Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAGDA MMMMMMMMMMMMMM

Wasze opinie o firmie AVON i Oriflame

Polecane posty

Gość lalalalalalalalalalal
podobał mi się wycofany już zapach Avonu Prowl.

Gość konstancia
Byłam konsultantką kilka lat w avonie rzeczywiście kosmetyki beznadziejne,rzadko który bez dodatku alkoholu ile można wklepywac w siebie takie dodatki! Teraz jestem tylko klientką ori przynajmniej bez alkoholu,lubię organiczną serię aloes i dzika róża,balsamy rozświetlające też fajne,kuszę się na nowości,mam swoje ulubione.....jasne nie wszysko złoto....

Gość konsultant oriflame
oriflame jest najlepszy a nie to amerykańskie gówno avon-z resztą wszystko z tamtąd takie jest i wcale nie jest tańsze może drozsze i gorsze !!!!!!!!!oriflame to sama natura !!!!!!polecam ja zarabiam bardzo duż o właśnie dzięki współpracy z tą firmą też byłem w avon i prawie nic i musiałem coś zamawiać w orilame sama i kiedy decydujesz co zamawiasz !!!bardzo serdecznie i gorąco zapraszam i polecam do zapisów u mnie prezenty i gratisy ode mni na powitanie piszcie i dzwoncie pawelch1990@o2.pl 665374188 !!!gwarantuje pomoc i szybki rozwój grupy!!!!!

Gość konsultant oriflame
oriflame jest najlepszy a nie to amerykańskie gówno avon-z resztą wszystko z tamtąd takie jest i wcale nie jest tańsze może drozsze i gorsze !!!!!!!!!oriflame to sama natura !!!!!!polecam ja zarabiam bardzo duż o właśnie dzięki współpracy z tą firmą też byłem w avon i prawie nic i musiałem coś zamawiać w orilame sama i kiedy decydujesz co zamawiasz !!!bardzo serdecznie i gorąco zapraszam i polecam do zapisów u mnie prezenty i gratisy ode mni na powitanie piszcie i dzwoncie pawelch1990@o2.pl 665374188 !!!gwarantuje pomoc i szybki rozwój grupy!!!!!

Gość konsultant oriflame

Gość długie rzęsy
Kremy z serii Solution są dobre, żele rewalacja, balsamy SSS, więc nie przesadzajcie,że lipa, bo to nieprawda.

Gość werkaaaaaaaaaa
TZn.tak jeżeli chodzi o uczulenia na kremy oriflame to wystarczy dobże je stosowac i odpowiednio zmywac twrz,niewystarczy ja tylko posmarowac,należy także używac toników,maseczek itp oczyszczanie od środka a potem nakładanie kremów i przedewszystkim dobór odpowiedniego kremu do swojej cery-a potem możemy coś powiedziec.Ja jestem wielkim uczuleniowcem i jakos oriflame mi odpowiada!pozdrawiam

Gość domiśka
jestem konslultantka avonu ok pół roku. większośc kosmetyków kupuje teraz własnie tam i jetstem raczej zadowolona:) lakiery moze faktycznie nie sa za dobre ale za to zele do twarzy super.... mam wrazliwą i sucha cereę a zaddny kosmetyk z tej firmy jeszcze mnie nie uczulił....

Gość domiśka
moja koleżanka jak wypróbowała tusz Super shock to była zachwycona.... mówiła ze lepszy od Inglota a przeciez o ile tańszy:) a perfumy utrzymuja sie nieraz nawet do 2 dni zwłaszcza te nieco drozsze :)

Gość playka
kazda z was sie licytuje co jest lepsze co gorsze bo kazda jest konsultantka lub byla w innej firmie!ja uzywam kosmetyki avonu od pare lat i niezdazylo sie zebym byla niezadowolona z nich a co do oriflame to dla mnie dopiero jest bubel,zmowilam cienie za 40 zl,chyba najdrozsze w calym katalogu i sa beznadziejne,nikomu nie polecam,to samo sie tyczy tuszu do rzes!co do zamowien z avonu nie trzeba zamawiac co miesiac i tez sie nie traci czlonkostwa klubu!polowa co tu przeczytalam to bzdury kompletne!

Gość duszyczka989
Dziewczyny co sadzicie o serii do twarzy SOLUTIONS-krem na dzien i na noc???? Chciałam sobie zamówic ale nie wiem jaki one sa nigdy nie uzywałam kremów z Avonu.Mam 23 lata i potrzbuje lekkiego kremu,który w żadnym wypadku nie natłuszczał by skóry. prosze napiszcie jesli uzywałyscie tych kremów albo czegokolwiek z tej serii...

