no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 le nka ja tez sie boje,ale zazwyczaj skuteczie ten strach wypieram zajmujac sie codziennym zyciem,to trudne i nie ma co sie okłamywac zadko kto tak potrafi poza tym widze,ze chyba zostalysmy same na tym topicu:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siris88 Napisano Czerwiec 18, 2006 to ja się dołączę do was. niby potencjalny dzidziuś mało prawdopodobny, ale... zobaczymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 siris a ile opoznienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siris88 Napisano Czerwiec 18, 2006 narazie tylko parę dni ;). Ale pierwszy raz się w ogól spóźnia, to panikuję. Zazwyczaj mam strasznie krótkie cykle - 24/25 dni. A teraz coś koło 30 bedzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 no coz sytuacji nie znam,sama wiesz najlepiej czy byly plodne czy nie...a czekac i tak trzeba:/ niestety.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Czerwiec 18, 2006 tez sie staram normalnie funkcjonowac ale co ide do ubikacji z nadzieja ze moze ,to opuszczam ja tak zdolowana ze szok. Jastaram sie sobie tlumaczyc ze 32 dc to bylby nie mala cud, bo sadzac po probach moich kolezanek do cholery w ciaze sie tak latwo nie zachodzi! zawsze mialam cykle 31 dniowe,ostatni sie przedluzyl do 37 dni. Ale najlepsze jest to ze ja sie nie stresuje bo nie mam czym! Studia pierszw juz za mna, podyplomowe rowniez-wlasnie sie skonczyly,praca sie nie stesuje bo jej nie mam( brakiem tez nie bo narazie mialam zapewnione srodki do zycia)-wiec co jest? Zdrowa ponoc tez jestem,tzn jak bylam 2 miesiace temu u gina powiedzial ze jest wszystko ok! Czy to mozliwe ze od momentu seksu bez zabezpieczenia sie zestresowalam i ten okres nie chce przyjsc?czy łudzę się?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 no ja mam cykle zawsze takie jak Ty i czasem spoznial mi sie 4 dni gdy mialam troche stresów:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Czerwiec 18, 2006 no_name Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siris88 Napisano Czerwiec 18, 2006 to od stresu się spóźnia? To cudownie, bo miałam strasznie dużo stresów ostatnimi czasy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Czerwiec 18, 2006 widzisz uszy do gory:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 ja tez mialam na poczatku maja duzo stresow to bylo tuz po okresie,moze przez to owulacja sie tak opoznila:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam pytanie Napisano Czerwiec 18, 2006 do no_name z tego co zdadylam sie zorientowac czytajac ten topic przy niedzielnej kawce to to iz robilas test tylko raz i to dobrych pare dni temu dlaczego zatem nie zrobisz go ponownie chociazby dzisiaj? wolisz sie denerwowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 test powtorzylam dokladnie wczoraj i rowniez byl negatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam pytanie Napisano Czerwiec 18, 2006 jakos nie doczytalam o tym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 hihi...bo nie pisalam:) tylko,ze u mnie to z testami ronie...ale od stosunku minely 3 tyg.mysle ze by wykazal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam pytanie Napisano Czerwiec 18, 2006 a to spoko napewno:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 no tak niekoniecznie spoko,bo przy pierwszej ciazy mi test nie wykrywal hormonu,ale mysle ze to bylby pech gdyby teraz bylo to samo,jestem w miare spokojna jak na sytuacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam pytanie Napisano Czerwiec 18, 2006 yhym i podziwiam no to nie zostaje nic innego jak czekac lub biec do gina ale mysle ze jeszcze sobie spokojnie poczekaj jakis tydzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 mam wizyte na 5 lipca:/ wiec czekac musze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myniaaaaaaaa Napisano Czerwiec 18, 2006 hej u mnie 5 dzien brania luteiny - i dalej nic!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam pytanie Napisano Czerwiec 18, 2006 a luteiny nie bierze sie 5 dni a pozniej robi przerwe i czekam na krwawienie?takze sie chyba na razie nie masz powodow aby martwic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 myniaaaaa poprzedniczka ma racej,zwykle okres wystepuje z odstawienia,nie denerwuj sie skarbie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Darusiaaa Napisano Czerwiec 18, 2006 witam!!!moze mi ktos wytlumaczyc jak poznac kiedy sa dni plodne a kiedy nie??z gory dziekuje!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 Darusia polecam to : http://www.lmm.pl/npr/kurs/7.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Darusiaaa Napisano Czerwiec 18, 2006 no_name dzieki zaraz zajrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 Darusiaaa moemnt...pomylilam stronki:/ zaraz wysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 http://milosc-milosc.sercanie.opoka.org.pl/p1_1b.htm na tej stronce juest duzo razem z wykresami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myniaaaaaaaa Napisano Czerwiec 18, 2006 ja ja mam brać 10 dni :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 myniaaaa ale przynajmniej wiesz na 100% ze w ciazy nie jestes wiec nie wiem czym sie martwisz:) bierz 10 dni potem odstawisz i bedzie okres:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Czerwiec 18, 2006 kiedy zrobic test?jutro?bedzie akurat 6 dni od TEGO dnia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach