Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAGDA MMMMMMMMMMMMMM

Wasze opinie o firmie AVON i Oriflame

Polecane posty

Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe. Również zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień tylko za 6,90! -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) więc możesz zamawiać z wyprzedzeniem -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek z opustem nawet o 80%) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości nawet do kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, których wartość katalogowa wynosi 370 zł), również po ukończeniu szkolenia otrzymujesz dyplom za uczestnictwo -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni -jeśli zapiszesz się w obecnym katalogu 4/2011 masz szansę na torebkę BATYCKIEGO o wartości 999zł -program lojalonściowy, dzięki któremu przy zamówieniu na określoną kwotę, możesz zamówić HIT z następnego katalog za bardzo atrakcyjną cenę, maxymalnie do 10zł !! -wycieczki, bankiety, konferencje, to coś, w czym Ty także moższesz uczestniczyć :) -AVON CLUB - club najlepszych Konsultantek, do którego dostają się te z wysoką sprzedażą, Ty też możesz! Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gm ail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum, chętnie odpowiem :) cały pakiet nowej Konsultantki przesyłam bezpłatnie na Twój adres domowy, w ciągu 3 dni, masz aktualne katalogi, umowę, przewodniki i materiały pomocne w sprzedaży :) gorąco zapraszam :) każda nowa osoba dostaje prezent, można też negocjować ;) Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON zapraszam do AVON :) podpiszę umowę z każdym niezależnie od miejsca zamieszkania :) dla każdego prezent! :) mój email: zaklinaborycka44@gmail.com zapraszam wszystkich chętnych :) dieta - start 07.03.2011r.

Gość tajemny agent
komu , komu Afon , tanio sprzedam , wysprzedam , bo sobie ide , sa jakie chetne ludziska ??????????????????

Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, któych wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gm ail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum, chętnie odpowiem sama możesz wybrać co chcesz dostać na start Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON zapraszam do AVON :) podpiszę umowę z każdym niezależnie od miejsca zamieszkania :) dla każdego prezent! :) mój email: zaklinaborycka44@gmail.com i gg: 2164642 zapraszam wszystkich chętnych :)

Witam:0 Mam na imię Kamil i jestem liderem AVON Dzięki tej firmie zacząłem spełniać swoje marzenia i rozwijać sie Pragnął bym podzielić się swoim doświadczeniem i umiejętnościami z innymi osobami:0 Ja też zaczynałem od bycia konsultantem(i wiem jak bardzo ważne jest wsparcie lidera )-więc wszystkim swoim konsultantom jestem dostepny do udzielenia i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości i informacji. Każdy we mnie ma wsparcie i może na mnie polegać!!!!!!!!! AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zamówień -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzić po kosmetyki -kosmetyki tańsze dla siebie nawet o 80% -różnego rodzaju promocję i konkursy-oferta demo,netto,program motywacyjny itp -możliwość budowania własnej grupy i możliwość awansu np.na lidera sprzedaży -różnego rodzaju szkolenia i wycieczki -możliwość zakupu po szkoleniu zestawów o wartości ponad 370zł -21 dni na zapłatę faktury Jeżeli jesteś zainteresowana zostaniem konsultantką lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespołu NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ-ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON: Wiem ,że nie zarobicie na tym wielkich kokosów ,ale zawsze kilka stówek wpadnie do portfela:) eMAIL;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawaim,Kamil,lider avon

Gość kklaudiakk
a ja polecam mary kay, nie znam lepszych kosmetyków kklaudiakk@gmail.com

