Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no_name

Spóźnia mi się ! Kto poczeka ze mna?

Polecane posty

Gość siqo
No_name.. kocha się nie dla zalet, ale przeciwko wadą... widocznie tego nie potrafił.Życzę Ci żebyś szybko serduszko wyleczyła i pozwoliła, żeby ktoś wartościowy w nim niedługo zamieszkał!

dziekuje siqo,ale i tak juz zamoczylam cała klawiature,mam ochote pic do upadłego ;( wiem,ze sie ulozy,ze bol mija...juz toprzechodzilam,ale jak mam teraz zaufac? jak???!!!!!!! ;(

Gość siqo
Płacz, takie masz prawo. Rany się z czasem zabliźnią. Daj sobie czas, odpocznij... wykorzystaj czas dla siebie. Jesteś mądrą, samodzielną kobietą, dobrą mamą i czego wiecej chceć. Tylko kogoś kto to doceni, ale z tym trzeba poczekać.W końcu książe odnajdzie swoją królewnę i wszystko się skończy jak w bajce:) Zobaczysz!

Gość a tam
wszystko sie da a po swiecie chodzi kupe wartosciowych facetow ktorych warto i trzeba obdarzyc miloscia ale nie takiego gnoja no litosci kurcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dałam mu wszystko!!!! Cieplo,wsparcie,bezpieczenstwo,nigdy go nie zostawilam w trudnej chwili.Nazywal mnie aniołem i mówil,ze nie sądził,ze takie kobiety są...piekne,mądre,silne...on tak mówil...kłamał,bo takich kobiet sie nie zostawia BO MAMA POWIEDZIAŁA!!!!!!!!!!! ;((((

Gość dokladnie
madra dziewczynka juz sie uczysz BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość myniaaa
czesc - kurcze tyle napisałam i mnie wywaliło z neta - szlag jasny!!!!!

Gość myniaaa
w skrócie : przykro mi no_name - ze ten Twój facet okazał się przepraszam za określenie dupkiem!!! jak można zostawic taka fajną dziewczynę??????

Gość myniaaa
ale powiem Ci , że jeszcze spotkasz wartościowego człowieka Ty i Twoje dziecko - i bedziecie szczęsliwi - bo ZASŁUGUJECIE na to!!!!! A jeżeli chodzi o mnie to dzwoniłam dzisiaj do lekarza i powiedział , że mogę juz odstawic tą luteinę - i od jutra będę czekać z utęsknieniem na ten cholerny @!!!!! Cie kawe po ilu dniach dostanę - jak myślisz ???

no_name czytam twój topik prawie od samego początku ;) i strasznie mi przykro, naprawde ...:( ze cie tak ten cham potraktowal :O jak dla mnie to żalosne, szczeniackie i niedojrzale zachowanie...:( przestraszyl sie chlopaczyna odpowiedzialnosci i tyle...:O a przeciez zawsze moglibyscie sie np. bardziej zabezpieczyc...ale nic na sile! A swoją drogą to dzięki temu moglas sie przekonac jakiego gówniarza masz u swego boku..może dobrze ze i tak sie stalo..masz dziecko, powinnas byc z kims stabilnym, odpowiedzialnym..po co ci facet ktory ci nie zapewni bezpieczenstwa? a tak co? gdybys byla w ciazy..zdeklarowalby sie dawac alimenty :O ? litości..nie cierpie takich tchorzów..i obysmy juz nigdy na takich nie trafily :O trzymaj sie cieplo dziewczyno:) i nie mysl teraz o nim ale o SOBIE! :) bo to ty jestes najwazniejsza...:) widocznie ustąpil miejsce innemu..:) wiem ze teraz trudno w to uwierzyc..ale wez synka, pojedzcie na wakacje, odetchnij, odpocznij,pomysl o sobie! czego pragniesz, co bys chciala w sobie zmienic ;) idz do fryzjera, kosmetyczki jesli poprawi ci to nastrój :) mysl o sobie - badz choć przez chwile pozytywną egoistką :) pozdrawiam bardzo serdecznie, trzymaj się 👄 ;)

