Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no_name

Spóźnia mi się ! Kto poczeka ze mna?

Polecane posty

Gość Daruniaaa
Dzieki no _name jestem tu od kilku dni i kiedy to wszystko czytam to stresuje sie jeszcze bardziej i znajduje u siebie jeszcze wiecej objawow.Tragedia!!w czwartek robie tescik i wszystko sie wyjasni a do tego czasu chyba umre ze strachu.mies temu musialam zazyc postinor i mialam wtedy krwawienie,ktore wygladalo zypelnie jak okres mam nadzieje ,ze to opoznienie spodowane jest wlasnie postiniore a nie...bede regularnir informowac o moich dolegliwosciach...oby dozyc do czwartku pozdr:)

postinor wszystko rozregulowuje i powiem tylko tyle,ten topic poki co jest bardzo szczesliwy, u mnie wszystko bylo w rekach Boga...sex bez zabezpieczenia zamiast okresu owulacja...i jest okres:) zadna tu jeszcze wpadki nie zaliczyla,tylko nie miej czarnych mysli,ze mozesz byc pierwsza bo zabije :P

Gość le nka
a ja mam straszne myśli-STRASZNE:( pije teraz wino na zmiane z malwa i efekt zerowy😭 No i co tu więcej pisac:O

Gość le nka
boje sie-teraz już naprawdę:(

le nka jak nie dostaniesz to za kilka dni powtorz test...nie mam w zwyczaju obiecywac ze bedzie dobrze gdy tego nie wiem napewno,opoznienie faktycznie sie wydluza,poczekaj kilka dni i zrob ten piepszony test:o mam nadzieje,ze bedzie piekna jedna krecha A ja mam doła,moj facet jakos ostatnio załapał doła i prawie sie nie odzywa:( nie ma juz smskow na dzien dobry,pisze jak juz sie zmusi,nie wiem co sie dzieje,moze przez te obawy o ciąże dotarlo do niego co to znaczy zwiazek z kobieta z dzieckiem,jestem załamana,boje sie,ze mnie zostawi teraz gdy ja w koncu komus zaufalam ;(

Gość le nka
nie dobijaj mnie prosze:(wiem ze sie wydluza -pierwszy raz w zyciu tak długo. Od rana nie moge przestac płakac...Boze przeciez ludzie miesiącami, BA!Latami staraja sie o dziecko-dlaczego no?Dloaczego nie wzielam tego postinoru?i dlaczego w ogole dopuscilam do takiej sytuacji??Test powtorze w piatek. U Twojego faceta to moze po prostu gorsze sni. Dali mu popalic w wojsku czy cos i tak wyszlo ze odbija sie to lekko na waszym zwiazku. Nie martw sie na pewno to nic powaznego;) Mysle ,ze on wchodzac w ten zwiazek wiedzial co ze nie bedzie tak normlanie-bo masz juz dziecko.A mimo wszystko sie zdecydowal przeciez...bedzie dobrze tym sie nie martw🌼

Gość le nka
aha zaraz ide do lekarza(intensty ) i od razu zapisze sie do gina na poniedzialek-jak cos...:(

Gość le nka
internisty mialo byc oczywiscie:O

dasz rade le nka,to kilka dni i wszystko sie wyjasni,ja Cie nie musze dobijac i nie mam zamiaru sama sie dobijasz,ja tak mialam przez pierwsze dni jak sie okazalo,ze mam plodne a byl stosunek bez zab. myslalam,ze umre,myslalam \"wszystko w rekach Boga\" i Bog podjal sluszna decyzje,jeszcze troszke wytrzymasz,nie masz wyjscia,pt test pon.ginekolog...masz swoj plan i jego sie trzymaj,to kilka dni i wytrzymasz je. A co do mojego faceta to nie wiem co sie dzieje,naprawde nie wiem:( Boje sie:(

Gość le nka
Przestan,nie sadze zeby nagle go olśniło jak to jest byc w związku z dziewczyna,która ma dziecko!Na pewno coś innego się stało. Jezeli jednak-w co nie wierze absolutnie(!!!) to lepiej ze tak wyszlo ze sie ujawnil a ty jednak nie jestes w ciazy. Ale to absurd jakis-mowie ci cos go trapi a wiesz jacy sa faceci-nie uzewnetrzniaja w sposob normalny uczuc tylko zawsze robia jakies szopki;) Nie martw sie tym mowie ci. A ja?placze tylko nad tym ze nie damy sobie rady,bo jestemy skazani tylko na siebie...I nad niezrealizowanymi planami...chcialabym zniknąć:(

a dlaczego mielibyscie nie dac sobie rady? z reszta po co gdybac?(hmm...ja tez gdybalam:P) bedziemy sie tu glowic co robic gdyby sie okazalo,ze jest nie tak jak byscie chcieili (nie wypowiadam tego slowa na c głośno) A co do facetow,to mam nadzieje,ze sie wam układa i masz racje...oni zawsze robia szopki zamiast powiedziec wprost co im lezy na wątrobie,zawsze tylko \"nie wiem co mi jest,mam trudne dni\"a mis ie wydaje,ze on te domniemaną moja c... bardziej przezywal ode mnie bo jego rodzice sa anty wobec mnie:( i sie bał cholernie a teraz moze dopiero wszystko powoli z niego schodzi...nie wiem:(

a w ogole to ciekawe co sie stało z dziewczynami z topicu :( szybko zniknely... a szkoda...

