Marzenkaa 0 Napisano Czerwiec 1, 2006 Dziewczyny,widziałyście może taką reklamę z Heidi Klum.Reklamuje jakieś cukierki o obniżonej wartości kalorycznej.Wiecie może jak te cukierki się nazywają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciukiereczekjeden Napisano Czerwiec 1, 2006 nazywaja sie katsies ale wcale nie sa beztluszczowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luana21 0 Napisano Czerwiec 1, 2006 Owocowe pianki Katjes, jesli Ci chodzi o ta reklame, gdzie ona siedzi w wannie z tymi cukierkami. I nie maja wcale obnizonej wartosci kalorycznej, 100g ma ok.340kcal, tylko bez tluszczu sa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ó 0 Napisano Czerwiec 1, 2006 ale sa pelne weglowodanów! afe, afe! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cukiereczekjeden Napisano Czerwiec 1, 2006 one wcale nie sa pozbawione tluszczu to taka podpucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzenkaa 0 Napisano Czerwiec 1, 2006 A to od tej dużej ilości węglowodanów można utyć???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luana21 0 Napisano Czerwiec 1, 2006 Ona gada w tej reklamie, ze sa bez tluszczu, na opakowaniu tez tak pisze. Ale nie wiem, jak smakuja, trzymam sie od szkopskich produktow z daleka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cukiereczek jeden Napisano Czerwiec 1, 2006 powiemszczeze ze mieszkam w niemczech i sa ochyyddaaaaaaaaaa beee......paskudne jak takie pianki smakuja z jogurtem wstretnw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luana21 0 Napisano Czerwiec 1, 2006 Ja tez mieszkam w tym przekletym kraju i jak juz musze wydac na cos tu pieniadze to wole na misie harribo albo nimm2, przynajmniej to smakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ona nie siedzi w wannie Napisano Czerwiec 1, 2006 tylko sobie te cukierki włożyla miedzy paluchy u nóg!! to o to wam chodzi??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ó 0 Napisano Czerwiec 1, 2006 weglowodany ponoc tucza bardziej niz tłuszcz... tyle o tym slsyzalam, ale fakt - nigdy mi sie nie chcialo sprawdzac... ponoc rozklad weglowodanow jest trudniejszy, niz samych tłuszczy (ktore maja wazne funkcje w organizmie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justinka Napisano Czerwiec 1, 2006 A właśnie,czy te żelki haribo są bezpieczne w trakcie dietki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justinka Napisano Czerwiec 1, 2006 powiem wam szczerze,ze jak zobaczylam ze ona ma te cukierki miedzy palcami u nóg,niedobrze mi sie zrobilo na mysl o tych cukierkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justinka Napisano Czerwiec 1, 2006 powiem wam szczerze,ze jak zobaczylam ze ona ma te cukierki miedzy palcami u nóg,niedobrze mi sie zrobilo na mysl o tych cukierkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luana21 0 Napisano Czerwiec 1, 2006 Zelki harribo maja tez ok.343 kcal na 100g(mam na mysli misie), wiec sie chyba lepiej nimi nie opychac, jesli ktos sie odchudza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po cholere Napisano Czerwiec 1, 2006 mieszkasz w tym przekletym kraju - bist du im Knast ze nie mozesz stamtad wyjechac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luana21 0 Napisano Czerwiec 1, 2006 Nie, jestem tu wbrew wlasnej woli na studiach i odliczam dni, kiedy to bagno opuszcze i wroce do Polski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Prixxxxxxxxxxi Napisano Czerwiec 5, 2006 Luana21 ja tez mieszkam w niemczech i nie narzekam ;-P gdyby mi sie tak nie podobało jak tobie to juz bym tu nie mieszkała. Zapewne "byłas zbyt inteligentna na Polskie studia" bo wiadomo ze w Niemczech jest nizszy poziom nauczania niz u nas :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luana21 0 Napisano Czerwiec 5, 2006 Nie wiem, czy bylam za malo inteligentna, byc moze, bo chociaz zdalam egzaminy wstepne, to mnie nie przyjeli (3 miejsce pod kreska). A ze tu jest nizszy poziom nauczania to wiem i widze na kazdym kroku. Jestem tu z woli rodzicow, ktorym sie zawsze marzyla coreczka na studiach zagranica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wodna Napisano Czerwiec 5, 2006 jesli chodzi wam o te żelki jogurtowe ktore ona sobie wsadza miedzy palce u nóg, to zanim pojawiła się reklama kupiłam je na stacji benzynowej. Są bez smaku, niedobre po prostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość synek rosemary Napisano Czerwiec 5, 2006 mnie tam smakują a kto to się obżera cukierkami ? Jak się zje 5 , to sie od tego nie utyje , cukierki się je dla smaku i przyjemności , a nie tonami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość synek rosemary Napisano Czerwiec 5, 2006 to takie połączenie pianki z żelkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DG IST MA FAVORITE Napisano Czerwiec 5, 2006 to sa zelki a jesli chodzi o smak to takie sobie wole Haribo:) ale tamte sa bardzo tanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach