Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu kobieta kobieca

Czuję się podrywana przez koleżankę i nie wiem jak sobie poradzić?

Polecane posty

Gość po prostu kobieta kobieca

Wczoraj wieczorem byłyśmy razem na zakupach , potem poszłyśmy na spacer i czułam , że mnie ta kobieta zaczyna podrywać , powiedziała że potrzebuje przyjaciółki do wszystkiego i że jestem piękna i inteligentna , wzięła mnie pod rękę i zapytała mnie wprost, czy chcę abyśmy się lepiej poznały? W sobotę zaprasza mnie do kina , nie wiem czy pójść , co o niej sądzić , jeszcze nigdy nie słyszałam od kobiety takich miłych słów .

żesz mi się tak nigdy kurwa niezdażyło, życie jest zdecydowanie niesprawiedliwe:(

Gość mam pytanieeee
Ty juken to chyba klamiesz, bo faceci to takie la ze to ich trza podrywac

Gość Kopnij w jaja
tylko mocno!

Jesli chcesz sie z nia \"blizej poznac\" to zrob to. Jesli nie to daj jej delikatnie do zrozumienia, ze nie masz na to ochoty.

nie kłamię jeszcze żadna koleżanka mnie nie podrywała:( zawsze to ja muszę być zaczepiającym, gdzie te wyzwolone kobiety????

Gość 3-dziechaxxx
to moze byc prowokacja by cie osmieszyc przed kims o kogo jest zazdrosna:o

w takich sytuacjach trzeba być odważnym i powiedzieć :nie ...no chyba ,że masz na to ochotę..ale jeżeli tak nie jest to nie ma co stwarzać pozorów

:D ja znam jedną panią bi. kilka razy proponowała mi wspólną zabawę, ale zawsze odwracam to w żarty, że niby mąż mnie nie chce puścić:P ale nie powiem, potrafię docenić urodę innej kobiety i ta Pani jest bardzo sexy.. poza tym potrafi prawić takie komplementy i patrzeć takim wzrokiem że czasem mrrrrau robi się gorąco:) raz jedyny po mocno zakrapianym wieczorze panienskim zaproponowala gre \"pytania-rozkazy\" (czy jakoś tak) ja(nawalona) oczywiście że chce wykonać zadanie:P i...ona że marzy o pocałunku ze mną bez oporów:D z języczkiem delikatny podniecający :) ale nic więcje to było na tyle moich przygód:)

Gość R.U.D.A.
hmmm kwestię tą powinnaś "załatwić" sama ze sobą.masz na babeczkę ochotę - daj się bajerzyć, nie masz - coś z tobą nie halo :o żart. sama powinnaś wiedzieć co z tym fantem zrobić. ja mam taką koleżankę - uwielbiam ten wzrok skrywany tylko dla mnie, te zaczepki, sprośne żarty ... w przypływie pogody zaplanowałyśmy wyruszyć tylko we dwie gdzieś na zieloną polanę, wygrzać grzbiety i pobyć ze sobą sam na sam ... będzie rozkosznie :P

Gość Ada_m
PRAWDA JEST TAKA, ZE NIE MA WYZWOLONYCH W POLSCE KOBIET, WSZYSTKIE TO CICHE MYSZKI DUPODAJKI ALBO WSTRZEMIEZLIWE W TEJ GESTII, MI SIE NIE ZDAZYLO, ABY JAKAS MNIE PANNA PODRYWALA, NO MOZE TO DLATEGO ZE MAM TRADZIK, ALE KIEDYS NO NIE MIALEM I TEZ ZADNA MNIE NIE PODRYWALA - TO NIE SPRAWIEDLIWE, ZE TO MY MUSIMY ZA CIPKAMI SIE UGANIAC, CZAS ABY CIPKI I ZA NAMI SIE UGANIALY DO BOJU WIEC DZIURY!