Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie sie stresuje

sesja sie zaczela!!!!

Polecane posty

Jak zawsze sie boje tych pojeb... egzaminow, niby to tylko egzaminy, ale u mnie na wydziale, studiuje prawo na UMCS zawsze jest chory klimat. I nie ma reguly, ze jak sie umie, to sie zda. I to jest najgorsze. W poniedzialek najgorszy egz z calych studiow mnie czeka, byc albo nie byc od tego zalezy...

chyba tylko ja tak mam:(

no to studiujemy ten sam kierunek na tym samym uniwersytecie 🖐️ tia mój czwarty rok sie nie zapowiada dobrze w sesji letniej profesor Kidyba i prawo Handlowe bueeee obrzydliwe profesor Liszcz i prawo pracy duh ale test nie ustnie profesor Jakubecki i procedura Cywilna kolejny duży przedmiot profesor Kmiecik i kryminalistyka sądowa moze znajde skrypt na czas profesor Jakubecki i prawo upadłościowe mamma mia nuda nuda nuda aaaaaa ratunku i

Gość akusia
a ja mam jutro ostatniiii wstretny egzamin z prawa gosp. i handlowego i strasznie sie go boje bo to jest porabane wszystko łacznie z moim doktorkiem

Gość murmandamuspoczta.fm
u mnie najgorzej z Handlowym bo prof to kutwa i w pierwszym terminie ma zwyczaj stawiania 90% dwoj no i KPC bo na raznie nie mialem okazji sie tego poczuczyc z braku czasu reszta ujdzie

Moja cioteczna siostra studiowała prawo na UMCS. Serdecznie współczuję, jesli nic się nie zmieniło. Dalej się do niektórych egzaminatorów wieczorem w kolejkę ustawia?

mowisz pewnie o prof Seidlerze , coz u niego już nie bo zmarł jakiś czas temu. Co do innych ostatnio siedziałem na egzaminie do 18:00 Najpozniej do 20:00

Hi hi, widze ze nie jestem osamotniona w swoim bolu, ja ma w poniedzialek handlowke i nie nastawiam sie na zdanie, licze tylko na cud, chociaz szczerze mowiac, to bardziej obawiam sie osoby prof. K niz materii zwiazanej z prawem handlowym, o kpc sie nie martwie, bo to akurat ciekawe i w miare przystepne, a prawo pracy to na razie czarna materia, ale do 30-go jeszcze daleko ;)

A, chyba tak, nie kojarzyłam nazwiska, bo siorka już kilka lat po dyplomie, pamiętam tylko, jak się wieczorem w kolejkę wybierała. Ech, cóż, zawsze uważałam, że sesja letnia jest w głupim terminie, bo człowiek ma spaprany najfajniejszy miesiąc w roku. No i te wszystkie studenckie imprezy są też jakoś tak kolidująco z \"przedostatnimi\" kolokwiami ustawione... Powodzenia wszystkim studentom i nie dziękujcie przypadkiem;) Bedzie dobrze

Ja się za 3 tyg bronię a w poniedziałek mam najgorszy egzamin z tych 5 lat 😭 !!!!!!!!!! Rynki finansowe z prof. Antoniszynem... gość jest głównym doradcą Samoobrony i najlepszym kumplem Leppera, więc nie musze mówić, że ma nierówno?? umiem 1/5 i wyć mi sie chce bo nie zdążę za żadne skarby... Trzymajcie kciuki :0 no i powodzenia:)

rzygac mi sie chce jak patrze na ksiazke z handlowego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No wiesz modliszka Handel niby mam 7 czyli w środe ale przekładam jak sądze na wrzesień. potem 26,29,30 taka seria uh 3 egzamow ale żałuje ze przez ten rok akademicki lesserowałem się i opierdalałem no i ledwie uniknąłem dwui dziekańskiej z upadłości uff. Tylko to teraz zdać bo na szczęscie pozwolili nam zdawać to(kilkunastu osobom co mieli tak samo na skutek pomyłki dziekanatu)

ale coz bede musiala to szybko zrobic bo inaczej nie bede mogla sobie palcowki strzelic [ takie moje postanowienie dopuki tego nie zrobie nie ma przyjemnosci ]

ja tez myslalam, zeby przelozyc na wrzesien, ale nie mialam skad zwolnienia zalatwic, poza tym wole odpowiadac na egz niz pisac test

no i co poczac??? uczyc sie nie moge, awersja do wszystkiego, poza tym mam dziwne przeczucie, ze jestem w ciazy...

Gość kradne nikii
Modliszko do przychodni studenckiej nawet nie robią problemów z tym żadnych i już. Prosisz lekarza taka a taka sytuiacja ze egzamin i na wrzesien potrzeba przełożyć i ci da. ;)

Gość ojej ojej
juz jutro wielkie spotkanie z A. na egzaminie!!!!

Gość malinkaaaaa
wpia uw was pozdrawia walcząć z cywilem część 2. jakoś zdamy, dacie radę 🌼

oj,a ja myslalam,ze tylko u nas we Wrocławiu na prawie jest loteria i niewaznie czy umiesz-i tak mozesz oblac:(na szczescie sa wakacje i troche wytchnienia.do autorki topiku-mam podobnie jak Ty.kiedy zbliza sie sesja,moj narzeczony z ktorym mieszkam ma terror w domu:(a to wszystko ze stresu,czasem mysle,ze nie potrafie nad nim zapanowac:(narazie nie mysle o nauce,ale od pazdziernika trzeba bedzie znowu walczyc:)pozdrawiam

Gość XxXxXxnmnm
a ja skolei jestem na UG i dla mnie to juz jest porazka..nie wiem cz to byl dobry pomysl studiowac prawo :|