Gość nowicjuszka22
Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Co najważniejsze, to zwracam wszystkie koszty za małe zamówienia. U mnie nie ma żadej wymaganej kwoty, na którą musisz złożyć zamówienie :) możesz składać zamówienia nawet po 20zł w katalogu, a dostawę paczki będziesz mieć bezpłatną:) Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe. Również zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że w AVON pracuję już dobrych kilka lat, wiem, że ważne jest wsparcie Lidera Nadrzędnego. Dlatego ode mnie masz nieograniczoną pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień tylko za 6,90! -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) więc możesz zamawiać hity z wyprzedzeniem -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek z opustem nawet o 80%) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości nawet do kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży, warsztaty makijażu, spotkania Nova Szansa itp. (po szkoleniu Piękno Sukcesu możesz zakupić 3 zestawy po 20zł, których wartość katalogowa wynosi 370 zł, a po warsztatach makijażu 3 zestawy po 40zł, których wartość katalogowa wynosi 670zł), również po ukończeniu szkoleń otrzymujesz dyplom za uczestnictwo -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni -możliwość zwrotu lub wymiany produktów na inny -program lojalnościowy, dzięki któremu przy zamówieniu na określoną kwotę, możesz zamówić HIT z następnego katalog za bardzo atrakcyjną cenę, maxymalnie do 10zł !! -wycieczki, bankiety, konferencje, to coś, w czym Ty także możesz uczestniczyć -AVON CLUB - club najlepszych Konsultantek, do którego dostają się te z wysoką sprzedażą, Ty też możesz! Bądź aktywna w 2 katalogach, tj. 6/2011 i 7/2011 i złóż w tych katalogach zamówienia na min. 250zł, a będziesz mogła zamówić wodę perfumowaną rare gold w cenie 5,90! Również możesz zdobyć pędzle do makijażu w eleganckim złotym etui. Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką odpisz na tą wiadomość Z każdą osobą pracuję indywidualnie. Jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj, chętnie odpowiem, cały pakiet nowej Konsultantki przesyłam bezpłatnie na Twój adres domowy, w ciągu 3 dni, jeśli jesteś z pobliskiej miejscowości możemy się umówić na spotkanie. Gorąco zapraszam, każda nowa osoba dostaje prezent po złożeniu swojego pierwszego zamówienia. Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON

Gość nowicjuszka22
Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Aktualny katalog 6/2011: http://www.pl.avon.com/PRSuite/home_page.page Co najważniejsze, to zwracam wszystkie koszty za małe zamówienia. U mnie nie ma żadej wymaganej kwoty, na którą musisz złożyć zamówienie :) możesz składać zamówienia nawet po 20zł w katalogu, a dostawę paczki będziesz mieć bezpłatną:) Już dziś jeśli zostaniesz Konsultantką w katalogu 6,7 bądź 8/2011 i złożysz swoje pierwsze zamówienie w katalogu, w którym podpisałaś umowę na min.250zł będziesz mogła zamówić fantastyczne kosmetyki za 1zł!! *w pierwszym katalogu współpracy - superwydłużający tusz do rzęs - za 1zł *w drugim katalogu współpracy - podwójny program liftingujący okolice oczu - za 1zł *w trzecim katalogu współpracy - zestaw: woda toaletowa spotlight i odżywcza maseczka do ciała z minerałami z Morza Martwego z serii PLANET SPA - za 1zł Bądź aktywna w 2 katalogach, tj. 6/2011 i 7/2011 i złóż w tych katalogach zamówienia na min. 250zł, a będziesz mogła zamówić wodę perfumowaną rare gold w cenie 5,90! Również możesz zdobyć eleganckie pozłacane kolczyki PRIYA za 14,90! Jeśli rozpoczniesz współpracę w AVON w katalogu 6 lub 7/2011 i polecisz koleżankę na Konsultantkę w katalogu 8 lub 9/2011, a każda z was osiągnie sprzedaż min. 250zł w każdym z dwóch kolejnych katalogów będziesz mogła zamówić marynarski zestaw na lato za 19,90zł! Sukienka, zegarek i japonki! Jeśli rozpoczniesz współpracę z AVON w katalogu 8/2011 i osiągniesz sprzedaż 250zł w każdym katalogu 8 i 9/2011 będziesz mogła zamówić dodatkowo marynarski zestaw na lato w najmodniejszym w tym sezonie stylu w specjalnej cenie 19,90zł! Sukienka, zegarek i japonki! AVON oferuje Wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień tylko za 6,90! -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) więc możesz zamawiać hity z wyprzedzeniem -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek z opustem nawet o 80%) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości nawet do kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży, warsztaty makijażu, spotkania Nova Szansa itp. (po szkoleniu Piękno Sukcesu możesz zakupić 3 zestawy po 20zł, których wartość katalogowa wynosi 370 zł, a po warsztatach makijażu 3 zestawy po 40zł, których wartość katalogowa wynosi 670zł), również po ukończeniu szkoleń otrzymujesz dyplom za uczestnictwo -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni -możliwość zwrotu lub wymiany produktów na inny -program lojalnościowy, dzięki któremu przy zamówieniu na określoną kwotę, możesz zamówić HIT z następnego katalog za bardzo atrakcyjną cenę, maxymalnie do 10zł !! -wycieczki, bankiety, konferencje, to coś, w czym Ty także możesz uczestniczyć -AVON CLUB - club najlepszych Konsultantek, do którego dostają się te z wysoką sprzedażą, Ty też możesz! Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką odpisz na tą wiadomość Z każdą osobą pracuję indywidualnie. Jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj, chętnie odpowiem, cały pakiet nowej Konsultantki przesyłam bezpłatnie na Twój adres domowy, w ciągu 3 dni, jeśli jesteś z pobliskiej miejscowości możemy się umówić na spotkanie. Gorąco zapraszam, każda nowa osoba dostaje prezent po złożeniu swojego pierwszego zamówienia. Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON gg:2164642 tel.: 607-551-970 e-mail: zaklinaborycka44@gmail.com

