Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAGDA MMMMMMMMMMMMMM

Wasze opinie o firmie AVON i Oriflame

Polecane posty

Dodam jeszcze że prowizja po podpisaniu licencji na starcie jest stała i wynosi 15%, a jeśli wyrobisz odpowiednią normę sprzedaży w ciągu 2 miesięcy powiedzmy średnio sprzedasz około 20 produktów firmy) awansujesz i masz już dożywotnią pewną marżę w wysokości 35% I nie ważne czy nadal sprzedajesz, czy zrobisz sobie przerwę półroczną czy 10 letnią - jak po niej wrócisz d aktywności nadal masz swój numer dystrybutora i prowizję taką jaką w trakcie wcześniejszej swojej pracy osiągnęłaś. Na tym nie koniec, system prowizji regularnie wzrasta w zależności od Twojego obrotu - i od obrotu ludzi których wprowadzisz w działalność dystrybutorską. Czekam i zapraszam do kontaktu chętnych :)

Gość liderka avon
Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką, ale przez to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! (od katalogu 4/2012 startuje nowy program opustowy!!) -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie, a nawet i więcej, to zależy już tylko od Twojej pracy i zaangażowania!! -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, któych wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Już dziś podpisując umowę i składając zamówienie z katalogu 3/2012 lub 4/2012 możesz odebrać atrakcyjne prezenty jako bonus na start dla nowych Konsultantek!!!: *za 1zł woda toaletowa Spotlight *za 1zł perełki brązujące *za 1zł podwójny program liftingujący okolice oczu oraz tusz do rzęs SuperSHOCK *za 1zł woda toaletowa Infinite Moment NOWOŚĆ!! Z KATALOGU 3/2012 *za 1zł śródziemnomorskie serum ujędrniające do szyi i dekoltu oraz śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką A OPRÓCZ POWYŻSZYCH KOSMETYKÓW MOŻESZ MIEĆ RÓWNIEŻ ELEGANCKĄ TOREBKĘ BATYCKI!! WYSTARCZY PODPISAĆ UMOWĘ I ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE ABY OTRZYMAĆ WSPANIAŁE PREZENTY ZA 1Zł !! Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970

Gość Paulaavon
Zostając konsultantem w katalogu 06 masz wspaniały program na Start! Robiąc zamówienie za minimum 150 zł, 40% z tego jest dla Ciebie! To wyjątkowa okazja, można sporo zarobić! Dodatkowo Avon ma programy zarobkowe, w których dostajesz wartościowe prezenty! + opłata wpisowa wynosi 0 zł, + 3 tygodnie trwania katalogu, + Program na Start przewiduje też prezenty w postaci kremów i wody toaletowej w 3 następnych katalogach współpracy, + kosmetyki Demo czyli premiery z następnych katalogów, + 3 różne dostawy ( kurier, bezpłatna dostawa do domu lub osobisty odbiór w centrum), + szkolenia kosmetyczne, + produkty Netto dla konsultantek, + możliwość zwrotu kosmetyków, które nie spełniają naszych oczekiwań, + możliwość zapłaty za kosmetyki do 21 dni, + możliwość stworzenia własnego zespołu, otrzymując za to bonusy. ZAPRASZAM OSOBY Z KRAKOWA NA SPOTKANIE ! Już dziś - umów się, podpisz umowę i ciesz się zarobkiem i bonusami! DODATKOWO! Gdy wstąpisz do Avon dostaniesz ode mnie prezent! Zapraszam również osoby z całej Polski. e-mail : paulaavon@o2.pl gg : 7355403 tel. 880 247 706

Gość adi177
Zostań Dystrybutorem FM Group. Kupuj produkty bez marży 30%. FM GROUP POLSKA to dynamicznie rozwijająca się firma na rynku perfumeryjnym. Tworzą ją młodzi i energiczni ludzie, co sprawia, że szybko odpowiadamy na wymagania i potrzeby Klientów. W naszej ofercie znajdą Państwo szeroki wybór najsłynniejszych światowych zapachów, tych lekkich orzeźwiających, a także tych ciężkich i zmysłowych. FM to nie tylko perfumy ale także produkty do domu, Telefony komórkowe. Dlaczego watro wstąpić do FM Group? * Pracujesz kiedy i gdzie chcesz * Wykupujesz tylko starter, który będzie twoim narzędziem pracy * Zarobek z sprzedanych produktów to stała marża aż 43% * Masz możliwość tworzenia własnego zespoły i zarabiania dodatkowych pieniędzy * Szybkie dostawy produktów do domu * Nie ma obowiązku kupywania co miesiąc, kupujesz kiedy chcesz Zapraszam na moją stronę internetową i do działu kontakt ;) www.biznes-fmgroup.pl E-mail: kontakt@biznes-fmgroup.pl GG: 7377083

Gość Oriflame_konsultant
Witaj Chcesz przezyc wspaniale chwile z kosmetykami Oriflame? Zapraszam ciebie do zapisania sie. Nie ważne, że nigdy tego nie robiłaś albo robiłeś pomagamy w każdym aspekcie, nawet jak jesteś nieśmiala/y to nie ma znaczenia "poprawimy" ten aspekt. Bez ściem, wszystko tlumaczymy, nie jestes zostawiona/y sam sobie, wszystko prosto, łatwo, miło. Nie bedziemy pisali o tym ile zarobisz, to zależy już tylko od ciebie. Zarobek dodatkowy, a może stałe źródło dochodu? Teren Warszawa i okolice Pisz na GG 43950920 maila: idziak.ori@gmail.com tel: 691 102 104 Mateusz tel: 691 102 108 Iwona

Gość swsch47
Zostań niezależnym dystrybutorem kosmetyków firmy TianDe! Z racji tego, iż firma dopiero wchodzi na polski rynek będziesz pierwszą osobą u której można kupić wspomniane produkty! Jest to idealna oferta dla konsultantek avon / oriflame, gdyż współpraca jest oparta na podobnych warunkach, lecz zarówno kosmetyki jak i plan wynagrodzeń są znacznie lepsze. W TianDe najważniejsi są ludzie i ich zaangażowanie - im większy wkład pracy, tym większe zyski!! To najlepszy moment na pozyskanie stałych klientów oraz wprowadzanie nowych dystrybutorów!! Dzięki szybkiemu rozwojowi firmy TianDe, dołącza do nas wielu nowych dystrybutorów - czym szybciej się zgłosisz tym większa szansa na twój sukces! Rejestracja w firmie TianDe jest absolutnie darmowa i do niczego nie zobowiązuje! Status dystrybutora uprawnia do zakupów w najniższych cenach oraz do otrzymywania prowizji z własnych zakupów oraz z osób bezpośrednio przez Ciebie wprowadzonych. Firma TianDe stawia na jakość, naukę i sukces to nie tylko bezcenne kosmetyki, ale również hojny plan wynagrodzenia dystrybutorów zysk ze sprzedaży detalicznej wynosi aż 54%!!! Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem kosmetyków TianDe w najniższych cenach lub działalnością zarobkową prosimy o kontakt pod nr tel. 722 122 123 lub mailowy: kosmetyki@tian-de.pl Poszukujemy ludzi otwartych i pogodnych, gotowych podjąć nowe wyzwania! Nie oczekujemy doświadczenia, wystarczy, że będziesz zaangażowany i otwarty na oferowanie produktów kosmetycznych! Więcej informacji na: http://www.tian-de.pl

Gość nienia87
Zostań konsultantką firmy Mariza Kupuj dla siebie i Twoich klientów taniej, zarabiaj ( 30% rabatu na zakup kosmetyków) lub twórz własny dochodowy biznes. Dołącz do grona konsultantów w polskiej firmie kosmetycznej. TWÓRZ WŁASNY BIZNES Przedstaw możliwości zarabiania innym, zaproś ich do klubu Mariza, będziesz otrzymywać dodatkowe bonifikaty od obrotu twojej grupy konsultantów 5-17%, nagrody pieniężne. Niczym nie ryzykujesz więc dołącz do nas już dziś ! Rejestracja bez opłaty wstępnej i obowiązku wykupienia pakietu startowego Kontakt: Teresa http://marizakosmetyki.blogspot.com/ gg: 4819962 email : tenia11@wp.pl Gorąco polecam :) ! W razie pytań służę pomocą :)

Gość mzxmzx
Elkaa22 ja tam też lubię Awon nic mnie nie uczula a tym bardziej nie niszczy a używam długo i swoje lata już mam

Gość nienia87
chciałam dodać że firma Mariza to polska firma o świetnej jakości kosmetykach a ceny bardzo zachęcające i dużo tańsze niż w Avonie czy Oriflamie :).

