Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda_24

Gdy ON ma malego i wykrzywionego. Co robic, by go nie zrazic?

Polecane posty

Gość magda_24

od niedawna sypiam z przyjacielem... pieszczoty, milosc francuska sa niesamowite, jest w tym naprawde dobry. glupio mi o tym mowic, ale natura nie obdarzyla go duzym i preznym. nie w tym rzecz, ze mi to przeszkadza, lecz w tym ze nie wiem jak sie zachowac i jak sie kochac ewentualnie z nim pogadac, by go nie urazic. Nie dosc, ze ma malego, to jeszcze lekko wykrzywionego. Poniewaz mamy spalismy tylko dwa razy, to wiadomo, ze jeszcze zgrania nie ma i trudno mowic o "zaufaniu". Jemu chyba najlepiej w pozycji od tylu, w klasycznej sie nie chce kochac (mam wrazenie, ze nie odczuje przyjemnosci jak wejdzie), a na jezdzca go boli juz przy samym wkladaniu, nie mowiac juz o ruchach. Poza tym uzywanie standardowej gumki tez nie jest ok, bo mu sie zsuwa. Doradzcie jak z nim pogadac, ewentualnie co zrobic, zeby go nie urazic ani jakas propozycja pozycji? Myslalam tez zeby samej kupic gumki mniejsze rozmiarowo.

Gość magda_24
mam na imię Bogdan

Gość ttttttttt
Jakie ma wymiary ????

Gość kup mniejsze gumki
i nie gadaj o jego małym. po co gadać?

bogdanie, teraz sie pokaz :D po prostu jest maly, ok 7 cm w zwodzie prosze o rady

Gość sssssssssssssssssssssssss
kalectwo:O biedny gosc... ale nadrabia jezykiem wiec daj mu spokoj:)

a nie wydaje sie Wam, ze jak mu wrecze taka mniejsza gumke, to poczuje sie on urazony, ze cos takiego robie? no i jakie pozycje? do tej pory nie mialam takich problemow, kazda pasowala. pytam serio, naprawde zalezy mi na nim i nie chcialabym go zrazic w zaden sposob, zwlaszcza w tak drazliwej kwestii.

Gość tecza na niebie
to moze po prostu popytaj go jakie lubi pozycje albo w trakcie powiedz, zeby przejal kontrole, bo lubisz jak facet czasem dominuje. a czemu on sam gumek nie kupi? moze mu te normalne nie przeszkadzaja?

Gość wrozka.breginda
jak go boli na jezdzca to tak sie nie kochajcie. chyba najlepsze pozycje to takie, gdzie nie musi za gleboko wchodzic, bedzie go mniej uwierac... moze panowie sie wypowiedza... chyba wiedza lepiej

Gość ciocia -dobra-rada
pomasowac i wyprostowac

Gość klepak
wyklepac

wrozka.breginda jak go boli na jezdzca to tak sie nie kochajcie. chyba najlepsze pozycje to takie, gdzie nie musi za gleboko wchodzic, bedzie go mniej uwierac... moze panowie sie wypowiedza... chyba wiedza lepiej Panowie się nie wypowiedzą bo tu wszyscy mają wielkie pały:)Nie dość że siusiak ma tylko 7 cm to jeszcze jest \"lekko skrzywiony\" do tego stopnia, że go boli na jeźdźca.LOL

Współczuję........ ale jak sie kochaja mogą przenieść góry...............trzymaj się

Gość takityp2
sluchaj.. sa specjalne pozycje dla panow z malym siusiakiem.. wpisz w necie to i podobne haslo a znajdziesz na pewno z kilnakasice pozycji.. pozdrawiam, udanego seksu i gratuluje ci postawy, jestes wyjatkowa kobieta,nie jak wiekszosc zdzir ktore kochaja "murzynow"

ale z Was ludzie... swietnie ze sie wysmiewacie i olewacie... ciekawe iel wsrod Was jest osob ktore maa podobne problemy... ale lepiej sie ponabijac niz pogadac prawda? franc: moze powiedzialbys cos sensownego... coheed: dzieki za mile slowa wsparcia :) pozdrawiam to nie jest zadna prowokacja, naprawde pytam i oczekuje rad. Nie narzekam na jego przyrodzenie, tylko chcialabym sie dowiedziec, co zrobic lub czego nie, by go nie zrazic.