Witam:0 Mam na imię Kamil i jestem liderem AVON Dzięki tej firmie zacząłem spełniać swoje marzenia i rozwijać sie Pragnął bym podzielić się swoim doświadczeniem i umiejętnościami z innymi osobami:0 Ja też zaczynałem od bycia konsultantem(i wiem jak bardzo ważne jest wsparcie lidera )-więc wszystkim swoim konsultantom jestem dostepny do udzielenia i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości i informacji. Każdy we mnie ma wsparcie i może na mnie polegać!!!!!!!!! AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zamówień -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzić po kosmetyki -kosmetyki tańsze dla siebie nawet o 80% -różnego rodzaju promocję i konkursy-oferta demo,netto,program motywacyjny itp -możliwość budowania własnej grupy i możliwość awansu np.na lidera sprzedaży -różnego rodzaju szkolenia i wycieczki -możliwość zakupu po szkoleniu zestawów o wartości ponad 370zł -21 dni na zapłatę faktury Jeżeli jesteś zainteresowana zostaniem konsultantką lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespołu NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ-ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON: Wiem ,że nie zarobicie na tym wielkich kokosów ,ale zawsze kilka stówek wpadnie do portfela. Tylko teraz masz możliwość zdobycia; -zestawu pędzli -perfum Rare Gold -zestawu biżuterii eMAIL;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawaim,Kamil,lider avon

Gość sonija
Cała prawda o Oriflame www.sonia.mojeori.pl

Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany wstąpieniem do Klubu Oriflame, korzystaniu z 23% zniżki na kosmetyki oraz założeniem własnego biznesu proszę o kontakt. Pomogę złożyć pierwsze zamówienie, opowiem o firmie, odpowiem na Wasze wszystkie pytania, a także wyjaśnię jak budować własną grupę i na niej zarabiać :) Okolice Katowic i Zawiercia - grzegann@wp.pl ;)

Gość nowicjuszka22
Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Co najważniejsze, to zwracam wszystkie koszty za małe zamówienia. U mnie nie ma żadej wymaganej kwoty, na którą musisz złożyć zamówienie :) możesz składać zamówienia nawet po 20zł w katalogu, a dostawę paczki będziesz mieć bezpłatną:) 26 MAJA JEST SZKOLENIE KOSMETYCZNE W KIELCACH :) PIĘKNO SUKCESU POZIOM 1. ZAPRASZAM WSZYSTKIE KONSULTANTKI JAK I PRZYSZŁE KONSULTANTKI. ZAINTERESOWANI NIECH ZGŁASZAJĄ SIĘ DO MNIE. Już dziś jeśli zostaniesz Konsultantką w katalogu 7 bądź 8/2011 i złożysz swoje pierwsze zamówienie w katalogu, w którym podpisałaś umowę na min.250zł będziesz mogła zamówić fantastyczne kosmetyki za 1zł!! *w pierwszym katalogu współpracy - superwydłużający tusz do rzęs - za 1zł *w drugim katalogu współpracy - podwójny program liftingujący okolice oczu - za 1zł *w trzecim katalogu współpracy - zestaw: woda toaletowa spotlight i odżywcza maseczka do ciała z minerałami z Morza Martwego z serii PLANET SPA - za 1zł Jeśli rozpoczniesz współpracę w AVON w katalogu 7/2011 i polecisz koleżankę na Konsultantkę w katalogu 8 lub 9/2011, a każda z was osiągnie sprzedaż min. 250zł w każdym z dwóch kolejnych katalogów będziesz mogła zamówić marynarski zestaw na lato za 19,90zł! Sukienka, zegarek i japonki! Jeśli rozpoczniesz współpracę z AVON w katalogu 8/2011 i osiągniesz sprzedaż 250zł w każdym katalogu 8 i 9/2011 będziesz mogła zamówić dodatkowo marynarski zestaw na lato w najmodniejszym w tym sezonie stylu w specjalnej cenie 19,90zł! Sukienka, zegarek i japonki! Jeżeli w katalogu 7/2011 zamówisz 3 TUSZE SUPER ENCHANT, to otrzymasz w prezencie szminkę COLORDISIAC (kolor do wyboru) Jeżeli w katalogu 7/2011 zamówisz jakiekolwiek kosmetyki ze str.8-34 na kwotę 150zł otrzymasz w prezencie TORBĘ BABIANA AVON oferuje Wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień tylko za 6,90! -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) więc możesz zamawiać hity z wyprzedzeniem -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek z opustem nawet o 80%) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości nawet do kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży, warsztaty makijażu, spotkania Nova Szansa itp. (po szkoleniu Piękno Sukcesu możesz zakupić 3 zestawy po 20zł, których wartość katalogowa wynosi 370 zł, a po warsztatach makijażu 3 zestawy po 40zł, których wartość katalogowa wynosi 670zł), również po ukończeniu szkoleń otrzymujesz dyplom za uczestnictwo -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni -możliwość zwrotu lub wymiany produktów na inny -program lojalnościowy, dzięki któremu przy zamówieniu na określoną kwotę, możesz zamówić HIT z następnego katalog za bardzo atrakcyjną cenę, maxymalnie do 10zł !! -wycieczki, bankiety, konferencje, to coś, w czym Ty także możesz uczestniczyć -AVON CLUB - club najlepszych Konsultantek, do którego dostają się te z wysoką sprzedażą, Ty też możesz! Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką odpisz na tą wiadomość. Z każdą osobą pracuję indywidualnie. Jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj, chętnie odpowiem, cały pakiet nowej Konsultantki (katalogi, ulotki, programy motywacyjne) przesyłam bezpłatnie na Twój adres domowy, w ciągu 3 dni, jeśli jesteś z pobliskiej miejscowości możemy się umówić na spotkanie. Gorąco zapraszam, każda nowa osoba dostaje prezent po złożeniu swojego pierwszego zamówienia. Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON gg:2164642 tel.: 607-551-970 e-mail: zaklinaborycka44@gmail.com

