Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAGDA MMMMMMMMMMMMMM

Wasze opinie o firmie AVON i Oriflame

Polecane posty

Gość ani..
ceny są kkoszmarne w oriflame ale mozna niezle zarobic... ale skoro tyle plłaca t jaka jest rzeczywista wartosc tych kosmetyków?

Kosmetyki są super. Są warte swej ceny. Jako konsultantka płacisz cenę hurtową (-23% od ceny katalogowe - to twój zarobek jak sprzedaz kosmetyk lub oszczędność gdy kupisz na swoje potrzeby). Ale czy drogeria nie ma marży na swoje produkty. Oferta jest szeroka: od dzieciaczków, przez kobietki w różnym wieku oraz dla mężczyzn. Warto. Dołącz do Nas a będziedz kupować po cenach hurtowych (-23%). Sprzedawaj kosmetyki koleżankom a otrzymasz rabaty, prezenty. Zapraszam.Warto. Kontakt: www.my.oriflame.pl/kasiaoriflame mail.oriflameofe rta@gmail.com GG: 8614643 tel. 796096452

Gość Asia98
Mnie się bardziej podoba Avon niż Oriflame. Chociaż by ze względu na katalogi.Z Avonu katalogi są zgrabne ,małe i miłe do oglądania ,a z Oriflame katalogi są duże,rozlazłe.Ale to nie tylko chodzi o katalogi...Gdy nam się nie podoba jakiś kosmetyk możemy go zwróci bez żadnych problemów.Chyba że go użyliśmy więcej niż 25% to wtedy nie przyjmą.Wtedy konsultantka lub Ty płacisz za wysyłkę 10 zł.Co z tego ,że w Oriflame można iść do jakiegoś punku?? Chyba łatwiej dać te 10 zł i konsultanta to wyśle. Przechodząc do kosmetyków uważam ,że z Avonu są lepsze ,lecz o nie dużo,ale z Oriflame są dużo droższe.Podam to na przykładzie : z Avonu pomadka do ust zwykła np.na zimę kosztuje w granicach do 5 zł, a z Oriflame ta pomadka kosztuje już w granicach 10 zł. Chyba wszyscy zauważyliśmy tę różnicę cen? W Avonie są również oferty Netto,oferty internetowe,oferty Demo i karta do telefonu Avon.Przez co kiedy kupujemy kartę za każde wydane 5 zł dostajemy 1 Avonek ,a Avonki możemy kupić kosmetyki.Następny plus Avonu to taki ,że kosmetyki są łatwe w użyciu i są skuteczne.W Oriflame słyszałam ostatnio ,że jest jakis koktajl na schudniecie czy coś takiego.To w końcu chyba Oriflame to jest od kosmetyków ,a nie od koktajlów.Nie uważacie? Przynajmniej ja bym nigdy tego nie wypiła...Jeśli ktoś np.sądzi ,że Avon jest drogi lub za drgoi podam przykład chce kupić żel pod prysznic to nie musi kupować z linii z planet spa ,ale może kupić z Senses.Bardzo ładnie pachną.Albo nie musi kupować kremy z Anew ,ale może kupić z Solutions są dużo tańsze i również dobre.Albo jeżeli chce jeszcze taniej to z Naturals.To tyle. Polecam AVON !!

jak dla mnie to z avonu sa idealne wrecz plyny do kapieli, nie wszystkie pachnace strony odpowiadaja zakupionemu pozniej produktowi ; nie raz mi sie zdarzylo ze zamowilam plyn z pachnacej strony a w rzeczywistosci nie dalo sie nim umyc taki mial wrecz odrzucajacy zapach, a ogolnie avon nie daje mozliwosci rozwoju, bylam konsultantka w avonie przez ponad trzy lata i mialam znikome korzysci...natomiast jesli chodzi o oriflame to dla mnie cudowne sa tusze oraz balsamy, perfmumy trzymaja sie dlugo i maja ladne zapachy, poza tym jesli chodzi o oriflame to daje wielkie mozliwosci rozwoju i duze zarobki, jestem poczatkujaca konsultantka w oriflame (nie cale pol roku) i juz po pierwszym katalogu widzialam znaczne roznice miedzy avonem a oriflamem, minusem i to bardzo duzym w oriflame sa czeste i duze braki w zamowionych produktach...mam nadzieje ze niedlugo sie to zmieni,bo przez braki tracimy klientow niestety... na koniec dodam ze ja wole kosmetyki z oriflame i naprawde wieksze mozliwosci daje oriflame jesli chodzi o rozwoj w tej firmie i zarobki. w razie pytan lub checi zapisania sie do oriflame mozna pisac do mnie na gg 5737426. pozdrawiam serdecznie.

