Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okamyk

dziewczyny podpowiedzcie

Polecane posty

Gość okamyk

Jestem bardzo blada, biła jak śnieg, gorzej niż ściana ;) Za miesiąc idę na ślub, chciałabym troszkę nabrać kolorytu, tylko że solarium odpada. Mam tak wrazliwą skórę, że dostaje wysypek od niego :( chciałabym jakiś samoopalacz, tylko nie chcę wyglądać jak wściekła marchweka. Czy znacie coś godnego polecenia dla jaśniutkiej karnacji ? Słyszałam, że dobre są : sprey Nivea i Johnson's Holiday Skin, ale który lepszy? Podpowiecie? A moze coś zupełnie innego?

Gość mala myszka z niemiec_
garniera w saszetkach,fajny jest

Ja jednak odradzam samoopalacz. Po pierwsze, jak znam życie to na ten najważniejszy dzień się opalisz w plamy, po drugie to świństwo strasznie brudzi białe ubrania. Sama jestem blada jak upiór i kiedys miałam na tym tle obsesję, więc przetestowłam sporą ilość preparatów. Lepiej już zainwestuj w dobry puder brązujący i lekko muśnij buzię i dekolt.

A, to nie Twój ślub? :D Ale i tak odradzam. Wszystkie pastelowe ciuchy brudzi :o

Gość mala myszka z niemiec_
spadaj ze swoimi brudnymi syrami! ;)

Gość okamyk
nie, nie mój, ale chciałabym jasną bluzkę założyć :) i nie zlać się z nią ;)

Gość okamyk
a pudry brązujące są dla mnie za ciemne :(

polecam J&J, masz jeszcze miesiąc, więc bez nerwów osiągniesz ładny koloryt skóry, najważniejszy jest peeling - wtedy usuniesz martwy naskórek, dzięki czemu nie będą robić się brzydkie łaty, i co najważniejsze systematyczne nawilżanie! radzę smarować ciało balsamem brązującym na noc, a rano po prysznicu balsamem :) taka skóra jest odżywiona i nawilżona, więc ładnie łapie kolor :)

A może po prostu użyj balsamu brązującego, jest o wiele słabszy od samoopalacza, nadaje delikatny odcień brązu. Ja używam balsamiku z serii Soraya - Słońce. W sumie nie mam bladej cery, ale ten balsam zmienia mi koloryt skóry może o ton lub pół.

Gość 11111111
tak zdecydowanie balsam brązujacy a nie samoopalacz,jest ich dużo ja kupiłam johnsona ostatnio, po kilku posmarowaniach juz nie jestem blada jak trup :)

Gość okamyk
czyli J&J :) a łatwo się rozprowadza ? i czy ten na dzień czy na noc bo z tego co wiem są dwa :)

Gość okamyk
zazdroszczę dziewczynom o naturalnie ciemnej karnacji :) ja mam ciemne włosy, bardzo ciemną oprawę oczu, a mimo to jestem blada

Gość ja podpowiem
Dove lub Garnier (brązujące) Sama szukam dobrego balsamu i z tego, co wyczytałam do tej pory te 2 mają najlepsze opinie

Gość dvsdvdsvsd
ja polecam sopot ziaji ja bylam biala balam sie ze jak naloze to bede jak marchefka ale jest fajny daje delikatną opalenizne juz po 4 h:) polecam i nie smierdzi jak niektorzy pisza..