Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owieczka1984_

pracuje w SOLARIUM odpowiem na wszystkie pytania ..

Polecane posty

Gość czy mozna kozystac w ciazy
i jak to sie moze skonczyc, co z okresem karmienia... pytam dla dziewczyn z maciezynskiego;)

Gość owieczka1984_
zadne kosmetyki do opalnia w solarium nie posiadaja filtrow , jest to nawet wyraźnie napisane na opakowaniach, ze nie zawieraja filtro UV, dlaczego sa takie drogie,? bo przyspieszaja proces opalania,daja bardzo dobre efekty, niektore posiadaja podwojny albo potrojny bronzer, chronia skore bardziej na zasadzie balsamu. hehe na wszystkie pytania dotyczące opalania i solarium:P;):P

Gość taneczna_dziewczyna
hej a mi nie odpowiesz??

Gość biała plamka
a czy ta cholerna biała plamka z mojego tyłka zniknie?

Gość owieczka1984_
niewskazane jest opalanie w czasie ciąży, tak slyszalam, co sie moze stac ?hmm mysle, ze moga wyniknac problemy z pokarmem, ale nie jestem pewna , jak sie dowiem to dam znac, bo nie mialam tu takich przypadkow;) co do bialej plamki z pupy.. hmm sprobuj posmarowac ja jakims przyspieszczaczem do opalania, moze sie w koncu opali?.nic wiecej nie jestem w stanie poradzic:(

Gość to dziwne z tymi kremami
więc ochrony przed promieniowaniem nie ma żadnej ? naprawdę?Masakra

Gość owieczka1984_
nie ma, naprawde..:(

witam was mam pytanko mam jasną karnacje a mam 3 tygodnie czasu zeby wygladac jak czekoladka :)co mam zrobić jak czesto sie opalać jakie kremy stosowac??myslalam o samoopalaczu ale niewiem czy to dobry pomysl z góry dziekuje za odpowiedz:)

Gość owieczka1984_
Polecam codzienne opalanie się :) Po 10 minut.

Gość dhjahdjkasdas
Czy to prawda ze jak ktos bierze tabletki anty to opalenizna solarium szybciej schodzi?

Gość owieczka1984_
ohhh i pierwszy podszywacz sie znalazł:D Colette21 ---> na poczatek 5-6 min, odstepy 48h, zwiekszajac kolejne opalania co 2 min.stosowac kremy dostepne w salonie:) dhjahdjkasdas--> pierwszy raz takie cos slysze, i nie sadze ze jest to prawda;)

Gość kochana owieczko
czy mogłabys mi doradzic jakis aktywator opalania na solarium?? (wszystko w miare równo mi się opala tylko nogi nie!!:) ) czy wiesz cos na temat aktywatorów Emerald bo zobaczyłam je na allegro i myślę czy by sobie takiego nie sprezentowac??

Gość ktojakaś
a ja w tym cholernym solarium nabrałam sie owsików

owieczka dziekuje ci bardzo za odpowiedz doradz mi jeszcze jaki balsam jest najlepszy bardzo mi zaleyz na szybkiej opaleniznie gdyz niejestem cierpliwa kobietą by opalac sie na sloncu po jakim czasie moge sobie pozwolic na opalanie 8-15 minutowe ???

Gość niebieskoookaa22
jakie kosmetyki kupione POZA solarium pozytywnie wpłyna na nasza skórę podczas opalania? bo te z solarium sa za drogie...

Gość niebieskoookaa22
p.s. bo na to wygląda, że zwykły baslam brązujący czy nawilżający (ale nie tłusty?) się nada:P

Gość groszkowa
ktojakas ale lipa współczuje, ja na solary nie chodze :)

Gość opalam sie
Mam pytanie, czy chodzenie 2 razy w miesiacu na solarium przez caly rok nie zniszczy mi skóry? Przyzwyczailam sie juz do bycia ciagle opalona i nie wyobrazam sobie siebie w wersji "white"!

Gość owieczka1984_
kochana owieczko -----> najlepsze kosmetyki na solarium sa z firmy Australian Gold, Emeraldy to troszke nizsza pulka;)ale akurat tez mamy je w sprzedazy. jesli chcesz kupic butelke emeralda kup zielona z aloesem najbardziej schodzi u nas:) Colette21 --------> pani w solarium na pewno doradzi Ci jakis krem do opalania w gdzies za ok 4-5 razem mozesz juz isc na 15 min. niebieskoookaa22 ----> wiem, ze sa aktywatory na slonce(przyspieszacze)ktore mozna stosowac tez w solarium,ale nie znam sie na nich, wiem, że takowe istenieja.musi na nich byc napisane ze nadaja sie do opalania w solarium.zwykly balsam na pewno nie pomorze... opalam sie ---> nie zniszczy skory, 2 razy w miesiacu to bardzo optymalnie;)

Gość czyli skoro
mowisz ze inne lamy sa na dole,inne na gorze i inne na twraz to ktore sa najmocniejsze? chyba te u gory bo tyl mi sie wcale nie opala:O twarz rzeczywiscie lepij opala sie gdy sie 'spuszcze' nizej

Gość owieczka1984_
tak dokladnie o to mi wlasnie chodzi,!!! to ten sam produkt, a cena jaka rozna:)he

Gość kirsza
ok dzieki:) kupie go sobie bo ta skora jest coraz gorsza a na to nie moge pozwolic...i ten jest najlepszy o takim dzialaniu? czy a jeszcze inne?

Gość kirsza
"BUTOX EFFECT Krem przeciwzmarszczokwy zapewnia szybkie wchłanianie sybstancji aktywnych. Sprawia, że skóra szybko i bezpiecznie uzyskuje bardzo intensywną opaleniznę. Zawiera aktywne skłądniki odmładzające skórę." czyli co szybciej sie opalne po tym a jednoczesnie nie bede miec zmarszczek??

Gość owieczka1984_
o innych przeciwzmarszczkowych typowo do twarzy nie slyszalam, a ten jest naprawde dobry:)pozdrawiam

Gość czyli skoro
mowisz ze inne lamy sa na dole,inne na gorze i inne na twraz to ktore sa najmocniejsze? chyba te u gory bo tyl mi sie wcale nie opala :o twarz rzeczywiscie lepij opala sie gdy sie 'spuszcze' nizej

Gość A czy mozna
wylaczyc lampy na twarz? pytam poniewaz mam problemy z cera... i moj dermatolog odradzil mi solaroium.... ale tylko na twarz.. :P wiec twarz moge sobie wyrownac maikjazem .... fluid puder itd.... ale cialo bylo by fajnie sobie opalic... :)

Gość jakie problemy
a jakie masz problemy z cerą? trądzik?

Gość kikit
wybieram sie na 8 min na solarium ,czy moge uzyc olejku do opalania z filtrami?

Gość owieczka1984_
jasne ze mozna wyłączyc lampy na twarz, tylko nie wszystkie łóżka mają taki "bajer" ;) jesli na olejku tym napisane jest , że mozna go stosowac na solarium to możesz uzyć:) jesli nie, zupełnie nic Ci on nie da, i tymbardziej nie ochroni 🌼