Gość IRMISKA
Ja jestem od ponad 4 m-cy konsultantką ORIFLAME i jestem bardzo zadowolona z ich produktów. w szczególności z seri Giordani Gold, silk & cashmere,aloe vera,hairx i wielu,wielu innych... Moje pierwsze zamówienie było łącznie na kwotę ponad 30 pln. i nie było żadnego problemu z tym że np. za mała kwota zamówienia czy czegoś w tym rodzaju, I z każdym miesiącem przybywa mi klientów...choć mieszkam w małym mieście. Dzięki stronie internetowej nie musze wychodzić nawet z domu żeby zamówić kosmetyki. A dostarczane są na mój adres domowy.. koszt przesyłki kurierskiej wynosi raptem 10 pln. a jeżeli twoje zamówienie przekracza kwotę 100pp nie płacisz za przesyłkę. Polecam każdemu ORIFLAME Kosmetyki są świetne i wykonane z naturaknych składników

Gość magroz
Witam serdecznie Drogie Forumowiczki potrzebuje pomocy Waszej jako uzytkowniczek produktow Oriflame. Wspolpracuje z fima badajaca rynek i opinie publiczna i na przyszly tydzien potrzebuje PAnie chetne na grupe dyskusyjna tzw. badanie rynku wlasnie na temat kosmetykow kolorowych Oriflame. Za poswiecony czas wyplacana jest gratyfikacja. Panie ktore zechcialyby wziac udzial w takim badaniu prosze o kontakt na maila badania@carsam.pl a odpowiem na maila i przedstawie wsyztkie szczegoly:-) Pozdrawiam Magda

Jestem zachwycona serią Planet Spa Avonu - uważam, że to bardzo dobre kosmetyki. Wyjątkowo odpowiada mi śródziemnomorska oliwka - scrub do ciała, krem do ciała, ujędrniające serum do szyi i dekoltu. Kosmetyki te zawierają oliwę z oliwek, świetnie odżywiają i wygładzają skórę. Uwielbiam też zapachy avonu - mój ulubiony to In Bloom - zmysłowy zapach. Bardzo ładny jest też ich nowy kwiatowy zapach Eternal Magic.

Gość Lalusieczkaa_00
ja wole oriflame poniewaz są tansze i lepsze kosmetyki a z Avon dobre są tylko zele pod prysznic i sama kiedys pracowalam w oriflame to doskonal wiem co lepsze ..xdee i mówie wam wybierajcie kosmetyki z Avon!!!

Gość Lalusieczkaa_00
ja wole oriflame poniewaz są tansze i lepsze kosmetyki a z Avon dobre są tylko zele pod prysznic i sama kiedys pracowalam w oriflame to doskonal wiem co lepsze ..xdee i mówie wam wybierajcie kosmetyki z Oriflame !! sory za tą pomylke wpoprzednim zamiast oriflame napisaam Avon..brr...

Gość anka-68
Witam ,macie dziewczyny racje ,że kosmetyki avonu to buble .każdy ma takie zdanie i przekonałam sie sama .kremy do twarzy porażka zero efektu,kolorowe kosmetyki im wyszły ,dobre są też żele pod prysznic ,stosowałam kremy ,toniki do twarzy zero poprawy i rezultatu ,jeszcze gorzej cera wyglądała ,teraz stosuje kosmetyki tołpa i rewelacja cera nawilżona ,promienna -naprawde polecam ,ceny są wyższe ,a zadowolenie jest .

Gość AuRi
Moim zdaniem kosmetyki z Orflame są dobre jednak słuszne jest to, że perfumy nie trzymają za długo. Co do biżuterii i jakiś tam torebek itp to cena jest wysoka jak na taką rzecz. Mimo tych paru uwag kosmetyki z tej firmy są dobra i je sobie chwalę . A tak na marginesie Oriflame wcale nie jest droższa niż Avon . Zależy co to za kosmetyki są . Ostatnio przeglądałam katalog z Avon i powiem, że do takich tanich wcale nie należy . Bodajże kredka w Avonie kosztuje 14.90zł a w Oriflame 9.90zł, no różnica jest . Firma w Avonie Anew jest dużo groższa niż Giordani Gold w Oriflame a powiem, że to są bardzo podobne kosmetyki .