Gość le nka
tak mi przykro no _name :( naprawde bardzo mi przykro,że okazał sie takim fagasem. Moge sobie wyobrazic tylko co teraz czujesz...Jedyne co moge to przyrzec ci ze znajdziesz w koncu faceta godnego ciebie i twojego dziecka. Bo zaslugujesz na takiego po tym wszystkim. A do gnojka dojedzie w koncu ze zachowal sie jak kretyn,ale wtedy bedzie juz za pozno. Pamietaj-kazde jutro jest wolne od naszych wad i błędów. Wszystko sie ulozy,tymczasem płacz,pij,krzycz,rozmawiaj,rozdrapuj-do tego masz prawo przez pare pierwszych dni...a potem wez sie w garsc,popatrz na słodkie oczy twojego facecika co pokracznie biega po domu i szukaj takiego partnera ktory tak samo jak ty pokocha twoje dziecko. Wszytsko sie ulozy.Czas leczy serce z uczucia.... Jezeli chcesz pogdac zawsze jestem(tzn o roznych porach jak widac ale nie opuscilam topiku)🌼

czesc dziewczyny.sorki ze długo nic nie pisałam. jak sie u ciebie sytuacja rozwija bo nie jestem na bieżaco, jak okres??

dziekuje wam... nie wiem jak dzis podnioslam sie z łóżka,nie pamietam nawet:( piłam pół nocy na tarasie i wyłam do ksiezyca,ostatnia godzine spedziłam w wannie płacząc,niedługo musze dojechac na uczelnie...Chyba powinnam zadzwonic w sprawie domku letniskowego i go odwołać,bo nie zniose mysli,ze mielismy byc tam razem a jestem sama...bez niego ;( Nie jestemz tych co zobacza i juz kochaja,spotykalam sie w zyciu z kilkoma pozadnymi faceami,ale pokochuja tylko gnojków,on był drugi,chociaz w porownaniu z moim mezem to był anioł...tesknie za nim,wiem,ze nie powinnam po tym co wyszlo,ale tesknie za nim!!!!!!! zwlaszcza,ze on pisze...jak mu przykro,przyznaje ze jest tchorzem,ze boji sie ze rodzice nigdy by nie zaakceptowali tego zwiazku.....mam dosc tekstow jaka jestem piekna i inteligentna i jak go boli,ze musi zostawic taka kobiete jak ja;( Prosilam zeby nie pisal ale w srodku chce zeby pisal-wiem ze to debilizm,ale chcialabym zeby on był... ale był ok ;( Wiem,ze to wszystko jakies nieposkladane moze,ale mam metlik w glowie Napewno topicu nie zostawie...

czesc bleblus...dostalam okres w 53 dc czyli w poniedzialek i Bogu dzieki... bo bym drugie dziecko sama wychowywala ;(((

Gość emilkaxxx
uuu ciężka sprawa no_name:/ Jestem z Tobą, trzymaj się🌼

Gość ojojojo= K24****
no_name....przykro mi kochana:( wiem, ze trucie glupiego farmazonu ze bedziesz kiedys sie z tego smiala nic nie da...ale tak bedzie;) pamietaj, w zyciu sa gorki i dolki...nigdy rowniny:) wiec jak teraz jestes w dolku to juz tylko gorka moze czekac:):):)🌻.Wyplacz sie do woli tylko pamietaj zeby dziecka nie zasmucac....niech nie widzi ze mam placze....a facet co odwala taki numer to nie material dla Ciebie:) predzej czy pozniej i tak by wyszlo, ze ty jestes sterem;) ... le nka- bedzie dobrze...sama widzisz ze tu jakis magiczny krag z runami mamy...hehe zadna nie"zaskakuje" Nie wzielam postinoru.....nie udalo mi sie dostac....z reszta...juz bylo ponad 60h od "akcji", wiec zapraszam do czekania ze mna...planowany okres powinien sie pojawic miedzy 27.06-05.06....

no to czekam z Toba,witam w gronie i dziekuje za slowa otuchy,tylko ze ciezko mi sie ukrywac ze łzami bo sa na kazdym kroku...wczoraj ciagle sie zamykalam w wc,dobrze ze w domu mamy dwie,rodzicom jeszcze nie powiedzialam,ich tez to zaboli,polubili go bardzo i mieli nadzieje,ze uloze sobie zycie:( ja z reszta tez tak myslalam...

