Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieski_swiat

jakos tak samotnie.......

Polecane posty

Gość pieski_swiat

Tak od dluzszego czasu zastanawiam sie co robie w zyciu nie tak. Bardzo nie lubie samotnosci ale nei chce byc z kims tylko dlatego zeby nie bys samemu ale mam czasem tego wszyskiego dosyc. Brakuje mi jej obecnosci glosu, czulosc. Bycia razem blisko, bardzo blisko i nie chcodzi mi o seks. Wspolnych spacerow razem, telefonow z pracy w srodku dnia. Jej zapachu kiedy ja przutlam jej dotyku na mojej twarzy, faktury jej wlosow pomiedzy moimi palcami. Nienawidze samotnosci.

Gość Wiem jak to jest
ale myślę, że warto czekać na tą właściwą i Wyjątkową osobę.Jak kochać to całym sobą, a nie zadowalać się namiastką

Gość e-izabeth
wąłsnie:) samotnie, ale tylko dzis, jutro swiat nabierze milosnych barw::))))) warto czekac, wartooo👄 happy woman:)

Gość trzy listki
witam....tez brakuje mi kogos bliskiego, ale bycie z kim tylko dlatego zeby byc jest bez sensu...bo co marnowac komus czas i sobie skoro wiadomo ze nic z tego nie bedzie...po co krzywdzic druga osobe....

Gość pieski_swiat
ale nie wiem czy znajde kogos takiego jak ona i zle mi z tym :(

Gość trzy listki
tez mam takie mysli, ale trzeba wierzyc ze tak bedzie...podobno miłosc przychodzi w momencie kiedy sie jej w ogole nie spodziewamy.....ja chce wierzyc ze tak jest:)).Ty tez uwierz:))

Gość Wiem jak to jest
Warto czekać na właściwą osobę. Nie ma sensu wiązać się z kimś tylko dla "bycia razem". Po co być z kimś jak tej osoby się nie kocha i męczyć się to nie ma sensu. Warto czekać na prawdziwą miłość:):):):)

Gość e-izabeth
piekne, widac ze umiesz kochac tak calym soba:) aby sie przekonac czy cos, czy zadrgnie serce trzeba spotykac sie z kobietami:) mysle, ze kobiety krzywdzi duma, a tak naprawde to krzywda jets zdrada, np spi z 2 i zadna o zadnje nie wie. a nie to, ze mowi jej, ze ja lubi, nie kocha. nosek do gory, milosc odnajdzie kazdego:)))

Gość pieski_swiat
Boli mnie serce i denerwuje sie na siebie ze pozwolilem jej wyjechac i dostalem tel ze nie wraca bo nie ma do czego do kogo :( .

Gość e-izabeth
ale sila jej nie zatyrzmasz, ywjechala bo tak postanowila, nie ma tu winy, ze jej nie zatrzymales. to, co mowi to zwykla docinka, nie pytaj.

Gość do pieski swiat
a ona wie, co do niej czujesz? wogóel cos czujesz? wiesz ja się czuję totalnie samotna ale to wynika z moich doswidczen z dziecinstwa, moze masz to samo?

Gość pieski_swiat
Wie, ale widac nie czuje tego samego do mnie co ja do niej mimo wsyzstko tesknie za nia.

Gość e-izabeth
hmm wie, a moze tez cuzje tylko duma jej nie pozwala, posprzeczliscie sie o cos? kobiety ccha by facet sie kajal;) nie wiem, to syndrom ksiezniczki ja uwazam ze zwiazke buduja 2 oosby, nie jedna i nie duma, tylko serce:) moze czas pomoze, rozmowa itp:)

Gość trzy listki
pieski _swiat...........uwierz w siebie i w to ze spotkasz kogos kogo pokochasz bardziej moze i kto pokocha Ciebie....jesli miałaby byc z Toba na siłe , cos udawac to moze lepiej ze tak sie stało, wczesniej czy pozniej pewnie by nie wytrzymała...musimy wierzyc ze to wszystko am sens , to co nas spotyka, moze dzieki temu stajemy sie silniejsi, zdobywamy doswiadczenie, moze w przyszłosci nie popełnimi błedów...kto to wie;)

Gość trzy listki
tak wiec głowka do gory...ja tez ma gorsze dni, bo jakos tak jest ze zawsze wracaja te miłe chwile i wtedy człowiek sie wzrusza i zadaje pytanie dlaczego...ale musimy dac rade .....do budowania zwaizku potzreba dwoja ...i oboje musza tego chciec, jedna strona nic nie zdziała......

Gość mnuigf675
głowa do gory ludzie;))