Gość sama nie wiem .... ale wole
no cóż. już kilka razy pisano, że każdemu co innego odpowiada. Moim zdaniem faktycznie lepszy jest oriflame. 1. cienie z avonu mają śliczne kolorki, ale są słabo napigmentowane i naprawdę trzeba sie namęczyć żeby cokolwiek było widać. 2. mała gama kolorystyczna pudrów- nigdy nie umię trafić na dobry odcień dla mnie. (avon) 3.zapachy ładne ale krótkotrwałe w obu przypadkach ( tj. avon i oriflame) 4.cienie w kremie robią sie w kreski i nie umię ich nałożyć ( oriflame) nie potrafi napisać więcej wad obu producentó, ale sama wybieram produkty z oriflame--- oczywiście jeżeli nie akurat nie moge isc do rossmana- bo powiem szczerze wole sobie pomacać pooglądać i popróbować zanim coś kupie. Pozdrawiam

Gość antyAVON
Ja powiem tak nie wiem jak oriflame ale avon to szmelc..przez kilka lat używałam kosmetyków tej firmy i szału nie robiły a jakies pare tygodni temu przez mleczko do demakijażu wyżej wymienionej firmy nabawiłam sie najpierw uczulenia a potem zalalenia brzegu powieki i o jakichkolwiek kosmetykach narazie moge zapomnieć:/:/:/

Gość szolina
Obie firmy produkują kosmetyki pełne chemii...Szkoda pieniędzy...

Gość Emilia 273
Witaj jestem konsultantka Avon-Białystok.Jak nie masz swojej konsultantki to możesz u mnie zamówić .Przy zamówieniu za 20zł próbka gratis! e-meil:emila1715@wp.pl

Gość ascetoholiczka
Hej Szukam konsultantki z okręgu prognozującego. Proszę o kontakt pod numerem gg 5476885. A co do kosmetykow - uwielbiam avon. Jestem konsultantką w wielkopolsce. uzywam wszystkiego, oprocz serii dla dzieci (poki co). Nie probowalam tez preparatu do demakijazu. Tusze do rzęs są super, cienie tez bardzo fajne - szczegolnie te najnowsze, są super trwale. Moje ulubione cienie to te zlociscie polyskujące i te kremowe. Perfumy i wody mają sliczne zapachy, ale krotko sie utrzymują. Bardzo lubie żele pod prysznic senses, naturals. Biżuteria tez jest swietna - nie niszczy się, srebro i zloto wyglada jak prawdziwe. A cena przyjazna. Jestem konsultantka juz 2 lata i bardzo sobie chwale to zajęcie. Pozdrawiam Asia

Gość martazbogdanca
oriflame jest beznadziejny, bo zawsze brakuje im kosmetyków na magazynie. Można narobić sobie wstydu przed klientami i niepotrzebnie się napracować..

Gość OBURZONA !!!!
A ja niestety jestem oburzona podejściem do Klienta, Moja koleżanka została niedawno konsultanka, to było teraz jej 3 zamówienie. Wczoraj dowiedziała się, że owszem jej zamówienia już są ale musi zapłacić od razu bo inaczej nie dostanie kosmetyków , które jak można się domyslać pozamawialiśmy np. jako prezenty dla najbliższych. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby została o tym poinformowana wczesniej i mogła wcześniej zebrać kasę . A tak dziewczyna musiałą wyłożyć nie małą kwotę żeby je w ogóle odebrać i co teraz ma w Wigilię dzwonć do ludzie: hej musicie mi od razu zapłacić, teraz nie ma terminu tygodniowego czy dwu- . Napisałam maila w tej sprawie do Obsługi Klienta Avon i dostałam wygenrowaną automatycznie odp od Pani Ani która była totalnie nie na temat, kolejnej już nie otrzymałam. Totalne chamstwo !!! A poza tym "wyżej" postawione ( co nie znaczy lepsze i niestety uczciwe ) zarabiają na tym oszukiwaniu, na niedostarczaniu próbek nowy Konsultankom itd a same w domu mają kartony pod sufit i sprzedaż na lewo...taka niestety prawda :/ Dobrze, że mam jeszcze dwa inne ulubione zapachy perfum i nie firmy Avon więc od nich się odcinam :) Wesołych Świąt :)