Gość zanii
AVON żele senses- niezastąpione, świetny był krem anev źródło młodości, ale niestety wycofali, tusz do rzęs super full wcale nie drogi wart swojej ceny, prefumy damskie i męskie-zapach długotrwały, wiadomo nie to samo, co oryginalne po kilkaset zł ale warto spróbować. Planet spa warto wypróbować, preparat do demakijażu, dużym zainteresowaniem cieszy się seria clearskin-nie próbowałam więc nie wiem jakiej są jakości seria ANEV bardzo dobra serum na końcówki też bardzo dobrze się sprzedaje nie polecam kosmetyków kolorowych za tą cenę faktycznie kupi się dużo lepsze, szampony również nie najlepsze, torebki strasznie drogie, biżuteria to totalna porażka! jestem konsultantka od kilku lat i takie moje zdanie. z Oriflame miałam kilka kosmetyków ale ceny są jednak wyższe a kosmetyki porównywalne jakością pozdrawiam

Gość Anesis
Od dwóch miesięcy jestem konsultantką Avon i nie narzekam. Dotychczas zamawiałam kosmetyki u znajomej, przetestowałam niektóre i stwierdziłam, że warto spróbować samej. Dlaczego? Bo kosmetyki mi jak najbardziej odpowiadają, będąc konsultantką mogę mieć kosmetyki po niższej cenie, dostaję prezenty, mogę po dużo niższej cenie testować nowości, które dopiero się pojawią w następnych katalogach i do tego zarabiam ! Mam 16 lat, więc ogólne utrzymanie mam zapewnione przez rodziców, jednak stając się konsultantką zaproponowałam, że ubrania, kosmetyki, jakieś wyjazdy czy wypady do kina będę fundowała sobie sama :) I jestem baardzo zadowolona, i co najważniejsze - moje klientki też. Ogromnym plusem jest też dostawa paczek do domu bez opłaty ( o ile zamówienie wynosi powyżej 150zł, a o to nie jest trudno ;)) Polecam AVON.

Gość konstancia
Avon to zabaweczki dla nastolatek.Używałam kiedyś kremów do twarzy Avon.Dziękuję bardzo,o mało nie miałam zniszczonej skóry przez maści sterydowe.Miałam wokołoustne zapalenie skóry.Dermatolodzy zapisywali non stop jak wspominałam maści a wystarczyło odstawić te żałosne kremy.Teraz jestem w całkiem poważniejszej firmie kosmet.dla kobiet eleganckich,szanujących skórę,przynajmniej dającej rewelacyjne efekty.Nie mówię o Oriflame.Zadnych eksperymentów! Avon to brzydko powiedziawszy szmelc.Przecież same zapachy w kremach są drażniące.Po prosty mam uraz.

Gość tys
Avon - może i kosmetyki nie takie najgorsze (jeszcze zależy co), ale biuro i sprawy administracyjne i obsługi konsultantek - BEZNADZIEJA jakich mało - odradzam wszystkim, którzy chcieliby się zająć sprzedawaniem kosmetyków w avon-ie - oszukują ile wlezie, jak coś taniego nie przyjdzie w paczce to "ok, spoko przyślą w następnej paczce", ale jak już coś z wyższej półki nie zostało zapakowane, to już "nie uznają reklamacji" - OSZUśCI po prostu, i dlatego właśnie kończę współpracę z tym barachłem i na pewno wszystkim dookoła będę odradzać współpracę z nimi

Gość uuuuuuuuuuuupppppppppppppppppp

Gość suzanna
ja kilka razy zamawiałam kosmetyki i z Avon i z Oriflame i niestety rzadko byłam zadowolona, jedynie co pamiętam co mi się bardzo podobało to był tusz do rzęs ten co Salma Hayek reklamowała - super był ten tusz ale potem jak go kupiłam po raz drugi to niestety już nie był taki rewelacyjny:o teraz unikam obu tych firm, podsumowując: Avon ciut lepszy od Oriflame, z Oriflame podobały mi się raz perfumy ale kosmetyki do luftu :)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppp

Gość jolajog
Dokładnie, szczerze powiem, że to są dla mnie kosmetyki bardzo słabe no i mnie strasznie uczuały, mimo, zę uzywałam jakieś delikatnej serii nawilżającej..mało się nie zadrapałam na śmierć. Teraz jestem wierna dermokosmetykom, przynajmniej mam gwarancję jakości, że nic mnie nie podrażni, kupuję je w aptece i nikt mi nic na siłę nie wciska...niestety ale jestem bardzo na "nie".