Witam:) Myślisz o dorobieniu kilku set złotych? Chciałabyś kupować taniej nawet o 80% kosmetyki dla siebie i rodziny? Chciałbyś zostać własną szefową-i pracować kiedy tylko chcesz? Jeżeli odpowiedź na te pytania brzmi TAK to zapraszam do współpracy:) ZOSTAĆ KONSULTANTKĄ AVON-NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ!!!! Avon oferuje; -co tygodniowe bezpłatne(po zamówienie na 150zł) dostawy do domu -katalog z 3 terminami skałdania zamówień -zarobek 15-50% -21dni na zapłatę rachunku -super promocję,gratisy,konkursy,programy motywacyjne -różnego szkolenia po których zdobywa się obszerną wiedzę i umiejętności -wycieczki i wyjazdy dla najlepszych -specjalne oferty dla konsultek(oferte netto i demo) Tylko teraz AVON przygotował super prezenty dla konsultek; -jeżeli w katalogu 6i7złożysz zamówienie po 250zł otrzymasz za 5,90zł wodę perfumowaną RARE GOLD -jeżeli w katalogu 7zamówisz 3 TUSZE SUPER ENCHANT to otrzymasz w prezencie szminkę COLORDISIAC -jeżeli w katalogu 7 zamówisz kosmetyków ze str.8-34 na kwotę 150zł otrzymasz w prezencie TORBĘ BABIANA -jeżeli zostaniesz konsultantką w katalogu6,7lub8 i będziesz składać zamóienie po 250zł;to; -w pierwszym katalogu wspópracy otrzymasz TUSZ DO RZĘS za 1zł -w drugim katalogu współpracy otrzymasz PODWÓJNY PROGRAM LIFTINGUJĄCY OKOLICE OCZU -w trzecim katalogu współpracy otrzymasz WODĘ TOALETOWĄ SPOTLIGHT i ODŻYWCZE MASŁO Z MINERAŁAMI Z MORZA MARTWEGO za 1zł -jeżeli w katalogu 6 zamówisz 2szt wody perfumowanej REESE WITHERSPOON LOVE TO THE FULLEST to otrzymasz na nie 45% upust ,natomiast jeżeli zamóisz 3szt otrzymasz 50%upustu:) Dołącz do mojego zespołu ,który staję się coraz większy i z każdym katalogiem bardziej rozwinięty:) DODATKOWO DLA KAŻDEJ NOWEJ KONSULTKI WYSYŁAM W PREZENCIE ZESTAW STRARTOWY DLA KONSULTAKI ,ULOTKI,KILKA PRÓBEK I KATALOGI:) ChCESZ ZOSTAĆ KONSULTAKĄ AVON??? CHCESZ SIĘ CZEGOŚ DOWIEDZIEĆ? NAPISZ LUB ZADZWOŃ; Tel;505293722 Mail;kamilmaliszow@onet.pl pOZDRAWIAM:) kAMIL-lider sprzedaży avon.

