Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAGDA MMMMMMMMMMMMMM

Wasze opinie o firmie AVON i Oriflame

Polecane posty

Gość bubel avon
moim zdaniem avon to złodzieje. na temat ori sie nie wypowiadam bo nie mialam doczynienia z ta firma. wracajac do avonu. jestem konsultantka i uwazam ze firma trzepie duza kase a konsultantka jest wykorzystywana przez firme przez to ze robi duze zamowienia a i tak zarabia marne grosze . zarabiasz tyle ile upustu (twoj zarobek) sobie wypracujesz poprzez dana kwote zamowienia . w kazdym z katalogu konsultantka dostaje liste produktow (lista dluga jak papier toaletowy foxy ) ktore mimo iz wypracowala np. 30% to i tak nalicza jej tylko 10% na dany produkt. co wiecej jesli jestes liderem grupy w kazdym katalogu sa naliczenia czyli laczna sprzedaz zespolu ktora musicie wypracowac zeby lider dostal kase a jego wynagrodzenie to i tak tylko 60% naliczenia hahha ŻENADA

Gość gość
avon??? tragedia !!!!!!!!!!!! zamawiałam ponad tydzień temu... Konsultantka miała się ze mną skontaktować w ciągu 24 h....chyba w ciągu 24 dni xdd żal !!!

Gość gość
obie firmy to piramidy,leaderzy na górze zarabiają,na dole full konsultantek, zwłaszcza w Avonie i werbują wciąż świeży narybek albo żeby dostać jakiegoś gratisa(darmowy zestaw kosmetyków,jakiś wyjazd szkoleniowy ,perfumy)takie konsultantki potrafią nawet totalnie fikcyjne umowy zawierać obdzwaniając znajome i prosząc o dane z dowodu ich czy ich mężów,ciotek i kogo tam jeszcze-byle tylko pod sobą taki fikcyjny "zespół" stworzyć i wspomnianego gratisa dla siebie wyrwać....Co do jakości kosmetyków: w Oriflame o niebo lepsze niż w Avonie,w ogóle w Avonie to szmira i żenada-kremy śmierdzące chemicznie,uczulające a jak skład poczytać to cała tablica Mendelejewa

Gość ewkaaa1
Zapraszam do BETTERWARE. W ofercie posiadamy kosmetyki włoskiej marki Bottega Verde . Wspaniałe produkty Blue Nature z minerałami z Morza Martwego. W sprzedaży także pyszne , aromatyczne kawy 100 % arabica i wiele innych ciekawych produktów. Po szczegóły zapraszam na moją stronę : http://www.betterware.pl/ewatarka_baturabuk

Gość uzależniona od czekolady
Mieszkam ok. 40 km od większego miasta. Kilka dni temu zamówiłam na stronie avon zestaw kosmetyków z dostawą do domu. Po trzech dniach zadzwoniła do mnie pani z firmy mówiąc, że nie mają dla mnie konsultantki i zapytała, czy mogłabym pojechać do owego miasta odebrać przesyłkę. Powiedziałam, że się zastanowię. Następnego dnia (podczas drugiej rozmowy tel. z tą samą panią) powiedziałam, że nie mogę przyjechać i chciałabym dostać kosmetyki zgodnie z zamówieniem do domu, na co pani zawiesiła się na moment, po czym powiedziała, że oddzwoni za 15 minut. Minęła doba. Zero kontaktu. Żeby było zabawniej pomiędzy jednym a drugim telefonem koleżanka pojechała do siedziby avon odebrać moją paczkę i okazało się, że paczki tam nie ma. Nie wiem o co chodzi, ale czuję się zlekceważona. Wiem, że w pobliskim miasteczku są konsultantki, które mogłyby mi dostarczyć zamówienie przy minimalnych kosztach przejazdu. Wybaczcie mi długi wpis, musiałam dać ujść mojej frustracji.

Gość gość
Konsultantki, zwłaszcza z Łasku są do d**y. Nic nic wiedzą, tylko kasa, kasa... Mam takiego gamonia w pracy, nie pracuje, czeka na zamówienia i brak odpowiedzi na zadawane pytania - zamów i zapłać. To świadczy o całej firmie .