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppp

Gość mala222
ja uważam, że Avon rozprowadza badziewne produkty w większości.plusem jest to, że są tanie i przede wszystkim nie testowane na zwierzętach. Preferuję Oriflame - kosmetyki są porządne. Fakt, trochę droższe, ale wiem przynajmniej za co płacę. No i nie testowane na zwierzętach. Pozdrawiam! PS Uprzedzam, że nie jestem konsultantką żadnej z tych firm - żeby nie było :P

Gość ktossssia
ja mam kilka ulubionych produktów z avonu: - krem do rąk z serii care - szampomny i odżywki do włosów Advance Techniques - żele pod prysznic senses nie polecam: prodkuktów z serii naturals- śmierdzą i nic nie dają

Gość Mrówek
Witam, Pracowałam w Avon cały tydzień jako lider sprzedaży. Nie polecam. Najpierw mamią Cię fajnymi prezentami wysoką penją itp. Miałam pracować przy rekrutacji konultantek, okazało się to zwykłym wciskaniem kitu (jeszcze musiałam sama dopłacić :/ ) czyli łażeniem po centrum handlowym i wciskaniem katalogów (starych) namawianiem do "współpracy z firmą Avon" (słowo konultantka jest zabronione). Cóż zeby zarobić kasę trzeba umieć nieźle wciskać kit a ja tak nie potrafię, więc z moich obiecanych kilku stów nici. ZArobisz tam jako lider sprzedaży tylko wtedy gdy zrekrutujesz min. 5 osób (podpiszą umówę i zrobią zamówienie za min 150 zł) i twoja grupa konsultantek w raz z tobą uzbiera zamówienie na 2 tys zł. jak nie to umowa jest anulowana a kasy żadnej nie ma i straciłam dużo czasu :/ Kosmetyków jakosciowo nie znam bo nie używam.

Gość sylwiap ori
Jestem w Oriflame od roku, kosmetyki mi odpowiadają, oczywiście nie wszystkie bo wiadomo ze w każdej firmie jest coś super, i coś mniej super. Jednak jestem zadowolona zarówno z kosmetyków jak i współpracy z firmą. Mimo że wiele ludzi z mojej miejcowości pracuje w Avon to jednak ja nie chciałam być ich konsultantką, bo wypróbowałam kilka rzeczy i jedyne co mi przypadło do gustu to pewne perfumy, których i tak już nie używam bo w Oriflame znalazłam ładniejsze zapachy ;-) Jeśli ktoś chce spróbować to zapraszam na stronę http://my.oriflame.pl/oriflamesp Konsultantką może być każda kobieta (i nie tylko). Można w każdej chwili zrezygnować. Może to być sposób na zarobienie dużej sumy pieniedzy, wszystko zależy od zainwestowanego czasu i chęci. Ja jestem studentką i Oriflame to dla mnie sposób na zarobienie dodatkowych pieniedzy, ponadto mogę korzystać z niższych cen. W razie pytań, proszę pisać na maila. Zapraszam

Gość cutegirl
a ja uważam,że kosmetyki AVONU są naprawdę dobre-może nie wszystkie, ale każda firma ma lepsze i gorsze produkty

Moja siostra jest konsultantką avonu i szczerze to zauważyłam, że ma takie średnie zamówienia a zamawiają u niej głównie studentki :)) ja mam kilka sprawdzonych i naprawde dobrych kosmetyków z avonu * peeling ok 20 zł. zielony z serii natural lepszy od tych peelingów po 10 zł, * cienie poczworne do powiek ok 25 zł. sa super i trwałe * maseczka zluszczajaca zielona herbata Rownież zamawiam z oriflame chociaz ceny niektorych kosmetykow sa dla mnie zdecydowanie za drogie kupuje raczej z przecen

z avonu bardzo dobra jest konturówka do powiek ok 17 zł. z aplikatorem do rozmazywania ja mialam kolor ciemny fiolet i mi odpowiedala bo nie byla za miekka tak jak np te kredki tansze z color trend po 10 zł.

Szukam osoby, która chciałaby skorzystac z 30% karty rabatowej Oriflame. korzyści wynikające ze współpracy: - 30% tańsze kosmetyki, lub jeśli wolisz 30% zarobku polecając innym produkty Oriflame,wtedy cały zysk jest Twój! - zysk jest stały nawet przy zakupie 1 produktu, nie musisz składać zamówień za określoną kwotę aby móc zamawiać! - co3 tygodnie nowy katalog, nowe promocje,produkty ;) - możliwość zwrotu produktu w ciągu 21 dni od daty zakupu bez konieczności podawania przyczyny! Firma chce byś wiarygodna co do jakości produktów - brak wkładu finansowego, katalogi i inne materiały gratis - prezenty pieniężna i kosmetyczne na powitanie - 14 dni na spłatę zamówienia - możliwość zamawiania kazdego dnia brak wyznaczonych terminów - dostawa w ciągu 3 dni Oferta ważna dla osób od 16 lat! Pozdrawiam Karolina