Gość lola la
pozytywnie-avon negatywnie-oriflame

Gość kazek
Avon szybka realizaca zamowionego towaru, dobry kosmetyk

Gość katarina87
orilame zżeniona ilość towaru. Długa realizacja, a w dodatku na końcu się dowiaduję że nie ma zamówionego towaru..np. chcianego kolory błyszczyka;/

Gość orkiszonek
avon o wiele tańszy od oriflame..i jest większy wybór produktu

Witam:) Tylko teraz zostając konsultantką AVON uczestniczysz w specjalnym programie "TWÓJ PEWNY START",gdzie możesz zdobyć; *Superwydłużający tusz do rzęs *Podwójny program liftingujący okolicę oczu z serii ANEW *Odżywcze masło do ciała z serii PLANET SPA *Wodę toaletową SPOTLIGHT *Zestaw na lato-japonki,zegarek,sukienka Chcesz się czegoś dowiedzieć lub zostać konsultantką AVON -NAPISZ LUB ZADZWOŃ; Tel;505293722 Mail;kamilmaliszow@onet.pl GG;34142854

Gość MONIKA LIDER AVON
Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić was do współpracy w moim zespolee U mnie nie ma żadej wymaganej kwoty, na którą musisz złożyć zamówienie Już dziś jeśli zostaniesz Konsultantką wkatalogu 6,7 bądź 8/2011 i złożysz swoje pierwsze zamówienie w katalogu,w którym podpisałaś umowę na min.250zł będziesz mogła zamówić fantastyczne kosmetyki za 1zł!! *wpierwszym katalogu współpracy - superwydłużający tusz do rzęs - za 1zł *w drugim katalogu współpracy - podwójny program liftingujący okolice oczu- za 1zł *w trzecim katalogu współpracy - zestaw: woda toaletowa spotlight i odżywcza maseczka do ciała z minerałami z Morza Martwego z serii PLANET SPA - za 1zł Bądź aktywna w 2 katalogach, tj. 6/2011 i 7/2011 i złóż w tych katalogach zamówienia na min. 250zł, a będziesz mogła zamówić wodę perfumowaną rare gold w cenie 5,90! Również możesz zdobyć eleganckie pozłacane kolczyki PRIYA za 14,90! Jeśli rozpoczniesz współpracę w AVON w katalogu 6 lub 7/2011 i polecisz koleżankę na Konsultantkę w katalogu 8 lub 9/2011, a każda z was osiągnie sprzedaż min. 250zł w każdym z dwóch kolejnych katalogów będziesz mogła zamówić marynarski zestaw na lato za 19,90zł! Sukienka, zegarek i japonki! Jeśli rozpoczniesz współpracę z AVON w katalogu 8/2011 i osiągniesz sprzedaż250zł w każdym katalogu 8 i 9/2011 będziesz mogła zamówić dodatkowo marynarski zestaw na lato w najmodniejszym w tym sezonie stylu w specjalnej cenie 19,90zł! Sukienka, zegarek i japonki! AVON oferuje Wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień tylko za 6,90! -oferty DEMO (kosmetyki wpromocyjnych cenach, które ukażą się wkolejnym katalogu) więc możesz zamawiać hity z wyprzedzeniem -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek z opustem nawet o 80%) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości nawet do kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży, warsztaty makijażu,spotkania Nova Szansa itp. (po szkoleniu Piękno Sukcesu możesz zakupić 3zestawy po 20zł, których wartość katalogowa wynosi 370 zł, a po warsztatach makijażu 3 zestawy po 40zł, których wartość katalogowa wynosi 670zł), również po ukończeniu szkoleń otrzymujesz dyplom za uczestnictwo-możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni -możliwość zwrotu lub wymiany produktów na inny -programlojalnościowy, dzięki któremu przy zamówieniu na określoną kwotę,możesz zamówić HIT z następnego katalog za bardzo atrakcyjną cenę,maxymalnie do10zł !! -wycieczki, bankiety, konferencje, to coś, w czymTy także możeszuczestniczyć -AVON CLUB - club najlepszych Konsultantek,do któregodostają się te z wysoką sprzedażą, Ty też możesz! Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką napisz do mnie wiadomość. Z każdą osobą pracuję indywidualnie.Jeśli maszjakieś pytania, możesz pisać również tutaj, chętnie odpowiem, cały pakiet nowej Konsultantki przesyłam bezpłatnie na Twój adres domowy, wciągu 3dni, jeśli jesteś z pobliskiej miejscowości możemy się umówić na spotkanie.Gorąco zapraszam, każda nowa osoba dostaje prezent po złożeniu swojego pierwszego zamówienia. Pozdrawiam, Monika - LiderSprzedaży AVON gg: 12448503 tel.: 783-810-535 e-mail:monia1234-94@o2.pl