Magda nieważne co inni powiedzą, ważne na czym Tobie zależy jeżeli obojgu Wam bedzie zależało na sobie seks będzie Wam sprawiał przyjemność bez względu na dysproporcje i można sobie radzić na różne sposoby pozdrawiam.........trzeba tylko kochać ...........

takityp2: o jednak sa osoby wyrozumiale, dzieki za cieple slowa, ale jestem normalna kobieta. kazda, ktorej zalezy na jej mezczyznie podejrzewam, ze mialaby podobne obawy :) a co do szukania tych pozycji w necie... wiesz jakos nie moge trafic, moze ja nie umiem szukac :) moze jednak ktos cos poradzi?

vide sex shopy są nakładki powiększające na penisy, są wibratory i przede wszystkim wyobraźni Wam życzę...........

Ważne......... trzeba tylko chcieć.........

boli go, bo jest lekko skrzywiony (penis) za krotko sie znamy, bym mogla mu sugerowac wizyty u lekarza tzn. nie tyle znamy, co spotykamy sie.

Gość nie lubie kaczora
hmm moj chlopak tez ma lekko wykrzywionego, ale nie narzeka ze go boli. moze skoro jest maly, ale miejmy nadzieje zwinny, to moze rozn epozycje klasyczne tyle, zebys ty miala nogi do gory, na jego ramionach, tak zeby mogl najglebiej w Ciebie wejsc

nie lubie kaczora: wiesz ja odnosze wrazenie, ze on unika klasycznej w jakimkolwiek wydaniu, wlasnie bardziej preferuje od tylu jak mowi coheed. Juz probowalam te pozycje, ktora proponujesz, ale on jej nie chce. Czy to naprawde jest taka rzadka przypadlosc, ze niewiele osob jest w stanie na ten temat pogadac? Trace nadzieje. Na rozmowe sama nie jestem gotowa, a co dopiero on. Przeciez jest juz doswiadczonym facetem i na pewno nie jeden raz byl w podobnej sytuacji, pewnie czeka, kiedy zaczne cos mowic na ten temat. Sam z reszta otwarcie powiedzial, ze jedne kobiety wola uprawiac z nim milosc francuska, inne sie kochac. W sumie kobiety tez sa roznie zbudowane. Nie mowie, ze sex jest najwazniejszy w zwiazku, ale jest wazny. A my razem jestesmy dopiero pol roku, wczesniej sie przyjaznilismy. Nie chcialabym, zeby to wplynelo na nasze relacje.

Gość ciekawe ...mój też
ma małego penisa ...i najbarzdiej lubi od tyłu.

to proste, :) nie jesteśmy wybitni jesteśmy powtarzalni i powtarzalne są te same sposoby radzenia sobie..........ważne trzeba się kochać i mieć dystans do pierdół wypisywanych na kafeterii ale to już inna bajka...........

Gość ciekawe...mój też
Tylko dziwnie mi kiedy wszędzie jest napisane "NIE UPRAWIAJCIE SEKSU W JEDNEJ POZYCJI, MIEJCIE UROZMAICONY SEKS" ITP, ITD A co jezeli widzę ,że chyba w tylko w tej pozycji przeżywa swoja nirwanę? Ja dostaję oragzmu na sam jego widok :) Ale jeżeli jemu to się znudzi? :(

ciekawe...mój też: naprawde nie chcialabys sie kochac inaczej? ja lubie od tylu, ale przyznam szczerze, ze wylacznie niezbyt mnie to satysfakcjonuje.

jeżeli szukasz gotowych recptur daruj sobie............ nikt za Ciebie nic nie zrobi..........jezeli myślisz juz o nudzie po co to ciagnąć, zależy to tylko od Wa obojga.......