Gość 147
witam, chcesz zostać konsultantką Oriflame albo masz pytania dotyczące tej pracy napisz gg 2478810

Gość no tak bo jak by to....
w avonie nie ma aż tak wysokich cen nie przesadzajcie ;) taniej niż w ori a nawet lepsze, marizy nie znam

Gość nienia87
Szkoda że nie znasz Marizy bo ceny są super a kosmetyki jeszcze lepsze bo Polskie :). Mogę przesłać Ci katalog na maila :)

Korzystałam zarówno z kosmetyków Avonu jak i Oriflame, chociaż z Avon częściej. Jedne i drugie oceniam pozytywnie. Na ogół kupuję znane mi już produkty jednak jak w katalogu Avon http://www.avonline.pl/avon-katalog-online pojawią się jakieś nowości, to czasem sobie je zakupie chociażby dlatego, że dostępne są wówczas w niższych cenach.

Gość Konsultantka007
Oriflame - Dołącz już dziś ! To naprawdę się opłaca Zarabiaj na sprzedaży kosmetyków ! Zamawiaj kosmetyki 30% taniej dla siebie i swojej rodziny ! Nic nie ryzykujesz, nic nie tracisz, zamawiasz kiedy chcesz, za ile chcesz, za darmo, nie ma limitów składania zamówień, ani wymogu składania zamówienia z każdego katalogu. Podpisanie umowy, nie jest wiążące, ponieważ jeśli będziesz chciał ją zerwać nie ponosisz żadnych konsekwencji, umowa też sama wygasa jeśli przez okres 1 roku, nie będziesz składał zamówień. Zamówienia można składać poprzez internet bez wychodzenia z domu, sam decydujesz kiedy pracujesz, dostawa do domu przez kuriera po 3 dniach od złożenia zamówienia, za zamówienie, możesz zapłacić aż w ciągu 14 dni od daty otrzymania paczki, więc spokojnie zdążysz zebrać pieniądze od swoich klientów. Zarabiasz 23 % na produkcie. Dużo prezentów od Oriflame za składanie zamówień w ciągu roku. Możesz kupować również kosmetyki tylko dla siebie, po co masz przepłaca konsultantce. Jak wyliczyć Twój zysk ? Twój klient kupuje kosmetyk za 16,90 zł z katalogu, ty płacisz za niego 13,00 zł, więc Twój zysk to 3,90 zł DODATKOWO : Możesz zarobić na prowizji od sprzedaży. Każdy produkt ma przypisaną ilość punktów promocyjnych tzw. PP Produkt za 16, 90 ma przypisaną wartość 4 PP Jeśli uzbierasz zamówienie za 200 PP OTRZYMASZ DODATKOWO 3% od sprzedaży. Tabela prowizji : 200 - 449 pp - 3% 450 - 899 pp - 6% 900 - 1799 pp - 9 % 1800 - 2999 pp - 12% 3000 - 4999 pp - 15 % 5000 - 7499 pp - 18 % 7500 - X - 21% Nie musisz zbierać tych pkt. sam, poniważ jeśli zapiszesz nowe osoby do Oriflame to pkt. zebrane przez te osoby zasilą Twoje konto. Np. TY - 120 pp 1 osoba, którą zapisałeś - 200 pp 2 oosoba - 40 pp 3 osoba 260 pp 4 osoba 110 pp Razem uzbierałeś więc : 610 PP, więc Twoja prowizja wyniesie już 6% Jeśli namówisz osoby, które zapisałaś by te zapisały kolejne osoby itd, to wszystkie pkt zebrane przez te osoby zasilą Twoje konto, więc Twoje zarobki mogą być naprawdę duże, wszytsko zależy od ilości osob które zostaną zapisane w Twojej grupie, im więcej tym większy zysk. A to nie wszystko : Mała konkurencja, więc stosunkowo łatwo zdobyć zamówienia. Pozdrawiam i zapraszam do zapisania się. http://pl.oriflame.com/recruits/online-registration.jhtml?sponsor=1659649 W razie pytań, chętnie odpowiem: dominika109@onet.eu

Gość adelllkowska
Ja od dłuższego czasu kupuje kosmetyki Oriflame i musze przyznać ze są to naprawde dobre kosmetyki poczynając od kremów do twarzy po całą kolorówkę.

