Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcheweczka

Krem firmy Barwa Siarkowa moc

Polecane posty

Dziewczyny co o nim sądzicie, rzeczywiście jest taki skuteczny i zapobiega błyszczeniu się skóry? Jeśli go kiedyś miałyście, to podzielcie się swoimi wrażeniami, bo zastanawiam się nad jego kupnem. Pozdrawiam 🌻.

Gość Pirx
Recenzje na wizazu sa bardzo zachecajace, strasznie sie napalilam na ten krem. Niestety, nie moge go nigdzie kupic...:O

Gość Karoliaaa
Używam od jakiegoś czasu. Najpierw myję twarz mydłem sairkowym, potem tonik Siarkowa Moc a na końcu krem. Ma świetny zapach cytrusowy, matuje skórę i zmniejsza powstawanie pryszczy (raz na miesiąc coś wyskoczy i koniec)... Polecam:) A dostać go można np w Geancie, mniejszych sklepach z kosmetykami...ceny konkurencyjne:)

Dzięki Dziewczyny za wypowiedzi 🌻. Ja poczytałam trochę o tym kremie na damskiej torebce i też się \"napaliłam\", a Wasze opinie mnie jeszcze bardziej przekonują do zakupu. Jutro wyruszę na podbój sklepów i jeśli trafię na ten krem to go zakupię :), bo niestety dość mocno się błyszczę :(. Pozdrawiam.

Miałaś rację, że tego kremu nie można nigdzie dostać, ja odwiedziłam wiele szczecińskich sklepów, aptek i niestety na niego nie trafiłam. Ale znalazłam go w internetowej aptece, kosztuje 14 zł. plus koszt przesyłki, czyli łącznie 20, 22 zł. wychodzi i zamówiłam sobie. Stwierdziłam że nie będę dłużej szukać, bo nie wiadomo czy gdziekolwiek go trafię, a przez te dodatkowe 6 zł. aż tak bardzo nie zbiednieję. Dostarczono mi go w ciągu 2 dni i muszę przyznać, że jestem naprawdę zadowolona. Ładnie pachnie, błyskawicznie się wchłania, tak jakby ściąga skórę, robi się ona taka matowa i są dni kiedy się w ogóle nie błyszczę, ale i takie, szczególnie teraz gdy słoneczko mocno świeci, że twarz się błyszczy, ale o wiele mniej. I wg mnie ten krem ma korzystny wpływ na wyskakujące syfki i znikanie tych już istniejących, co również jest jego bardzo dużą zaletą. Bardzo go polecam. Pozdrawiam 🌻.

Gość agaaai
mozecie poczytac na opakowaniu czy ten krem ma filtr???

Serum nie używałam, więc niestety nic na jego temat powiedzieć nie mogę. A co do drugiego pytania, to właśnie przed sobą mam opakowanie i już Tobie piszę co i jak. W składzie jest wiele różnych składników aktywnych i wśród nich tlenek cynku, który \"jest filtrem promieniochronnym UVA i UVB, działa wysuszająco, ściągająco i antyseptycznie\". Pozdrawiam.

Gość 12345699909
ja uzywalam:] bylam w miare zadowolona...cos wyskakiwalo smarowlam...szybciej sie goilo, ale robialm to tlyko na noc poniewaz on tak zasycha i brzyudko sie luszczy;/

Gość synkka
ja jestem z niego srednio zadowolona...:/

Gość soulseeker
Wysusza i to bardzo. Stosuje je do plecow. A co do kremu, to jestem zanowolona. Kupilam go w ursynowskim geancie, jesli jakas dziewczyne za wawy by to interesowalo.

A czym myjecie twarz przed tym kremem? Bo z żeli przerzuciłam sie na mydlo Dove a teraz to juz sama nie wiem...

