Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalenomon

Chciałbym się ożenić,mam tylko maciupki problemik-nie mam dziewczyny...

Polecane posty

Gość Kalenomon

Gość swiss a
to naprawde tylko maciupenki:)

Gość swiss a
a jezeli moge zapytac, to dlaczego nie masz?

Gość maciupenka dziewczyna
Dlaczego od razu chcesz się żenić? Po co ci to? Pobędziesz trochę z dziewczyną to zmienisz zdanie...

Gość Kalenomon
dlaczego nie mam dziewczyny? a gdybym mial to bys sie mnie pytala dlaczego mam, czy tez nie mienie dziewczyny jest bardziej dziwne od jej mienia i dlatego pytasz czemu jej nie mam?

Gość świr z miasta
Ja też spędzam wieczór samotnie i chciałbym się teraz przytulić do partnerki ale partnerki brak , żadna mnie nie chce :(

Gość pianka_
ja tez speedzam samotnie ,ale nie narzekam mam kafeterie :P

Gość e-izabeth
zadna cie nie chce? nie wierze moze ktos cie pokochal ty jego, ale znajomi orzekli ze to nie milosc i spasowałes? warto? co to za znajmi, ktoryz chca zle dla swego kumpla? milosc jest najwieksza radoscia, szczesceim:)

Gość swiss a
jezeli nie macie dziewczyny to radze sie zastanowic co jest z wami nie tak. moze wyglad, zachowanie,a moze to ze caly czas siedzicie przed kompem i jak macie znalezc laske.

Gość m-dziewczyna
pewno ma ten maciupeńki problemik ale ktora z nas to może sprawdzić, czy on nie jest wielki(ten problemik)

Gość swiss a
m-dziewczyna => no wlasnie o tym mowie. musi byc jakis powod.

Gość e-izabeth
nie, problem w tym, ze zamiast sluchac serca, sluchaja dziwek, wyrachowanych kobiet i glupich znajomych, takich co sami maja zwiazki tylko jako namiastka.

Gość swiss a
a z kad mozesz wiedziec jacy sa oni naprawde i jakich znajomych maja

Gość m-dziewczyna
a może właśnie nie maja znajomych, którzy podpowiedzieliby co z nimi nie tak , wygarnęliby prawdę.. i dlatego szukaja u nas porady?

Gość swiss a
jak mozna im pomoc skoro nic ni pisza o sobie,swoich wadach. nie jestesmy wrozkami

Gość e-izabeth
a to dziwne bo jak w koncu sie wygarnia im prawde np ex ze jets podla swinia to jets obrazenie sie, zatem niehc zyja w swiecie uludyy

Gość Kalenomon
ja nie mam dziewczyny dlatego, ze nie ufam dziewczynom. chlopakm tez nie ufam ale im nie musze ufac, bo do kolegowania sie tego nie trzeba. moze gdybym znal jakas dzewczyne lepiej to tej jednej bym zaufal ale jak dotad zadnej tak nie poznalem

Gość swiss a
Amen

Gość swiss a
jak nie sprobujesz to zostaniesz starym kawalerem(a tego nie chcesz) sa jeszcze na swiecie wolne ,fajne dziewczyny.

Gość e-izabeth
nie ufasz dziewczynom a czemu? wiesz jak jedna byla taka nie znaczy ze inne sa takie... to prawda kobiety sa podle, a jak walcza o swoje potrafia ranic i to inne kobiety, wiedza gdzie uderzyc by zabolalo, tak jak mnie jedna zadala cios, a on jej przyklasnal, wzial ja w obrone, to tez boli, chco wybaczylam mu, ale jak widze on ma do mnie zal, ze jak moglam wygranac prawde ex... smutne...

Gość swiss a
ciekawa jestem dlaczego nie ufasz?musiala Cie jakas zranic.biedactwo,mi mozesz zaufac:)

Gość m-dziewczyna
koleżanki, nazywanie i podłymi świniami niewiele pomoże, ale znajdźmy same ich wady. Ja propomuje są smutasami zero zainteresowań ewentualnie piwo i piłka nie wychodzą z domów bo po co? miesmiałość ukrywaja za gburowatością lubią innych krytykować, zwłaszcza panienki zaraz jeszcze coś wymyślę a wy sie dopiszcie

Gość lea_i
sa fajne, ale im sie nie ufa, ufa ise tym zimnym, wyrachowanym, ktore umieja sobie pomanipulowac publika.. smutne to.. kolegom sie nie wierzy, nie sa fair co to za kolega co mowi: a co ty bedziesz ladna buzie utryzmywal? dawał kase? co ty jelen? jakim prawem ten kumple ustanawia cele w jego zwiazku, a ktos wtracal sie co on ma robic z zona i za co jej kase daje/ smieszne a efekt taki, ze potem on nie jest z ladna buzia, bo co bedzie taka utryzmywal, nie patryz na serce.. to jets niewazne, wazne ze ona nie ma nic potem on idzie na salony i tam funduje lokalowym akus, koktajle za 50 zł, hotele itp i to jets fair/ one sa warte tego bo sa ksiezniczki, ona nie, bo nie ma nic, kasy, tylko buzie.. i ❤️, ale to sie juz nie liczy, w cenie sa kobiety bez serca

Gość swiss a
jestem ciekawa co oni na ta wypowiedz hehe:)

Gość Chce miec faceta
Ale z wyzszym wyksztalceniem, bo na ogol reszta to tepaki (autopsja)

Gość m-dziewczyna
niestety, Ci z wyższym też nie bywają zbyt bystrzy...to nie ma związku z dyplomem..