Witam:) Myślisz o dorobieniu kilkuset złotych? Chciałabyś kupować taniej nawet o 80% kosmetyki dla siebie i rodziny? Chciałbyś zostać własną szefową-i pracować kiedy tylko chcesz? Jeżeli odpowiedź na te pytania brzmi TAK to zapraszam do współpracy:) ZOSTAĆ KONSULTANTKĄ AVON-NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ!!!! Avon oferuje; -co tygodniowe bezpłatne(po zamówienie na 150zł) dostawy do domu -katalog z 3 terminami skałdania zamówień -zarobek 15-50% -21dni na zapłatę rachunku -super promocję,gratisy,konkursy,programy motywacyjne -różnego szkolenia po których zdobywa się obszerną wiedzę i umiejętności -wycieczki i wyjazdy dla najlepszych -specjalne oferty dla konsultek(oferte netto i demo) Tylko teraz AVON przygotował super prezenty dla konsultek; -jeżeli w katalogu 6i7złożysz zamówienie po 250zł otrzymasz za 5,90zł wodę perfumowaną RARE GOLD -jeżeli w katalogu 7zamówisz 3 TUSZE SUPER ENCHANT to otrzymasz w prezencie szminkę COLORDISIAC -jeżeli w katalogu 7 zamówisz kosmetyków ze str.8-34 na kwotę 150zł otrzymasz w prezencie TORBĘ BABIANA -jeżeli zostaniesz konsultantką w katalogu6,7lub8 i będziesz składać zamóienie po 250zł;to; -w pierwszym katalogu wspópracy otrzymasz TUSZ DO RZĘS za 1zł -w drugim katalogu współpracy otrzymasz PODWÓJNY PROGRAM LIFTINGUJĄCY OKOLICE OCZU -w trzecim katalogu współpracy otrzymasz WODĘ TOALETOWĄ SPOTLIGHT i ODŻYWCZE MASŁO Z MINERAŁAMI Z MORZA MARTWEGO za 1zł -jeżeli w katalogu 6 zamówisz 2szt wody perfumowanej REESE WITHERSPOON LOVE TO THE FULLEST to otrzymasz na nie 45% upust ,natomiast jeżeli zamóisz 3szt otrzymasz 50%upustu:) Dołącz do mojego zespołu ,który staję się coraz większy i z każdym katalogiem bardziej rozwinięty:) DODATKOWO DLA KAŻDEJ NOWEJ KONSULTKI WYSYŁAM W PREZENCIE ZESTAW STRARTOWY DLA KONSULTAKI ,ULOTKI,KILKA PRÓBEK I KATALOGI:) ChCESZ ZOSTAĆ KONSULTAKĄ AVON??? CHCESZ SIĘ CZEGOŚ DOWIEDZIEĆ? NAPISZ LUB ZADZWOŃ; Tel;505293722 Mail;kamilmaliszow@onet.pl pOZDRAWIAM:) kAMIL-lider sprzedaży avon. -- Zostań konsultantką AVON:) Tel;505293722 Mail;kamilmaliszow@onet.pl

Gość Oleczka111
Tylko teraz zostań konsultantką AVON. AVON pomoże Ci się przygotować do lata a co za tym idzie: tylko dla konsultantek superoferty zestawów do opalnia i wiele wspaniałych innych produktów takich jak najnowsza linia Solutions do każego rodzaju cery. Dodatkowo możesz zyskać: -masz możliwość wzięcia udziału w szkoleniach "Piękno sukcesu" - otrzymasz specjalny starter a w nim: 3-4 KATALOGI, PRZEWODNIKI, PRÓBKI + PREZENT - weźmiesz udział w programach w których możesz otrzymać kosmetyki takie jak: kremy ANEW, perfumy Spotlight, tusz do rzęs, kremy z lini Solutions itp. - możliwość zarobku do 40% - zamówienie kiedy chcesz, bez dodatkowych opłat - brak wpisowego Nie zwlekaj pisz gg 31942907, e-mail: olga100@op.pl tel. 692-150-523

Gość lamima
Byłam konsultantka Oriflame dopóki firma mnie nie okradła. Zamówienie złożyłam, pieniądze wysłałam na konto. Paczka nie dotarła, zamówienie nagle znikło z mojego konta internetowego a zwrotu pieniędzy się nie doczekałam. I tak dwa razy mi się zdarzyło. Nie polecam!!!! Złodzieje!!!!!!!

