Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ProVitamina

Wreszcie wraca...

Polecane posty

... a nie widzielismy sie dwa miesiące. Godziny tygodniowo spedzone na telefonie. Ojjj... ale się ciesze! jeszcze tylko tydzień :) Juuuuupi!!

Gość andzik_s
ale Ci zazdroszczę....... u mnie w sumie dopiero początek oczekiwania na powrót drugiej połówki :( :( :(

Wcale mi nie zazdrościsz bo przylatuje tylko na dwa miesiące. A potem spadówka na ... 4 miechy :( Ale i tak wiem że wroci wczesniej bo my żyć bez siebie nie umiemy :) A Ty sie nie martw bo czas szybko leci... z początku jest najgorzej :)

Gość andzik_s
i tak Ci zazdroszczę tych 2 tygodni, kiedy będziecie razem.Ja czekam do serpnia... Wszystkiego dobrego :) 🖐️

Gość andzik_s
sierpnia - oczywiście :)

Gość andzik_s
mia wallace - czasem niestety tak musi być... przecież nie jest to naszą zachcianką

Jak to co to za związek? To nie jest żadna próba. Jesteśmy młodzi i wiadomo że nikt tam nie jedzie dla przyjemności. Napewno wiesz jak wygląda praca i zarobki w Polsce. Praca za granicą nie trwa wiecznie a pienuążki przywiezione pomogą w rozpoczeci wspolnego życie :) Proste jak budowa cepa :)

rozumiem dziewczyny, ale ja bym tego nie nazwala \"zwiazkiem\". zwiazek to codzienne wspolne zycie, wspolne sprawy, poranki i wieczory spedzone razem, poznawanie swoich przyzwyczajen, poznawanie twarzy drugiej osoby dotykiem dloni...a nie rozdarte serce, tesknota, ciagle czekanie. podkreslam, to moje zdanie. ja zrzeygnowalam z takiego zwiazku na odleglosc, mimo, iz byly miedzy nami intensywne uczucia. Wiedzialam, ze to nie przetrwa.

Jakie rozdarte serce... spolne chwile byly przed wyjazdem i beda po powrocie... a poki co wspolne rozmowy i milosc przez kable ale chyba na tym polega milosc. Zeby mimo takiej odleglosci dalej pamietac ze jest sie kochanym i kochac... Owszem! Jest trudno momentami ale powtarzam. To się skonczy. W moim przypadkow znow go bede miala JUZ NA ZAWSZE w pazdzierniku :) A w nastepnym roku sie pobieramy.

Gość andzik_s
Provitamina -----> myślę dkładnie tak samo jak Ty! I też mamy zamiar pobrać się w przyszłym roku :)

Vilija szczerze wspolczuje... kupa czasu! Ale przyznaj że szybko minęło. Ja wiem że te dwa tygodnie razem zleca w oka mgnieniu ale chce znowu poczuc ze jest obok mnie... Ojjj... cholera spać nie mogę :) ten czlowiek mnie wykończy :)

Gość jedresia
do mia te wszystkie wieczory i poranki spedzone razem napewno jest mile ale trzeba jeszcze miec na wszystko pieniadze, sama miloscia czlowiek nie wyzyje, wiec czasami trzeba sie poswiecic, a milosc nawet na odleglosc ma szanse bytu, jesli jest sie silnym i bardzo sie chce

Gość kasiankaaa
mój wyleciał wczoraj do Anglii, jestesmy ze sobą dwa lata, prawie każdy dzień spędzony razem. Teraz wróci najwczesniej w grudniu. Ale i tak mam nadzieje ze nie wytrzyma i wróci np we wrześniu:( mam dośc:( źle mi

Wiem wiem :( Ja mam to samo. Teraz sie ciesze ze juz go zobacze, dotke, poczuje... a jutro bede plakac ze znow bedzie musial mnie zostawic. Koszmar! Swiatelkiem w tunelu jest tylko to ze moze bede miala mozliwosc wyjechac z nim choc nie wiem czy tak naprawde chce... ehhhh... Wiem napewno ze nawet jak wyjedzie na te 4 ostatnie miesiace to bede czekac na niego. A wiecie dlaczego- BO GO KOCHAM! Kazdy szuka swojej polowki. Ja ja znalazla. Oboje to wiemy. I nie pozowe zeby 4 miesiace jego nieobecnosci zawazyly na tym zebysmy mieli nie byc razem... :)

Kasiankaaa.... moj wyjechac w kwietniu i mial najwczesniej wrocic we wrzesniu... ale nie wytrzymal. Za tydzien jade po niego na lotnisko :)

Wiecie... troche sie boje tylko jednego. Ciagle bylismy we dwojke. Mimo ze mieszkamy od siebie 80 km widzielismy sie prawie codziennie. A teraz zobaczymy sie po dwoch miesiacach. Cholera! jak to jest! Ja sie zmienilam. Jestem 9 kg chudsza (a raczej wysuszona bo przy 178 cm waze 61 kg)... Oj troszke sie boje :)

Provitamino, z jednej strony mowisz, ze jestescie silni, z drugiej, ze placzesz i ta sytuacja cie wykancza... ja bym tak nie mogla. Nie widziec swojego mezczyznny np pol roku. ale to Ja, slaba kobieta;) zycze wam powodzenia

Mia... źle mnie zrozumialas. Napisalam ze ten czlowiek mnie wykonczy w sensie e prez jego powrot nie moge zasnąc- tylko dlatego ze najzwyczajniej w swiecie jestem szczesliwa :) I nikt nie nazwal cie slabą kobietą... moze poprpstu to nie byl ten i czulas ze nie warto czekac... zycze Ci duzo milosci :)

To też ale to bardziej ze względu na siebie. W pracy przytulam bo nie mialam czasu na jedzenie i ciagle McDonald i jedzenie na szybkiego i byle czego. A moje ILOVEYOU bedzie musial zainwestowac w nowa garderobe :P Ale co tam - stac go :P:P:P

Łoooo matko :) To dawaj go tu do Polski jak odbębni swoje :) Thuuu... Co ja bredze. Pakuj sie i zwiewaj do niego :) Wiec skąd On jest?

Bo ja jestem Lew i to dobre zestawienie :) Znam sie troszke na tych znakach :) Ja mam Byczka. Każdy znak trzeba zrozumiec i zaakcptowac a wierz mi że cos w tym jest. Ja wierze w znaki :)

Ale słuzba nie trwa wiecznie :) Litwa też nie jest tak daleko... rowerkiem mozna :P Ide spać. Jutro wskocze na pogaduchy. Dobranoc :)

Tez jestem w podobnej sytuacji... Moja dziewczyna niedlugo przyjezdza:) Czekam na 13 czerwca z niecierpliwoscia. Szkoda ze bedzie tylko tydzien. Ale za to ten tydzien bedzie wspanialy:)