Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domiino

Kto ma dziś dobry humor jak ja i masz wszystko gdzies?!

Polecane posty

Gość domiino

jaaaaaa:D mam w dupie to ze jest dzis chujowa pogoda, ze nie mam cieplej wody od tygodnia,ze borują od 6 non stop, i ze mam sesje :D

Gość aga_
Dobry humor? Marzenie ścietej głowy. Ja - niepoprawna optymistka- straciłam go bezpowrotnie. Pogoda do du.y, ludzie do du.y, świat do du.y, nastrój do du.y, . tylko się "pochlastać"!! :-((

Gość a ja lubię =
Dla mnie też wczoraj nie było dobrze, też miałam dół. I ktoś mi napisał głowa do góry, wymień te rzeczy które masz. Zdrowie? Ładne oczy? Fajną pracę? Cokolwiek! Pamiętaj że zwsze będzie następny autobus,pociąg , mężczyzna. Nie jest tak źle, uwierz w to! Buźki dla uśmiechniętych i smutnych

A ja mimo, że nie jestem wyspana to mam dobry dzien bo zakupy mi sie wczoraj udłay a jutro lece wygrzewac sie na słoneczku..... CZego chcieć więcej??? :D :D :D

Gość aga_
Moj wyglad fizyczny jest na tyle zadawalajacy, że nie muszę się dowartościowywać w tym względzzie (chociaż nie uważam się za ideał). Moja frustracje powoduje fakt bezsilności wobec wielu sprawom na które nie mam wpływu.

Gość aga_
ale juz Wam nie bede zasmiecac tego topicu. Sorki ale nie chce wam psuć tych radosnych nastrojów. papaty

Gość cierpiącaaaaaa
a ja kurde jakoś wręcz przeciwnie:/ sesja w toku, a ja kurde nic nie moge robic, a już zwłaszcza kuć, bo wszystko tak mnie boli że zaraz mnie rozerwie od środka :( ale powiem ci że jeszcze wczoraj bym się pod tym podpisała..:)