Gość gośćSS
Jeżeli jakiś zapach czujecie przez krótki czas to świetnie, ponieważ to znaczy że wasz nos nie ma żadnych zastrzeżeń co do składników w tych perfumach. Jeżeli natomiast cały czas czujecie swoje perfumy to znaczy, że zawierają one składnik które podrażniają wasze nosy. JEŻELI NIE CZUJECIE PERFUM TO ZNACZY ZE SIE DO NICH PRZYZWYCZAILYŚCIE I SĄ DLA WAS ODPOWIEDNIE, SPOKOJNIE INNI NADAL CZUJĄ TEN ZAPACH :)

Gość gość
Avon- ja lubię ich cienie do oczu. kredki maja całkiem niezłe i uwielbiam mgiełki do ciała bo pieknie pachną. Kiedyś używalałam jeszcze żelu pod prysznic i odżywki do włosów ale teraz zamawiam je z treny bo po prostu wychodzi taniej.

Gość gość
Firma Oriflame jest do du..., jestem konsultantką ale tylko zamawiam czasem jakieś perfumy bo reszta to buble. Czasem koleżanki coś zamawiają ostatnio miałam taką sytuację. Koleżanka zamówiła perfumy do których w gratisem była torebka oczywiście perfumy przyszły ale torebka już nie, miała przyjść w następnych zamówieniach i co ani widu ani słychu torebki. Napisałam tej całej firmie email ale ich wytłumaczenia są żałosne. Oni nie traktują poważnie ani klientów ani konsultantek ( może konsultantki wyższe rangą są lepiej traktowane tego nie wiem). Tylko kasa się dla nich liczy. Firma jest totalną porażką !!!!

Gość gość
witam szukam opini na temat oriflame... avon znam od lat i czasem zamawiam, maja i lepsze i gorsze kosmetyki . ostatnio dostaje katalogi oriflame i zazwyczaj podobaja mi sie ich dodatki - torebki, portfele , pierscionki itp. tylko jak z jakoscia takich rzeczy??

Gość LiliBiz
Wykreuj sobie wspaniałe życie według własnych mocnych zasad! Dołącz do Oriflame już dziś!

Gość agentd6
Zawiedziona na maxa! Zamówiłam zestaw tusz i perełki- tusz był pusty czysty nowy jak łza!! oraz zestaw w którym brak wody perfumowanej- mam czekać aż do następnego razu- SZOK!! nie chcę tego nazwać dosłownie. Jestem Konsultantką 16 lat i takie numery są coraz częściej!!

Gość gość
sama kiedyś byłam konsultantką Oriflame a potem Avonu ale jakość kosmetyków popsuła się, Od niedawna zamawiam z rosyjskiej firmy Faberlic. Jestem mega zadowolona z kosmetyków tlenowych oraz chemii gospodarczej. Chemia produkowana jest w Niemczech, kosmetyki we Włoszech, a perfumy we Francji. ktoś chętny spróbować zapraszam na stronę https://faberlic.com/register?sponsor=1000402726313

Gość gośćgruba
ich tusze do rzęs to jakaś masakra. niby taki fajny, super efekt sztucznych rzęs a w prawdziwym życiu to tak jakbym w ogóle rzęs nie miała pomalowanych.

Gość gość
Witam od roku zamawiam Avon ale niestety do wlosow szampony wywolaly u mnie lupiez .Lubie maseczke blotna ..coraz mniej kupuje jedynie co to moj passion dance ulubiony zapach.

Gość gość
Ostatnio przy każdym zamówieniu brak produktu. To po co jest w katalogu. Już czwarty raz nie dostaję wszystkich zamówionych artykułów.

Gość gość
Avon wykorzystuje zwierzęta do swoich badań. Nigdy nie kupię żadnego produktu tej firmy.

Gość gość
Avon wykorzystuje zwierzęta do swoich badań, nigdy nie kupię produktów tej firmy.

Gość gość
W firmie Oriflame nie trzeba jezdzic po zamowienia czy probki wystarczy zamowic za pobraniem i kurier przywozi zamowienie do domu. Upust jest 20% . Kosmetyki nie sa testowane na zwierzetach. A jakie kto robi zamowienie to kwestia indywidualna jesli ma sie w pierwszym zamowieniu aktualnego katalogu 100pp czyli ok 350 zl jest dostawa gratis. Drugie zamowienie jest od 50 pp gratis. Produkty sa wysokiej jakosci. I sa na bazie naturalnych skladnikow wystarczy poczytac. Kozysci jest naprawde duzo w Ori. Wszystko kwestia gustu.

Gość ta_Amelia
AVON i ORIFLAME mają gatunkowo dość słabo kosmetyki. Rozpoznawalne są poprzez marketing. | Ja odkryłam kosmetyki od https://eko-banka.pl/ - naturalne w 100% bezpieczne.