Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veetec

Marzy się wam zagranica?

Polecane posty

Gość veetec

Jeżeli tak to gdzie i dlaczego?

czy ja wiem, dla mnie od jakiegos czasu to Polska jest wieksza egzotyka niz zagranica, chociaz przyznam sie ze chcialbym doswiadczyc moze przez jakis rok albo 2 zycia w poludniowej czesci USA deep south, a dlatego zeby pojezdzic sobie jakims starym halasliwym chevroletem co ma 8 cylindrow po amerykanskim zadupiu i odwiedzic amerykanskie bary gdzie pija amerykanscy wiesniacy rednecks :classic_cool:

Gość mała22
tak, wyspa bora bora :). Piekna sprawa.

Gość veetec
mała22 i co tam będzisz robić na tym Bora Bora. To jest dobre na chwile, ale czy na stałe? Kirus, też myślę o USA - deep south nie jest złe :)

Gość aaa... nic ciekawego
Mi sie marzy USA. NY albo LA, jakies wielkie, zaludnione miasto :D albo nieziemsko piekna Floryda.

Gość mala22
no nie pisalam ze na stale:) tak na 3 miesiace.:) marzenia

Gość veetec
widzę, że Stany nie jednemu w głowie... :) a tak apropos zawsze się zastanawiam, jak to jest, że w kraju gdzie mieszka tylu imigrantów, gdzie broń ma ( zapewne) co 10 mieszkaniec, gdzie roi sie od kolorowych, gdzie narkotyki są na porządku dziennym, ludzie potrafią idąc ulicą uśmiechnąć się do ciebie, powiedzieć "how are you" ( mimio, że mają cię daleko w d...) i potrafią mówić przepraszam (trudne słowo dla sporej liczby Polaków)

Gość mala22
bierzesz na takie wakacje druga polowe, albo dodatkowo paczke przyjaciol i jest super. nie to co u nas za oknami :(

Gość mala22
nom, w sumie to masz racje. do tego wszystkiego taka piekna pogoda i swieze powietrze :)

ja bym tam pobyl tylko przez ograniczony czas zeby doswiadzczyc jak to jest, potem wrocilbym pewnie do anglii i moze przywiozlbym jakis v8 z mysla ze moza uniknalbym placenia cla ;)

Jak na 3 miesiące to ja wybieram Meksyk, zachaczając o USA - Teksas, Arizona, San Francisco :) Marzenia .... Chociaż Meksyk mam w planach w nastepnym roku tylko, że nie na 3 miechy, to byłby raj ......

Krwawa_Orlica --> ale nie mamy pogody, w przeciwieństwie np. do południa USA, chocby takiego Teksasu(np. Houston), gdzie w dzień temperatura jest powyżej 30st.C i piękne słońce, a u nas w lecie co 15 st i non stop deszcz, i co z tego ze jest ładnie u nas? U nas w Polsce coraz wiecej rzeczy jest dupy, rządzących mamy do dupy, pogode do dupy, życie tez jest droższe, mam w dupie takie zycie w Polsce za mniej niz 1000$ miesięcznie z cenami takimi jak na zachodzie

Chociaz jak mi jeszcze jedna jakas paskudna galerie, czy super hiper mega market postawia w moim pieknym miescie to sie zastanowie😡

Gość Poludniowa Ameryka
Kolumbia,Peru,Brazylia,Amazonia i te sprawy:-)

Gość Nowy Jork lub California
najlepiej Los Angeles;-)

jak dla mnie moze byc nawet Chicago, juz nawet tam jest cieplej niz w Polsce, w Europie najcieplejsze Włochy i Hiszpania- jak dla mnie odpadają, nie lubie ani jednych ani drugich, pozatym wole kraj anglojęzyczny

Gość magnl
Mnie dziwia wszyscy ci, ktorzy wybieraja Stany jako miejsce stalego zamieszkania. Kraj ten jest w porownaniu do Europy kompletnie zdezorganizowany (dla scislosci: mam porownanie-mieszkam w Holandii, w USA mieszkalam rok bedac na kontrakcie z pracy) Opieka medyczna, poziom szkol...e tam, nie bede wnikac :) W kazdym razie turystycznie faktycznie jest to fantastyczny, super atrakcyjny i strasznie zrozniocowany kraj.