Gość Kosmecity
Witam, Mam wspaniałą propozycję dla osób, które współpracują z firmami kosmetycznymi. Mam na myśli wyłącznie Avon, Oriflame, FM Group oraz Jean Careno Group. Możecie dodać swoje wizytówki do bazy kosmecity.pl Znajdziecie więcej klientów, zwiększycie swoje zyski! Stworzenie wizytówki normalnie jest płatne ale do 10 Stycznia 2011r. można dodać zupełnie za darmo! Jeśli ktoś potrzebuje pomocy przy dodawaniu wizytówki proszę o kontakt redakcja@pulawskie.pl

z oriflame nie mialam przyjemnosci ale z avon i owszem, czasem tam cos zamawiam i roznie to bywa ;P ogolnie kosmetki nie sa zle ale zdarzaja sie kicze :)

Gość avonek8885
Niektóre opinie o kosmetykach avon znajdziesz tu http://nuna-avonkosmetyki.blogspot.com/ Jeśli masz jakieś inne opinie napisz. Staram się pomagać w doborze kosmetyków tej firmy :)

Osoby z Warszawy i okolic zapraszam na pokaz makijażu który odbędzie się w sobotę 19.02.2011 o godz. 13.00 w siedzibie firmy Oriflame przy ul. Jutrzenki 135 w Warszawie - proszę o wcześniejszy kontakt mailowy guldzia@wp.pl www.my.oriflame.pl/eveline

Gość kamilmaliszow
WitaM:) Jestem liderem sprzedaży i chciał bym pokazać nowym konsultantką jakie mogą zdobyć prezenty w katalogu 04:_:) Więc jeżeli złożysz zamówienie; -na 59zł na kosmetyki z serii Anew i Solutions dostaniesz -super podkręcający tusz do rzęs i tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA' -Na 120zł na kosmetyki z serii Anew i Solutions otrzymasz -tropikalny balsam do ciała,super podkręcający tusz do rzęs oraz krem do stóp i łokci z kwasami AHA -Na 250zł na kosmetyki z serii Anew i Solutions otrzymasz- luksusową kosmetyczkę ,tropikalny balsam do ciała, super podkręcający tusz do rzęs oraz tropikalny krem do łokci i stóp z kwasami AHA i wysuwany błyszczyk w szmince:):) A dodatkowo możesz zdobyć torbę o wartości 999zł:):):0 Osobą zaintersowanym udzielę wszelkich informacji:):) Pozdrawiam email;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawiam Kamil:)

Gość AVON - SPEŁNIAJ SWOJE MARZENIA
Bycie Konsultantką Avon jest łatwe i przyjemne, ponieważ Klienci doskonale nas znają i mają do nas zaufanie. Dlatego podejmij decyzję i zacznij zarabiać już dzisiaj ! NIE RYZYKUJESZ ani złotówki: - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - bezpłatna dostawa kosmetyków, - w każdej chwili możliwość rezygnacji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktów, - składanie zamówienia przez internet w kilka minut, - paczkę kurier przywozi wprost do domu! A ZYSKAĆ możesz wiele: - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla konsultantek ze zniżkami do 80% !!! - dla ambitnych możliwość awansu - stanowisko Lidera, Dodatkowo startując w najnowszym Katalogu - specjalny program motywacyjny dla nowych Konsultantek - możliwość zdobycia torebki o wartości 999zł !!! Oraz program motywacyjny w którym można zdobyć gratisowe kosmetyki !!! :) Szczegóły można uzyskać pisząc na email: jjmolka@gmail.com

Gość kamilmaliszow
WitaM Jestem liderem sprzedaży i chciał bym pokazać nowym konsultantką jakie mogą zdobyć prezenty w katalogu 04:_ Więc jeżeli złożysz zamówienie; -na 59zł na kosmetyki z serii Anew i Solutions dostaniesz -super podkręcający tusz do rzęs i tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA' -Na 120zł na kosmetyki z serii Anew i Solutions otrzymasz -tropikalny balsam do ciała,super podkręcający tusz do rzęs oraz krem do stóp i łokci z kwasami AHA -Na 250zł na kosmetyki z serii Anew i Solutions otrzymasz- luksusową kosmetyczkę ,tropikalny balsam do ciała, super podkręcający tusz do rzęs oraz tropikalny krem do łokci i stóp z kwasami AHA i wysuwany błyszczyk w szmince A dodatkowo możesz zdobyć torbę o wartości 999zł :0 Osobą zaintersowanym udzielę wszelkich informacji Pozdrawiam email;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722