Gość Aneta1988
Zostań Konsultantką Avon w Katalogu 17/2012 i odbierz Wodę toaletową City Rush za 1 zł ! - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - prezenty - możliwość rozwoju jest niczym nieograniczona. Prezenty aż 6 Katalogów po spełnieniu warunków ! Chętnie pomogę oraz udzielę szczegółowych informacji. aneta1988_@op.pl Działam na terenie całej Polski KTO ZDECYDUJE SIĘ PODPISAĆ ZE MNĄ UMOWĄ PREZENT NIESPODZIANKA GRATIS

Gość Lluna
Jeśli bylibyście zainteresowani wstąpieniem do klubu Oriflame- Serdecznie zapraszam do mnie! W szczególności osoby z Trójmiasta i okolic. :)

Gość zaka404
W Oriflame jestem od pewnego czasu. Zainteresowało mnie to, ponieważ miałam dzięki temu tańsze kosmetyki. Dużo tańsze. Okazało się jednak, że to również świetny sposób na biznes, tylkot trzeba wiedzieć jak z niego skorzystać. Dlatego wszystkim polecam odwiedzenie strony www.praca-konsultantki.pl i dowiedzenie się jak to wygląda od środka i jak z tego czerpać korzyści.

Gość gość
Witam was dziewczęta. Mam troche odmienne pytanko. Co zrobić jeśli nowa konsultantka nie odesłała mi jeszcze podpisanej umowy a zrobiła zamówienie i jeszcze za nie zapłaciła, minął termin spłaty i nic.

Gość Kasia Szczecin
Kupiłam ostatnio z Oriflame maske do włosów mleko i miód bo bardzo lubię tą serię. Wszystko super, ale POD folią zabezpieczającą znalazłam długie czarne włosy! Definitywnie nie moje! Albo osoba pracująca przy produkcji ni była odpowiednio ubrana, albo- jak mi ktoś zasugerował, może trafiła mi się maska ze zwrotów. Porażka !

Gość gość
Witam co do kosmetykow avon i oriflame czy jakos tak to kosmetyjki mają kiespskiej jakosci i strasznie drogie!!! a co do perfum do tragedia!!!!!!!! bezbadziejne, śmierdzą i są bardzo drogie a luksusowe ( buhahhahahhaha) to tragedia !!! i bardzo drogie a do luksusu im daleko !!!!!!!! :)

Gość gość
Zapraszam do AVON Składając swoje pierwsze zamówienie z katalogu nr 9 na min. 160zł otrzymasz nowość Avon perfumy Instinct!!! HIT KATALOGU nr 9 więcej info: monika-adamska22@wp.pl

Gość Avon Liderka Kaśka
Witam, chcesz zostać konsultantką Avon? napisz do mnie: kaska649@wp.pl Co katalog super programy dla nowych konsultantek i tym samym świetne nagrody do zdobycia. Chcesz wiedzieć więcej? napisz do mnie!

Gość gość
jak powinien byc zapakowany np podklad Mineral Therapy Giprdani Gold ? Bo ja kupilam u konsultantki w pudelku bez folii

Gość gośćmmmm
Każda konsultantką może zwrócić kosmetyki u której zamawiałaś, próbki kosmetyków też można dostać

Gość gość
Zapraszam do przetestowania kosmetykow Oriflame oraz na bezplatne SPA DLONI w oddziale w Katowicach, zapisy przyjmuje pod nr 692 727 382 pozdrawiam Ania

Gość pomysl poczytaj
Wiele z was pisze ze te kosmetyki to buble a pewnie mało która wie ze firma sephora wykupiła od oriflame recepture na krem który w drogeriach sephora nazywa sie lancome i kosztuja z 300zl a w oriflame nazywa sie ecollagen i kosztuje 60zl ..tak samo channel nr.5 ma ten sam skład co perfum possess również z oriflame...tak samo jak wiele innych kosmetykow sephory ma wykupione receptury innych tańszych firm ale płacić trzeba za nazwę...a co do perfum to i nie każdy markowy dlugo trzyma mam aqua di gio i trzyma mi krócej niż eclat z oriflame...

Gość pomysl poczytaj
Wiele z was pisze ze te kosmetyki to buble a pewnie mało która wie ze firma sephora wykupiła od oriflame recepture na krem który w drogeriach sephora nazywa sie lancome i kosztuja z 300zl a w oriflame nazywa sie ecollagen i kosztuje 60zl ..tak samo channel nr.5 ma ten sam skład co perfum possess również z oriflame...tak samo jak wiele innych kosmetykow sephory ma wykupione receptury innych tańszych firm ale płacić trzeba za nazwę...a co do perfum to i nie każdy markowy dlugo trzyma mam aqua di gio i trzyma mi krócej niż eclat z oriflame...