Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 owieczka1984_

pracuje w SOLARIUM odpowiem na wszystkie pytania ..

Polecane posty

Go艣膰 czy mozna kozystac w ciazy
i jak to sie moze skonczyc, co z okresem karmienia... pytam dla dziewczyn z maciezynskiego;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 owieczka1984_
zadne kosmetyki do opalnia w solarium nie posiadaja filtrow , jest to nawet wyra藕nie napisane na opakowaniach, ze nie zawieraja filtro UV, dlaczego sa takie drogie,? bo przyspieszaja proces opalania,daja bardzo dobre efekty, niektore posiadaja podwojny albo potrojny bronzer, chronia skore bardziej na zasadzie balsamu. hehe na wszystkie pytania dotycz膮ce opalania i solarium:P;):P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taneczna_dziewczyna
hej a mi nie odpowiesz??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bia艂a plamka
a czy ta cholerna bia艂a plamka z mojego ty艂ka zniknie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 owieczka1984_
niewskazane jest opalanie w czasie ci膮偶y, tak slyszalam, co sie moze stac ?hmm mysle, ze moga wyniknac problemy z pokarmem, ale nie jestem pewna , jak sie dowiem to dam znac, bo nie mialam tu takich przypadkow;) co do bialej plamki z pupy.. hmm sprobuj posmarowac ja jakims przyspieszczaczem do opalania, moze sie w koncu opali?.nic wiecej nie jestem w stanie poradzic:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to dziwne z tymi kremami
wi臋c ochrony przed promieniowaniem nie ma 偶adnej ? naprawd臋?Masakra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 owieczka1984_
nie ma, naprawde..:(

Udost臋pnij ten post

witam was mam pytanko mam jasn膮 karnacje a mam 3 tygodnie czasu zeby wygladac jak czekoladka :)co mam zrobi膰 jak czesto sie opala膰 jakie kremy stosowac??myslalam o samoopalaczu ale niewiem czy to dobry pomysl z g贸ry dziekuje za odpowiedz:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 owieczka1984_
Polecam codzienne opalanie si臋 :) Po 10 minut.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dhjahdjkasdas
Czy to prawda ze jak ktos bierze tabletki anty to opalenizna solarium szybciej schodzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 owieczka1984_
ohhh i pierwszy podszywacz sie znalaz艂:D Colette21 ---> na poczatek 5-6 min, odstepy 48h, zwiekszajac kolejne opalania co 2 min.stosowac kremy dostepne w salonie:) dhjahdjkasdas--> pierwszy raz takie cos slysze, i nie sadze ze jest to prawda;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochana owieczko
czy mog艂abys mi doradzic jakis aktywator opalania na solarium?? (wszystko w miare r贸wno mi si臋 opala tylko nogi nie!!:) ) czy wiesz cos na temat aktywator贸w Emerald bo zobaczy艂am je na allegro i my艣l臋 czy by sobie takiego nie sprezentowac??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktojaka艣
a ja w tym cholernym solarium nabra艂am sie owsik贸w

Udost臋pnij ten post

owieczka dziekuje ci bardzo za odpowiedz doradz mi jeszcze jaki balsam jest najlepszy bardzo mi zaleyz na szybkiej opaleniznie gdyz niejestem cierpliwa kobiet膮 by opalac sie na sloncu po jakim czasie moge sobie pozwolic na opalanie 8-15 minutowe ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niebieskoookaa22
jakie kosmetyki kupione POZA solarium pozytywnie wp艂yna na nasza sk贸r臋 podczas opalania? bo te z solarium sa za drogie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niebieskoookaa22
p.s. bo na to wygl膮da, 偶e zwyk艂y baslam br膮zuj膮cy czy nawil偶aj膮cy (ale nie t艂usty?) si臋 nada:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 groszkowa
ktojakas ale lipa wsp贸艂czuje, ja na solary nie chodze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opalam sie
Mam pytanie, czy chodzenie 2 razy w miesiacu na solarium przez caly rok nie zniszczy mi sk贸ry? Przyzwyczailam sie juz do bycia ciagle opalona i nie wyobrazam sobie siebie w wersji "white"!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 owieczka1984_
kochana owieczko -----> najlepsze kosmetyki na solarium sa z firmy Australian Gold, Emeraldy to troszke nizsza pulka;)ale akurat tez mamy je w sprzedazy. jesli chcesz kupic butelke emeralda kup zielona z aloesem najbardziej schodzi u nas:) Colette21 --------> pani w solarium na pewno doradzi Ci jakis krem do opalania w gdzies za ok 4-5 razem mozesz juz isc na 15 min. niebieskoookaa22 ----> wiem, ze sa aktywatory na slonce(przyspieszacze)ktore mozna stosowac tez w solarium,ale nie znam sie na nich, wiem, 偶e takowe istenieja.musi na nich byc napisane ze nadaja sie do opalania w solarium.zwykly balsam na pewno nie pomorze... opalam sie ---> nie zniszczy skory, 2 razy w miesiacu to bardzo optymalnie;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czyli skoro
mowisz ze inne lamy sa na dole,inne na gorze i inne na twraz to ktore sa najmocniejsze? chyba te u gory bo tyl mi sie wcale nie opala:O twarz rzeczywiscie lepij opala sie gdy sie 'spuszcze' nizej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 owieczka1984_
tak dokladnie o to mi wlasnie chodzi,!!! to ten sam produkt, a cena jaka rozna:)he

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kirsza
ok dzieki:) kupie go sobie bo ta skora jest coraz gorsza a na to nie moge pozwolic...i ten jest najlepszy o takim dzialaniu? czy a jeszcze inne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kirsza
"BUTOX EFFECT Krem przeciwzmarszczokwy zapewnia szybkie wch艂anianie sybstancji aktywnych. Sprawia, 偶e sk贸ra szybko i bezpiecznie uzyskuje bardzo intensywn膮 opalenizn臋. Zawiera aktywne sk艂膮dniki odm艂adzaj膮ce sk贸r臋." czyli co szybciej sie opalne po tym a jednoczesnie nie bede miec zmarszczek??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 owieczka1984_
o innych przeciwzmarszczkowych typowo do twarzy nie slyszalam, a ten jest naprawde dobry:)pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czyli skoro
mowisz ze inne lamy sa na dole,inne na gorze i inne na twraz to ktore sa najmocniejsze? chyba te u gory bo tyl mi sie wcale nie opala :o twarz rzeczywiscie lepij opala sie gdy sie 'spuszcze' nizej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A czy mozna
wylaczyc lampy na twarz? pytam poniewaz mam problemy z cera... i moj dermatolog odradzil mi solaroium.... ale tylko na twarz.. :P wiec twarz moge sobie wyrownac maikjazem .... fluid puder itd.... ale cialo bylo by fajnie sobie opalic... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakie problemy
a jakie masz problemy z cer膮? tr膮dzik?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikit
wybieram sie na 8 min na solarium ,czy moge uzyc olejku do opalania z filtrami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 owieczka1984_
jasne ze mozna wy艂膮czyc lampy na twarz, tylko nie wszystkie 艂贸偶ka maj膮 taki "bajer" ;) jesli na olejku tym napisane jest , 偶e mozna go stosowac na solarium to mo偶esz uzy膰:) jesli nie, zupe艂nie nic Ci on nie da, i tymbardziej nie ochroni 馃尲

Udost臋pnij ten post