Gość kamilmaliszow
Witam wszystkich :) Mam na imię Kamil i jestem liderem sprzedaży avon:) Zostań konsultantką\em avonu i ciesz się własnym sukcesem:) Zarabiaj pieniądze 15-50% :0 Kupuj dla siebie o wiele tańsze kosmetyki nawet o 80%!!!!!! Czekają na ciebie bardzo ciekawe promocje-ofert demo(gdzie możesz kupić nowości które bd dopiero w następnym katalogu), oferty netto(gdzie kosmetyki są tańsze nawet o 80%-tego katalogu nie pokaże ci żadna konsultantka),oraz wiele ciekawych promocyjnych kosmetyków i promocji gdzie możesz zdobyć darmowe kosmetyki:) TYLKO TERAZ FIRMA OFERUJE SUPER PREZENT DLA NOWYCH KONSULTANTEK -TORBĘ O WARTOŚCI 999ZŁ!!!!!!!!1 Moja grupa liczy już sporą liczbę konsultantek i liderów-więc jeżeli chciała byś \chciał byś zostać konsultantką\em w mojej grupie to serdecznie prosze o kontakt:) Dla nowych osób wysyłam(darmowo oczywiście) katalogi,ofertę demo i zestaw próbek GRATIS!!1!! tELEFON;505293722 EMAIL;kamilmaliszow@onet.pl Pozdrawiam Kamil ,lider avon:)

Gość Pauliszka
Jeśli interesuje Cię praca dodatkowa. Kosmetyki Oriflame. Możliwość dorobienia bez żadnych konsekwencji. Bez żadnych zobowiązań. www.konsultantka-oriflame.com.pl Uwaga: Przy rejestracji wpisz ten NR OSOBY POLECAJĄCEJ: 1993– dostaniesz dodatkowo kosmetyk upominek gratis! W razie pytań mój numer gg :31898977

Gość AVON - SPEŁNIAJ SWOJE MARZENIA
Bycie Konsultantką Avon jest łatwe i przyjemne, ponieważ Klienci doskonale nas znają i mają do nas zaufanie. Dlatego podejmij decyzję i zacznij zarabiać już dzisiaj ! NIE RYZYKUJESZ ani złotówki: - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - bezpłatna dostawa kosmetyków, - w każdej chwili możliwość rezygnacji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktów, - składanie zamówienia przez internet w kilka minut, - paczkę kurier przywozi wprost do domu! A ZYSKAĆ możesz wiele: - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla konsultantek ze zniżkami do 80% !!! - dla ambitnych możliwość awansu - stanowisko Lidera, Dodatkowo startując w najnowszym Katalogu - specjalny program motywacyjny dla nowych Konsultantek - możliwość zdobycia torebki o wartości 999zł !!! Oraz program motywacyjny w którym można zdobyć gratisowe kosmetyki !!! Szczegóły można uzyskać pisząc na email: jjmolka@gmail.com

Gość kamilmaliszow
Witam:0 Mam na imię Kamil i jestem liderem AVON Dzięki tej firmie zacząłem spełniać swoje marzenia i rozwijać sie Pragnął bym podzielić się swoim doświadczeniem i umiejętnościami z innymi osobami:0 Ja też zaczynałem od bycia konsultantem(i wiem jak bardzo ważne jest wsparcie lidera )-więc wszystkim swoim konsultantom jestem dostepny do udzielenia i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości i informacji. Każdy we mnie ma wsparcie i może na mnie polegać!!!!!!!!! AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zamówień -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzić po kosmetyki -kosmetyki tańsze dla siebie nawet o 80% -różnego rodzaju promocję i konkursy-oferta demo,netto,program motywacyjny itp -możliwość budowania własnej grupy i możliwość awansu np.na lidera sprzedaży -różnego rodzaju szkolenia i wycieczki -możliwość zakupu po szkoleniu zestawów o wartości ponad 370zł -21 dni na zapłatę faktury Jeżeli jesteś zainteresowana zostaniem konsultantką lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespołu NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ-ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON: eMAIL;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawaim,Kamil,lider avon