Gość soulseeker
Moze ja napisze. Myje mydlem florina z peelingiem, moim zdaniem jest lepsze niz dove. Uzywam barwy tylko na dzien. Na noc smaruje skore czyms tlustszym.

soulseeker - chodzi o Florina - Bouquet Nature - mydło do peelingu ? Mam nadzieje ze znajde je w swoim Geantie (Gdańsk), podobnie jak ten krem

Gość soulseeker
Tak, to to mydelko/ Wlasciwie to nie jest do twarzy, ale ja juz drugie koncze. Nie peelinguje tym twarzy, tylko tak sobie nim mydle rece, a potem myje ta piana twarz. Bo te wiorki w mydle sa troche za ostre;)

No to przy okazji bedzie do ciała :) Dzięki za info :) Ono kosztuje ok. 4zl? Bo tak podali na damskiej torebce ;)

Gość soulseeker
Tak ok 3-5 zl. Ja kupowalam w Galerii Centrum za 5 zl. W auchan jest tansze.

Gość pompon
W Warszawie go nie ma w Galerii C., nie wiem jak gdzie indziej:)

Gość gdzie go mozna dostać
w Warszawie?

Gość supers
krem jest super, ja uzywam tez zelu do mycia twarzy siarkowa moc i 2 razy w tygodniu toniku, bo tylko w ten sposob mnie zanatto nie wysusza, a dziala swietnie. kupuje na allegro, bo najlatwiej

Gość siarka
właśnie kupiłam siarkową moc:) jestem na etapie testowania, krem można kupić w sklepach sieci Rossman. Już po pierwszym użyciu skóra jest bardzo gładka - siarka rządzi :)

Gość karolcia:)
Kochane krem kupiłam w rosmanie za 12zł w promocji!! krem jest cudowny! skora jest matowa przez długi czas wszystkie krostki znikają! a i blizny tez, sa o wiele bladsze niz były. pory sa mniejsze... jesli chodzi o zapach to ja go uwielbiam:)jest taki świezy! dla mnie rewelacja wiec szczerze polecam!

Gość yavi
Jest niesamowity ! Moją cerę która tłusta była już 15 minut po umyciu twarzy matowi na cały dzień. To niesamowite nie musieć martwić się o skórę co chwilę w czasie dnia : ) 'Temat podbijam bo szkoda mi, że tak świetny krem nie nabrał jeszcze rozgłosu !

Rewelacja ! cały czas miałam problemy z cerą,ale od ok.miesiąca znalazłam kombinację,która u mnie bardzo się sprawdziła:rano przez ok.2-3min myję (a raczej masuję)twarz żelem do cery trądzikowej Under Twenty,potem nakładam krem Barwa "siarkowa moc". Po powrocie z pracy znowu żel i krem (jak tylko wchodzę do domu ;D ),a na noc samym żelem.Fakt,mocno ściągają skórę,a nawet wysuszają,ale to okazał się jedyny sposób,by w końcu wyleczyć się z tych wszystkich syfków na twarzy :) Już po kilku dniach stosowania zaczęły znikać,a teraz w ogóle nie pojawiają się nowe,nareszcie mogę pokazywać się ludziom :) Dla forumowiczek używających podkładów itp.: kupiłam także krem Z PUDREM (ponoć antybakteryjny)także Under Twenty,ale niestety wbrew zapewnieniom w ogóle nie matuje,świeciłam się po nim jak po tłustym kremie :/ ale teraz robię tak,że kroplę tego pudro-kremu nakładam na dłoń razem z odrobiną kremu "siarkowa moc",chwilę masuję w dłoniach żeby jak najlepiej się wymieszały i 'roztopiły',wtedy nakładam na twarz.Mam dzięki temu lekki podkład i matową skórę mimo to. Mam nadzieję,że u Was też się sprawdzi :) Jestem naprawdę bardzo bardzo bardzo zadowolona :)

Gość gość
widzę parę komentarzy które są na nie.! Krem ten nie nadaje się dla każdego typu skóry. Mnie osobiscie bardzo odpowiada