Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margaret23

Boli mnie głowa, i chce mi się spać, czy mogę być w ciąży????

Polecane posty

Gość szkoda kasy
ty na pewno jestes w ciazy!

ja napewno nie! ale te pytania dziecków, o to jak w tytule, to naprawde mnie przeraża!! Jak spotykam takie topiki, to mnie skręca jednym słowem!

Gość Imbirka_
zgadzam sie! Takie teksty jak w topiku i podobne poprostu rozkładają człowieka na łopatki I nie wiadomo czy sie śmiać ? Czy może płakać (że dziweczyny sa tak niedouczone) Wiadomo każdy mozę miec kiedys jakies watpliwosci ale.... na podst. pytania albo takie oto "bezsensowne" odpowiedz znajdzie sie juz w podreczniku od biologi - w gimnazjum!!!!! Dziewczyny nie śpijcie na lekcjach ;)

Gość radze ci
ZRÓB TEST CIĄŻOWY I WSZYSTKOSIĘ WYJAŚNI.

eh... musze sprostowac cos... kiedys(jakis czas temu) powstal tu podobny temacik,wtedy bez wahania wzielam w obrone wlasnie takie dziewczynki (tzn martwiace sie).... ALE TERAZ TO JUZ MNIE TO ZACZELO WKURZAC!!!!!!!!!!! yh..... boziuuuu te wszystkie durne pytanka.Naprawde rozumie,ze mozna sie martwic,ale zeby wmawiac sobie cos {objawy} których prawdopodobnie nie ma, to juz jest niezly bajer!!!!!!! DZIEWCZYNKI!!!!!!!!!!!!! NIKT TU NIE JEST JASNOWIDZEM I NIE POWIE WAM NA PODSTAWIE JAKICHKOLWIEK OPISOW CZY JESTESCIE W CIAZY!!!!!!!!!!!! TROSZKE WIECEJ SPOKOJU!!!!!!!!!!!!!! A tak z wlasnego zycia==> ja jak mialam watpliwosci to szlam do apteki i kupowalam test!! Gwarantuje,ze da Wam wieksza pewnosc niz wypowiedzi niektorych pan {bez urazy}!!!!!!!!!!!!!!!

owiedka! dokłądnie to! jak mam obawy to czekam, ide po test, robie cos. Boże, ale juz czasem te pytania mnie tak rozwalaja, ze jest mi slabo, kiedys to takze bylo mi ich szkoda, ale teraz oijam takie pytania z daleka!! ehhhh. kiedy te dzieciaki dojrzeja. owszem jak bylam mloda, tez mialam \"schizy\" ale one byly czyms uzasadnione.. naprawde.. ale nie pisalam po forach.. a teraz.. \"boli mnie glowa, moge byc w ciazy\" ?? \"lezelismy obok siebie na lozku w majtach, moge byc w ciazy?\" aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ratunku :O :D

Gość dobreeeee
:D

Paulka123 --> bynajmniej nie chodzi o to aby leciec po test przy kazdym bolu glowy............ ;/ ;p 🌼

Gość ładoga
ktoś pisał jakiś czas temu: "czy jak zrobiłam chłopakowi loda, potem się z nim całowałam, a on zrobił mi minetę - czy mogę być w ciąży??". miałam potem z moim facetem polewę całą noc, przerzucaliśmy się tylko tekstami - wygrało w końcu "czy jak wezmę prysznic z moim partnerem, umyję go a potem siebie - mogę zajść w ciążę??" :D pozdrawiam wszystkie trzeźwo myślące ;)