Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yariska13

Ona On i ja

Polecane posty

Mam bardzo dobrego Przyjaciela na którym mi zalezy również jak na mężczyznie nasze relacje sie polepszają, sa bardzo flirciarskie...przytulamy sie idziemy trzymając sie za rece...wygladałoby na to ze zmierza to ku czemus ale którego dnia on walnął tekst zebym sie w nim nie zakochała ze z tego nic dobrego nie bedzie...a potem znów sie przytulamy i on mówi ze jestem wyjatkowa i jestem jego ideałem...ze jestem bardzo wazna i znów przytulanki smyranie po noskach buziaki Jest jeszcze Ona, z tego co zrozumiałam zależy mu na Niej wiec czy to nie powinno byc tak ze skoro z nią jest nie powinienen mnie trzymac za rękę przytulac itepe i co gorsza dawac mi złudna nadzieje? o co mu wkoncu chodzi???

Gość ale kim jest
ta Ona , to jego dziewczyna ???

mówi ze to zbyt pokrecone ze nie zrozumiem ich relacji ze jej nie kocha bo nie umie kochac i ze w sumie nie mozna tego nazwac zwiazkiem...(wspolni znajomi mówia ze sex ich łaczy) ja to odbieram ze jest i kropka

Gość tak myśle sobie
że gdyby też do Ciebie coś czuł to najprawdopodobniej zerwalby kontakty z tą drugą i byl z Tobą możliwe że z jego strony to tylko przyjazn tak naprawde nie wiadomo co łączy go z Tą inną bo z tego co piszesz wnioskuje że jej nie znasz i on też Ci tego nie powiedział

ten facet jest zdrowo stuknięty emocjonalnie... czyli \"popaprany\" :-O uciekaj od niego jak najdalej... gra na dwa fronty, bawi się wami obydwoma :) a wy baby sobie do tego dopowiadacie jakies wielkie uczucia :O odwieczny konflikt interesów obu płci...

Prawda jest taka że on chyba sam nie wie czego chce!!!! eh....do diabła z nim!!!!wydaje mi sie ze coś sciemnia!!!!

Gość tak myśle sobie
jeśli ją znasz i obracacie wśród tych samych osób to facet jest niepoważny moja rada .... możesz sie z nim przyjaznić jeśli Ci na nim zależy ale skończ z przytulaniem, trzymaniem za rece, buziakami jeśli mu na Tobie zależy to coś zdecyduje i wybierze jeśli tego nie zrobi , wyjdz z tego , to nie jest zdrowy układ