Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 owieczka1984_

pracuje w SOLARIUM odpowiem na wszystkie pytania ..

Polecane posty

owieczko a ja mam takie pytanie moja kolezanka poradzila mi abym kladla sie na lozko odwrotnie:) tzn tam gdzie nogi tam mam twarz a te lampy na twarz maja byc na nogi podobno lampy na nogi sa mocniejsze? Czy to prawda ? Kolezanka zawsze ma super opalona buzie:)istna czekoladka. Napisz co o tym myslisz:) pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 green day...
a ja mam troche inne pytanie, aczkolwiek tez zwiazane z prac膮 w solarium. czy mog艂abys powiedziec ile zarabia si臋 na r臋k臋 w tej pracy. mam mozliwosc pracy w solarium ale nie mam pojecia jaka jest srednia zarobk贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 owieczka1984_
mala myszka ---> wiesz, ja nie praktykuje takich sposob贸w opalania... lampy na nogi nie s膮 mocniejsze ni偶 od tych na cia艂o. patrz膮c na to logicznie, le偶ysz na tych lampach wi臋c musz膮 byc s艂absze od tych, kt贸re s膮 nad Tob膮.. nie wiem czy to jest rozs膮dny spos贸b ale jesli moge Ci co艣 poleci膰 to lepiej, ,u偶ywaj przyspieszaczy nalepiej z bronzerem, wy艂膮cz sobie nawiew,a "poduszke kt贸r膮 masz pod g艂ow膮, obr贸c w pionie i trzymaj twarz jak najblizej lamp na twarz;) tych dw贸ch ostatnich nie praktykuje ,ale s艂ysza艂am, 偶e niekt贸rzy tak robia i efekty s膮 bardziej widoczne:) green day---> to zalezy od pracodawcy, wszedzie jest inaczej, ja mam p艂acone za godzine.;) 馃尲

Udost臋pnij ten post

owieczko pisa艂a艣, 偶e jeden seans na p贸艂tora tygodnia wystarczy 偶eby utrzymac opalenizn臋? A mi babka w solarium kiedy艣 m贸wi艂a, 偶e 偶eby utzryma膰 trzeba chodzi膰 1-2 w tygodniu na ok 12-15 minut:( no i przesta艂am chodzi膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ile ci p艂aci za godzine

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak wylacze nawiewy
to opalam sie lepiej?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 owieczka1984_
najpierw trzeba sie do艣c intensywnie opalic:), pozniej wystarczy chodzic ra偶 na p贸艂tora tygodnia(ja tak chodze (15 min) i naprawd臋 jest OK ! ! ! no chyba, ze chcesz wygl膮da膰 jak heban:o co mnie osobiscie sie zupe艂nie nie podoba... niekt贸rzy tak twierdz膮, 偶e bez nawiewu opala sie lepiej;) pozdrawiam馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taneczna
czy minuta najtaniej to 80 gr czy ktos ma taniej??

Udost臋pnij ten post

hmm.. j osobiscie mam ciemna karnacje... wiec sobie chodzie od przypadku do przypadku, najczesciej jak mam ochote sie wygrzac :P ale nie powiem, lubie ten efekt ... chyba ze przesadze i jestem czarna :P ale chcialamsie zapytac, czy jak zaczne urzywac balsamow brqzujacych (np garnier, jonsons) albo samoopalacza, to czy to prawda, ze to blokuje opalanie i ze w ogole sie nie opalam tam gdziejestem posmarowana?? chyba napisalam to toche bez sensu,ale moze zrozumiesz o co mi chodzi :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 owieczka1984_
zarabiam 1,25 PLN za godz. Troche ma艂o ale mam opalanie za darmo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taneczna
prosze odpowiedzcie na moje pytanie zarabiasz 1,25 za godz ? :O::O:O:O:O:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 owieczka1984_
zartowlam z tym 1,25 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak wylacze nawiewy
to opalam sie lepiej? mniej chwyta jak sa nawiewy? :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no wlasnie
dziewucho do szkoly ! raz raz a nie solar w g艂owie hmmm ale jestes doswiadczona w tym co robisz ... hehehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taneczna
ile zarabia wlasciciel solarium jesli przypuscmy za minute ma 80 gr ? ile idzie dla niego ? bo slsyzalam, ze w jednym solarium gdzies w wekendy jest po 20 gr wiec mnie to zastanawia prosze odpisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jeny y y y y y y y
a co chcesz za艂ozyc wlasne studio solarium. jestes jakos materialistka tylko cie interesuje ile kto zarabia ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pytajacaaaaaa
czynmajac okrers mozna koszrtstac z solarium???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 owieczka1984_
to pytanie juz bylo-czytaj forum no i co ze jestem niedouczona, ale za to mam fajny fach. a studia mi do czego. przynajmniej jestem opalona na czekoladke i podoam sie fatem, a studia nie rzucaja sie tak w oczy jak wygl膮d :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 owieczko
馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲 dobrze powiedziane :) dobry wyglad to jest to !! :) trzymam z Toba !! :) :) :) 馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawa Inka
Wybacz ignorancj臋, nigdy nie by艂am na solarium...Ale czy podczas opalania w solarium trzeba sie rozebra膰 ca艂kowicie? Jest to cz臋sto (zwykle) praktykowane? Bo chcia艂abym sie opali膰 r贸wnomiernie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taneczna
kurwa zapytalam bo jestem ciekawa :O:O:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 owieczko jesate艣 zaje...cie
PUSTA :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nuchaaa
ciekawosc to pierwszy stopien do piek艂a - mamusia nie mowi艂a ?? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dolly jest pusta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jak ktos ma tendencje
do pekajacych naczynek a mimo wszystko nie chce byc blady?:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dostalam
bilaych plamek na plecach na wysokosci nerek...chodze na solarium od jakis 6 lat srednio raz w tygodniu czasem raz na dwa na 10 15 min...co to jest?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Grzybica kt贸r膮
dosta艂as gratis do opalania na solarium

Udost臋pnij ten post