby kupić,poroszę by napisał na maila: trans.c@wp.pl Pozdrawiam. Irma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Są tacy Napisano Luty 22, 2009 Czy są tacy którzy schudli dzięki chodziarzowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do gory Napisano Luty 28, 2009 Czy to ma znaczyć że nikt nie starcił zbędnych kilogramów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kto zgubił kilogramy Napisano Marzec 1, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Halooooooo Napisano Marzec 5, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Enigmaaaaaa Napisano Marzec 8, 2009 Podnoszę temat, może ktoś coś dopisze? Właśnie zastanawiam się nad gazelką dla poprawienia sprawności, wyćwiczenia mięśni i jędnrności na ciele. Zastanawiam się jeszcze czy Gazelle czy Air Walker? I jak odróżnić oryginał od bubla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie kupuj Napisano Marzec 9, 2009 enigma, na pewno nie kupuj tego badziewia: http://cokupic.pl/i/c_big1884162.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do gory Napisano Marzec 10, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do gory Napisano Marzec 19, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czy ktoś jeszcze ćwiczy Napisano Maj 25, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba nie warto Napisano Maj 25, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziubeeka Napisano Czerwiec 8, 2009 ja sie zastanawiam nad kupnem , ale raczej sie zdecyduje... mysle że warto , moja znajoma ma ja od roku i jest zadowolona, w miesiąć zgubiła na sam poczatek 4 kg , przyjemnie sie ćwiczy na tym urządzeniu , ja mam zamiar kupi ten sprzęt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziubeeka Napisano Czerwiec 8, 2009 http://allegro.pl/item646837455_gazelle_freestyle_air_walker_pomiar_pulsu_licznik.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia395 Napisano Październik 22, 2009 ja rowniez zastanawiam sie nad kupnem gazelle, glownie dlatego ze mam celullit:( Myslicie ze pomoze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach