Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owieczka1984_

pracuje w SOLARIUM odpowiem na wszystkie pytania ..

Polecane posty

owieczko a ja mam takie pytanie moja kolezanka poradzila mi abym kladla sie na lozko odwrotnie:) tzn tam gdzie nogi tam mam twarz a te lampy na twarz maja byc na nogi podobno lampy na nogi sa mocniejsze? Czy to prawda ? Kolezanka zawsze ma super opalona buzie:)istna czekoladka. Napisz co o tym myslisz:) pozdrawiam.

Gość green day...
a ja mam troche inne pytanie, aczkolwiek tez zwiazane z pracą w solarium. czy mogłabys powiedziec ile zarabia się na rękę w tej pracy. mam mozliwosc pracy w solarium ale nie mam pojecia jaka jest srednia zarobków.

Gość owieczka1984_
mala myszka ---> wiesz, ja nie praktykuje takich sposobów opalania... lampy na nogi nie są mocniejsze niż od tych na ciało. patrząc na to logicznie, leżysz na tych lampach więc muszą byc słabsze od tych, które są nad Tobą.. nie wiem czy to jest rozsądny sposób ale jesli moge Ci coś polecić to lepiej, ,używaj przyspieszaczy nalepiej z bronzerem, wyłącz sobie nawiew,a "poduszke którą masz pod głową, obróc w pionie i trzymaj twarz jak najblizej lamp na twarz;) tych dwóch ostatnich nie praktykuje ,ale słyszałam, że niektórzy tak robia i efekty są bardziej widoczne:) green day---> to zalezy od pracodawcy, wszedzie jest inaczej, ja mam płacone za godzine.;) 🌼

owieczko pisałaś, że jeden seans na półtora tygodnia wystarczy żeby utrzymac opaleniznę? A mi babka w solarium kiedyś mówiła, że żeby utzrymać trzeba chodzić 1-2 w tygodniu na ok 12-15 minut:( no i przestałam chodzić...

Gość a ile ci płaci za godzine

Gość jak wylacze nawiewy
to opalam sie lepiej?????

Gość owieczka1984_
najpierw trzeba sie dośc intensywnie opalic:), pozniej wystarczy chodzic raż na półtora tygodnia(ja tak chodze (15 min) i naprawdę jest OK ! ! ! no chyba, ze chcesz wyglądać jak heban:o co mnie osobiscie sie zupełnie nie podoba... niektórzy tak twierdzą, że bez nawiewu opala sie lepiej;) pozdrawiam🌼

Gość taneczna
czy minuta najtaniej to 80 gr czy ktos ma taniej??

hmm.. j osobiscie mam ciemna karnacje... wiec sobie chodzie od przypadku do przypadku, najczesciej jak mam ochote sie wygrzac :P ale nie powiem, lubie ten efekt ... chyba ze przesadze i jestem czarna :P ale chcialamsie zapytac, czy jak zaczne urzywac balsamow brqzujacych (np garnier, jonsons) albo samoopalacza, to czy to prawda, ze to blokuje opalanie i ze w ogole sie nie opalam tam gdziejestem posmarowana?? chyba napisalam to toche bez sensu,ale moze zrozumiesz o co mi chodzi :P

Gość owieczka1984_
zarabiam 1,25 PLN za godz. Troche mało ale mam opalanie za darmo :)

Gość taneczna
prosze odpowiedzcie na moje pytanie zarabiasz 1,25 za godz ? :O::O:O:O:O:O

Gość owieczka1984_
zartowlam z tym 1,25 :)

Gość jak wylacze nawiewy
to opalam sie lepiej? mniej chwyta jak sa nawiewy? :O

Gość no wlasnie
dziewucho do szkoly ! raz raz a nie solar w głowie hmmm ale jestes doswiadczona w tym co robisz ... hehehe

Gość taneczna
ile zarabia wlasciciel solarium jesli przypuscmy za minute ma 80 gr ? ile idzie dla niego ? bo slsyzalam, ze w jednym solarium gdzies w wekendy jest po 20 gr wiec mnie to zastanawia prosze odpisz

Gość jeny y y y y y y y
a co chcesz załozyc wlasne studio solarium. jestes jakos materialistka tylko cie interesuje ile kto zarabia ??

Gość pytajacaaaaaa
czynmajac okrers mozna koszrtstac z solarium???

Gość owieczka1984_
to pytanie juz bylo-czytaj forum no i co ze jestem niedouczona, ale za to mam fajny fach. a studia mi do czego. przynajmniej jestem opalona na czekoladke i podoam sie fatem, a studia nie rzucaja sie tak w oczy jak wygląd :P

Gość owieczko
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 dobrze powiedziane :) dobry wyglad to jest to !! :) trzymam z Toba !! :) :) :) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Gość ciekawa Inka
Wybacz ignorancję, nigdy nie byłam na solarium...Ale czy podczas opalania w solarium trzeba sie rozebrać całkowicie? Jest to często (zwykle) praktykowane? Bo chciałabym sie opalić równomiernie.

Gość taneczna
kurwa zapytalam bo jestem ciekawa :O:O:O

Gość owieczko jesateś zaje...cie
PUSTA :)

Gość nuchaaa
ciekawosc to pierwszy stopien do piekła - mamusia nie mowiła ?? :)

Gość dolly jest pusta

Gość a jak ktos ma tendencje
do pekajacych naczynek a mimo wszystko nie chce byc blady?:O

Gość dostalam
bilaych plamek na plecach na wysokosci nerek...chodze na solarium od jakis 6 lat srednio raz w tygodniu czasem raz na dwa na 10 15 min...co to jest?

Gość Grzybica którą
dostałas gratis do opalania na solarium