Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilka

jak sie zwykle kończą romanse..?

Polecane posty

Gość bylo bajkowo
na poczatku ,on ideal i wogole ,potem oczka mi sie zaczely otwierac i zobaczylam ,ze brudas,niechluj,skapiec ,zarozumialec,Szkoda 3 lat .Uwazam je za zmarnowane.:O

Gość metafora*
kilka... nawet nie pamiętam, to było dawno... ale tak pieknie o nich mówił, czasami połowy tego szeptu przeplatanego pocałunkami i pieszczotą, nie słyszałam... było naprawdę miło. To był taki prawdziwy romans bez krzywdzenia kogokolwiek...:)

Gość było i się skończyło
najgorsze było to, że ja jestem w zwiazku z mezczyzna z ktorym biore slub a romans mialam z zonaty, zrobil mi dziecko, ktore usunelam, dzieki jego pomocy, ukradkiem, bez wiedzy innych...i od tamtej pory powiedzialam sobie ze romans tak ale w wydaniu filmowym....

Gość kilka
fajnie.. kim jest teraz dla ciebie ten człowiek...?

Gość kilka
metafora.. kim on jest dzis dla ciebie..? ten od piersi i windy..?

Gość metafora*
i o tym mówiłam: trzeba wiedzieć, kiedy skończyć, ale czasami rozum swoje, a poezja i magia tego wszystkiego swoje:( Teraz też wiem, że on- z tego romansu co nie wiem, czy jeszcze trwa, nie jest ideałem... daleko mu, a jednak chcę jeszcze. Wariatka. Wtedy umiałam to zakończyć, bo juz zaczynałam patrzeć bez różowych okularów i dlatego dzisiaj mam cuierkowe wspomnienia:)

Gość kilka
to kiedy skończyć..? w najlepszym momencie..? troche żal...

Gość metafora*
Dobrym wspomnieniem... nie widzieliśmy się prawie dwa lata, nawet nie mam takij potrzeby. BYło, minęło.

Gość było i się skończyło
a ja widuje go codziennie i jest mi trudno czasem przejsc obok niego, wiec lekko sie usmiecham

Gość metafora*
Ciężko powiedzieć. Na swoim przykładzie: Wiem, czego oczekuje od mężczyzny poza błyskotliwością, poczuciem humoru i miłym spędzaniem czasu. Więc jeżeli mężczyzna ma tylko to o czym pisałam wyżej, to romans, a jeżeli zakocha się, udowodni mi to poprzez inne swoje zachowanie- nie słowa, to....:)

Gość kiki mki
metafora.. czy gdybyscie sie teraz spotkali - przespalibyscie sie..?

Gość metafora*
Z tymi dwoma wcześniejszymi? Nie, bo to już zamknięte historie, a to co ostatnio się chyba skończyło, acz to nie do końca pewne... z Nim tak... narazie jest tylko parę dni milczenia z jego strony... dziwnego... mam jakiś spokój... ja nie potrafie pierwsza zadzwonić, zawsze to On dzwonił, poza wyjątkiem, kiedy pierwszy raz to ja wyciągalam Go do kina:)

Gość metafora*
A teraz sie żegnam :)🌼 Bardzo miło mi sie z Wami rozmawia, bo też dzięki Wam uświadomiłam sobie parę spraw. Dziękuję:D Do jutra...

Gość upppppp

Gość kilka
moj romans trwa , nie wiem jak sie skończy.. czy po tym zostaje chocby przyjaźń..?

Gość nana33
a moj sie wlasnie konczy... takim odrzuceniem i obojetnoscia z jego strony...., co zostanie? pewnie sromota- na pewno nie przyjazn... czuje sie jak scierka... czyli wlasnie tak jak powinnam. Pytam sie sama siebie... jak udalo mi sie zrobic z siebie cos takiego...

Gość kiki mki
odrzuceniem..? hm, to nie napawa optymizmem... myślałam ze może mozna to skończyć po prostu , bez łez, bez poczucia straty, cieszyc sie tym co sie przeżylo... nie można..?

Gość nana33
Mozna. ja moglam, ale wczesniej. Zanim kochanek sie Toba znudzi, albo Ty nim.

Gość kiki mki
czy to znaczy ze trzeba zejśc ze sceny w najlepszym momencie...?

Gość nana33
Hmmm. sęk w tym , że zasze myslisz ze najlepszy moment jest jeszcze wziaz przed Toba ... Poza tym to nie wyrezyserowane przedstawienie, tylko zycie.

Gość kiki mki
ale po czym poznajesz ze sie znudzil toba..? nie chce sie juz z toba kochac..?

Gość romans-owałam
przez 10 lat. z tego zwiazku mam córkę dzis przysyła tylko alimenty na dziecko którego nie zna.A byłam ponoc miłościa jego zycia :))))))

Gość nana33
Nie ma potrzeby kontaktu, jest nieslowny, aaa i nie ma czasu. Byc moze insze slonko na jego niebie zaswiecilo.

Gość kiki mki
a ile to trwało nana...?

Gość nana33
Wiecie, że można poczuc ulge napisawszy o tym wprost na forum? Ze zrozumiałych wzgledów nie mam szans powiedzieć nikomu- " wiesz co się stało ? Facet mnie olał. "

Wierność, wierność i jeszcze raz wierność! Kiedy ludzie zrozumieją, że to jedna z podstawowych rzeczy dających szczęście w związku?

Gość mój się skończył
niezrozumiałymi zachowaniami z jego strony - wkurzyłam się, on zaczął pieprzyć, że to był tylko żart, że nic się nie zmieniło, ale nie chciałam już spotykac się z kimś komu nie ufam.

Gość nana33
Dwa lata samego romansu, wcześniej zwykła znajomość. Hmmm, no formalnie to się jeszcze nie skończyło. Dojrzewam cały czas .... :).

Gość mój się skończył
Anonimek, teoria jest taka. Praktyka bywa inna. Nie obraź się, ale trzeba pozyć ileśtam lat, i z bólem się stwierdza, że coś może tez być szare, nie tylko czarne i białe. Powodzenia życzę z przyjaciółką.