Gość kama32
no-name czytam Twoj topick choc nigdy na nim sie nie wypowiedziałam równiez z utesknieniem czekam na @ niestey ani widu ani słychu, ale chciałam napisać coś do Ciebie...lepiej byc całe zycie samej niz płakać ok 40-tki ze zmarnowało się zycie dla gnoja. Dziewczyny mają tu rację mamisynek bez jaj i tak sobie to tłumacz ponadto wiem ze dlatego tak się stało bo opatrznośc boska szykuje Ci w zyciu naprawdę coś super extra coś wyjątkowego jakieś zawirowanie, które odmieni to co do tej pory przeszłaś. Powinnaś jechać na wakacje, powinnaś wyjśc do ludzi a nie moczyć oczy po kimś kto tych łez wart nie jest. Ponadto to gnojek skoro pisze tzn ze lubi się znęcać...TCHORZ!!! Pozdrawiam trzymaj się ja wierze ze niedługo podzielisz się z nami na tym topicku swoim szczesciem ;)

Gość le nka
Słonce?Jak sie czujesz?mam nadzieje ze bedzie z dnia na dzien coraz lepiej🌼 Sercem jestem z toba!Pamietaj kazda nawet najgorsza sytuacja ma zawsze dobra strone. W twoim przypadku jest to fakt ze sie dowiedzialas teraz a nie po 2-3 latach. Znajdziesz super faceta,ulozysz sobie zycie -zobaczysz. PS: Od wczoraj palmienie,dziś juz jest okres. Ale czy to w tej sytuacji takie wazne?niezupelnie...:(Piprzony dran z niego!!!!!😡

Gość myniaaaaa
witam wszystkie oczekujące..... i Ciebie oczywiście NO_NAME!!! Ja dalej czeka - ale zaczęłam liczenie od nowa. 1 dzień po odstawieniu luteiny ....@- brak. może jutro????

Gość Daruniaaa
no-name Witaj!głowa do góry wszystko się ułoży!pomyślisz łatwo powiedzieć ale pamiętaj czas leczy rany,ja mam doświadczenie w tych sprawach gdyż mam za soba 4 nieudane zwiazki:1-zdradzał 2-olewał 3-chciał tylko seksu a 4 był najlepszy!sam nie wiedział na czym mu za przeproszeniem dupa jeżdzi...tragedia ale naszczescie los sie do mnie uśmiechnął i pojawił sie te tak długo oczekiwany,cudowny a bylłam pewna ,ze resztę swoich dni przeżyje w towarzystwie psów i kotów, jednak los chciał inaczej:)Tobie moja droga też sie ułoży,widzę,że jesteś wspaniała osobą pomagasz rozwiązywac innym problemy ,jesteś miła musisz uwierzyć w siebie !!widocznie ten facet na Ciebie nie zasługiwał Wiec głowa do góry bedzie ok!!!!pozdrawiam Cie serdecznie 3maj sie cieplutko

Gość Daruniaaa
i tak na marginesie dostałam okres!!!az mi sie lezki zakrecily.pierwszy raz w zyci tak cieszylam sie z powodu okresu!!!Wam wszystkim tez tego zycze!!!!!!głowy do gory!!!nie poddawac sie!!!pozdrawiam

Dziekuje dziewczyny, le nka, Darunia... gratuluje okresu!! ja niestety nadal płacze...jego rzeczy zanioslam do przyjaciolki i napisalam jedynie,ze sa do odbioru u niej,zapytal dlaczego nie chce go wiecej wiedziec???!!!!!!! a ja chce,chcialabym,ale wiem ze to sie musi skonczyc ;((( Najrudniejsze sa poranki gdy sie wstaje z ta swiadomoscia,ze cos sie skonczylo,cos w czym pokladalas nadzieje.Zrobil zle,ale nie umiem nagle przestac kochac ;( Mam nadzieje,ze macie racje i ze wkrotce znajdzie sie ktos dzieki komu zaczne sie naprawde smiac ;((( dziekuje wam

Gość le nka
Ile on ma lat?Przeciez nie mozna w zyciu kierowac sie caly czas zasada "co mi mama powiedziala". Ja tez postepuje wbrew rodzicom i co?I mam to gdzies-chce samadecydowac o moim zyciu, sama popelniac bledy i sama je naprawiac.Bedzie co ma byc! I dlaczego on bezcze;lnie z toba uytrzymuje kontakt?Chce cie jeszcze bardziej dobijac?juz wystarczajaco bardzo cie zranil:( Czy Ty sobie wyobrazasz co by bylo gdybys nie dostala tego okresu?:O Mysle ze ktos tam wysoko nad Toba czuwa i cala ta sytuacja nie zdarzyla sie bez przyczyny! Ze Ktos chcial bys otworzyla oczy i zobaczyla ze to nie jest ten facet. Moze ktos na gorze wie ,ze czeka na Ciebie ktos inny....😘