Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalenomon

Chciałbym się ożenić,mam tylko maciupki problemik-nie mam dziewczyny...

Polecane posty

Gość m-dziewczyna
tak już bywa... ja też pomimo lat doświadczeń jakas coraz bardziej blondynka się robię...

Gość SuperDziewczyna
Facet, ktory przesiaduje przed komputerem i placze, ze nie ma dziewczny jest cipa, i tyle.

Gość m-dziewczyna
a jak nazwiesz te wszystkie dziewczyny , które tu siedzą godzinami i płaczą, że nie maja faceta?

Gość e-izabeth
cipa to facet co daje sie rzadzic ex, takiej co jest zla osoba, i ona nim manipul;uje tzn łzami...

Gość SuperDziewczyna
e-izabeth, chyba masz duzy problem z ta ex, bo ciagle do niej nawiazujesz, choc to zu[elnie nie na temat. Dziewczyny, ktore siedza przed komputerem i placza, to tez cipy, proste.

Gość m-dziewczyna
w takim razie jedna cipa z drugą pomimo różnicy płci sie nie zejda...szkoda tylko po co tu do cholery siedzimy????

Gość adam z rosji
hey hey, na dalekim wschodzie czekaja mlode dziewki, sa chetne do zeniaczki, nawet zaplaca kase, zeby zostac obywatelka polski :)

Gość SuperDziewczyna
Co prawda mam na mysli cipe w sensie mentalnym, nie doslownym, ale tez nie wiem po co tu siedzicie. Moze lubicie tak sie zalic nad soba?

Gość m-dziewczyna
a ty tu siedzisz ,żeby nam dokopać? a gdzie solidarność cip? w sensie fizycznym

Gość e-izabeth
siedze bo rozmawiam z nim, skor kolezki i ex sa przeciw mnie, a nie mam z nim kontktu, nie mowimy o rzeczach dotyczacyh nas, musza jakos z nim mowic..

Gość SuperDziewczyna
Nie chce Wam dokopac. Przedstawialam Wam, jak to naprawde wyglada, bo chyba sie pogubiliscie troche w prostych sprawach. Moze otworza sie Wam oczy, a moze nie, i nadal bedziecie plakac przed kompem. Zreszta podejrzewam, ze niektorzy to lubia.

Gość m-dziewczyna
płakać trzeba w samotności, dopiero wtedy płacz przynosi ulgę, inaczej jest tylko na pokaz... ja już dawno wypłakalam wszystkie łzy i teraz się nudzę