Gość meggy.kotka
Oriflame ma wiele genialnych kosmetyków, ale najlepiej je samemu kupować w firmie lub u naprawdę sprawdzonej konsultantki. A już na pewno nie na allegro!!! Dlaczego? Bo pracownicy mają możliwość zakupowania produktów ze zwrotów po groszowych cenach. Pół biedy jak kupisz perfumy, ale gorzej jak trafisz na krem do twarzy, w którym już ktoś maczał palec. Poza tym w Oriflame są wieczne braki, paskudne smaki szminek i błyszczyków, a co najgorsze jest poprostu drogi. Avon ma duży wybór, także kilka perełek, ceny są przystępniejsze no i kosmetyki łatwiej kupić. Najgorsze jest jednak że sporo konsultantek ma takie parcie na sprzedaż, że sprzedadzą wszystko - nawet najgorszy bubel - a potem nie chcą przyjąć zwrotu. Kupuję kosmetyki obu marek. Pojedyńcze kosmetyki uczulają mnie jak każde inne np AA czy Vichy, więc to żaden argument.

Gość Ma123
Byłam konsultantką Avon co zauważyłam.Klientki bardziej zwracały uwagę na cenę .Ważne było by więcej kupić-nie liczyła się jakość. Nie odpowiadało mi to.Postanowiłam zostać konsultantką Oriflame.Klientki podchodzą do tych kosmetyków inaczej .Nie każdy może sobie na nie pozwolić.Są to klientki które wybierają kosmetyk by sprawić sobie przyjemność-nie patrzą na cenę aż tak bardzo. Ja osobiście wolę Oriflame gdyż firma ta daje mi bardzo duże możliwości -od sprzedaży zaczynając poprzez budowanie własnej grupy-bez żadnych nacisków,określonych godzin pracy itp.Praca w mojej grupie rozwija szerokie możliwości także dla nieśmiałych -bo głównie pracuję przez internet.Osoby zainteresowane współpracą z moją grupą ZAPRASZAM. marzena.mojeori@gmail.com

Gość zaparaszm do avonu
Witam:) Jestem liderem AVON i szukam osób ,które chciałyby dorobić sobie do domowego budżetu. Praca w AVONie jest bardzo łatwa i przyjemna-brak zaangażowania ,a pieniążki można zarobić w bardzo łatwy sposób. Każda konsultantka ma; -zarobek 25-40% -darmowe szkolenia -z każdym zamóieniem dostaje 1katalog ,ulotki i specjalne promocję dla konsultantek ZA DARMO! -katalog z 3 darmowymi dostawami do domu -super prezenty w programie TWÓJ PEWNY START Szukam osób z całej Polski i zawsze służę pomocą i radą. Wiem jak jest trudno zacząć coś nowego więc każdy może na mnie pomegać:) Teraz dla nowych konsultantek czekają prezenty; -Zestaw kosmetyków do pielęgnacji ciała NATURALS o zapachu truskawki -Woda perfumowana TTA TOMORROW -Woda toaletowa DEMPSEY2 -Serum naprawcze ANEW REVERSALIST -Torebka,portfel i torba z serii BRLIEVE -Woda toaletowa SPOTLING -Super wydłużający TUSZ DO RZĘS -Podwójny proram motywacyjny z serii ANEW -Woda toaletowa TRESSELLE MYSTIQUE -Zestaw kosmetyków SOULUTIONS -Zestaw kosmetyków PLANET SPA. WSZYSTKIE TE KOSMETYKI MOŻESZ ZDOBYĆ ZOSTAJĄC KONSULTANKTĄ AVON-na prawdę warto!! NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ!!!:) Chcesz się czegoś dowiedzieć lub o coś zapisać napisz; Mail;kamilmaliszow@onet.pl Pozdrawaim-życzę miłego dnia:)

Gość Agnieszkafafi
Oczywiście ze Oriflame Praca w Oriflame Co zyskujesz: - Prace w domu - 30% od sprzedaży - darmowe katalogi - Nagrody Programu Witamy - Nagrody inne - Próbki za darmo Co zyskujesz z Grupy - normalną pensje -szkolenia internetowe za darmo -stronę www za darmo - dostęp do wszystkich materiałów -Szkolenia biurowe za darmo (nie obowiązkowe) - kosmetyki za darmo Co Tracisz ?? NIC!! Zapraszam na moją stronę www.agnieszka.ori-praca.com.pl gdzie możesz nie tylko się zarejestrować ale także pobrać bezpłatne poradniki. Masz pytania? gg 9862137 pisz śmiało rejestrując sie wpisz kod promocyjny 1435546

Gość tesia369
Przepłaciłaś ostatnio za kosmetyki?? Zajrzyj na stronę i nie przepłacaj! Jesteś zainteresowana?? Chcesz więcej??www.oflame.pl

Gość pitunia2005
jestem konsultantka FABERLIC -JESLI INTERESUJA CIE DOBREJ JAKOSCI TLENOWE KOSMETYKI to zapraszam -jestem z LODZI 501660259

Gość testujeAvon
Polecam blog; http://testujeavon.bloog.pl/ Uczciwie o kosmetykach i innych produktach marki Avon. Nie jesteś pewna zakupu? Sprawdź co ja sądzę o danym kosmetyku może uda Ci sie uniknąć wydania pieniędzy na zupełnie niepotrzebny kosmetyk? A może właśnie odkryjesz cudowny kosmetyk dla Ciebie? Serdecznie zapraszam. Z biegiem czasu pojawią się również próbki i gratisy.

Oriflame lepsze, maja naturalne kosmetyki - są znacznie lepszej jakości. a Avon to dziadostwo, skóra się tylko niszczy.

... klienta albo współpracownika. Jestem konsultantem pewnego koncernu (nazwy chwilowo nie podam) mającego 37 lat praktyki zajmującego się produkcją i obrotem kosmetyków, suplementów diety i produktów higieny codziennej - cały asortyment koncernu zalicza się do produktów ekologicznych, nawet konserwanty są w nich naturalnego pochodzenia. Produkty te - od razu mówię - są z górnej półki i są sporo droższe ale według opinii moich klientów i klientów kolegów z branży zużycie ich jest średnio 4-krotnie mniejsze niż tych dziadostw kupowanych np. w Avonie (czyli oszczędność kupując tańszy towar jest w granicach 30, 40% Sam znam Avon z praktyki i wiem co mówię - zjawiska takie jak swędząca skóra, wysypki uczuleniowe, a czasem ropne krosty, które po odruchowym drapaniu rozprzestrzeniają się, czy gniotące się po umyciu włosy (nawet od założenia czapki) to normalka. A jak jeszcze czytam co piszecie o współpracy z nimi, o tych prezentach podsyłanych konsultantom (zalegających w magazynach i z kończącymi się wkrótce datami ważności) to prawie mnie szlag trafia ze firma dla której harują ludzie ich tak traktuje zarabiając krocie na ich pracy. Słowo daję że powinni oni wogóle zniknąć z rynku, pieprzą one tylko opinię firmom działającym w systemach MLM. No ale jeżeli w Polsce są konsumenci którzy kupią chleb za 1.5 zł i mają 40% chleba w chlebie, tylko dlatego bo nie chce im się za niego płacić 2 razy więcej i porządnie się najeść a potem po kilku miesiącach faszerować się błonnikami i witaminkami z aptek to się nie dziwię. Ale jeżeli chcesz poznać zupełnie inną generację kosmetyków, suplementów diet i szeroką gamę prozdrowotnych preparatów wysokiej klasy - i z tego co tu czytam - o wiele lepsze warunki współpracy (najlepszym firma np. dofinansowuje kredyty mieszkaniowe, organizuje średnio 2 tygodniowe wycieczki turystyczne w różne strony świata (Hawaje, Maurycjusz), albo daje gratyfikację w postaci samochodu) daj mi znać. Nie chcę się tu rozpisywać, ale to poważna oferta i poważna firma z tego co tu czytam w porównaniu choćby z tym całym np. Avonem różnica w podejściu do konsultanta jest ogromna. Zależy mi na kontakcie z osobami z Mazowieckiego, najlepiej z Warszawy i okolic - nie przez net, na mailu podam więcej informacji, ale najlepiej byłoby się spotkać w realu i omówić szczegóły - żadne materiały ani korespondencje mailowe nie zastąpią normalnej rozmowy gdzie padają pytania i udzielane są wyjaśnienia i odpowiedzi. Jeżeli Cie to interesuje to daj znać na kristoff1981@wp.pl