Gość emilkaxxx
chciałam troszkę was pocieszyć. Doskonale wiem co przeżywacie, bo sama to przerabiałam w zeszłym tygodniu. Przyznaję bez bicia, że w czasie czekania na upragniony okres, cztałam wasz topik:) Czekałam i czekałam, znalazłam w sobie wszystkie możliwe objawy ciąży (ehh te schizy) i już w myślach układałam sobie mowę do rodziców i przyszłych teściów do tego oczywiście sesja na karku a wiedza nie chciała wchodzić do zaprzątniętej domniemaną ciążą głowy. Postanowiłam, że w poniedziałek- czyli wczoraj zrobię test. Jednak nie trzeba było bo po południu w niedzielę przyszedł wyczekiwany:) Wierzę, że i wam się uda trzymam kciuki i głaskam wszystkich po strapionych główkach:) :*

dzieki emilkaxxx,na polu bitwy jest w sumie le nka i myniaaaa ale myniaaaa bierze luteinke,ja dostalam wczoraj po prawie ms opoznienia,ale z przyjemnoscia dotrzymuje towarzystwa dziewczynom bo wiem co czuja :o sama trez wiesz...

Gość emilkaxxx
doskonale wiem co czują, najgorzej, że nie ma jak pomóc. Nic- oprócz pocieszenia. Możecie mi powiedzieć coś o tej luteince? Ja nigdy nie stosowałam nic na wywołanie, nawet nie wiedziałam, że można:) Czy ona nie jest szkodliwa dla ewntualnej ciąży, która przecież jest czasem powodem braku okresu? Aha, powiedzie jak reagują wasi faceci na spóźniający sie okres? Mój to udaje, że się nie przejmuje, ale i tak co dzień rano dzwoni i pyta czy już jest:)

luteina nie szkodzi ciąży poprostu lekarz przepisuje,kaze brac,zwykle okres dostaje sie po odstawiniu a gdy sie nie pojawi to siup do lekarza zeby sprawdzic czy ciazy nie ma.Raczej nie ma szans by po luteinie nie dostac @ a co do facetow to moj udawal,ze nic sie nie dzieje złego i ze wszystko est ok,ale tłumienie w sobie emocji nie doprowadzilo do nieczego dobrego,teraz sie jakby oddalil:o to zalezy od podejscia faceta,moj sie wystraszyl na maxa

Zostawił mnie :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( jedyny ktorego bylam w stanie pokochac po moim mężu,jedyny ktoremu zaufałam i wierzyłam 😭

Gość w sumie to sie ciesz
ze teraz i ze bez brzucha w sumie cala sytuacja z brakiem okresu pokazala jedynie iz zalezy mu na tym by sie z Toba bzykac nic wiecej i gdy sie gnojowi zaczely trzasc nogawki po prostu zwinal manatki i tyle

Gość Siris88
a u mnie dalej sucho...

nie o to chodzi, jego rodzice sa przeciwni temu zwiazkowi bo mam dziecko i bylam mezatka

Gość to przepraszam bardzo
to ile ten chlopiec ma lat ze sie w sprawach zwiazkow pyta rodzicow o zgode? a Ty to ze masz dziecko to co z tego tredowata jestes przez to czy jak? a mezatka to mozesz byc jeszcze raz tylko tym razem przygladaj sie lepiej facetom z ktorymi chodzisz do lozka

wkrótce mielismy miec rocznice ;( nie chce zeby przeze mnie mial zle relacje z rodzicami

Gość ty masz patrzec na siebie
i swoje dziecko zeby wam sie ukladalo jak najlepiej a do tego jest potrzebny madry facet a nie jakis gnojek co to sie maminej spodnicy trzyma pieprzyc takiego fagasa

Gość wiem nie martw sie
jeszcze bedziesz szczesliwa dobrze ze ten patalach teraz sie uaktywnil i pokazal kim naprawde jest bo rownie dobrze moglas zostac sama nie z kjednym ale z dwojka dziecki jak jego szanowna mamuska by powiedziala synciu rzuc ja nie masz czego i kogo zalowac a najlepiej zainteresuj sie jakims starszym gosciem jest mniejsza szansa ze trafisz na gnoja bo tacy faceci mniej wiecej wiedza czego chca o ile wogole mezczyzni to wiedza tak do konca bo to wieczne dzieci sa

Gość a tam
gorsze rzeczy bywaja w zyciu :) a pozbycie sie z niego takiego gnoja to okazja do swietowania nie do placzu:)

ale mimo wszystko go kocham,pokochalam i nie da sie na juz tego zmienic...

Gość siqo
Lepiej płakać teraz niż potem płakać całe życie... Nie potrzebujesz drugiego dziecka z nadopiekuńczą matką, tylko faceta, który da Ci oparcie i bezpieczeństwo... Nie był wart takiej świetnej dziewczyny jak Ty, więc głowa do góry. Niektórzy nigdy nie dorastają, a takich niekomu nie trzeba.Spotkasz jeszcze kogoś wyjątkowego i pamiętaj, że jeśli coś uparcie gaśnie trzeba zaufać iskierce najdzieji.A w przyrodzie zawsze musi być równowaga, tych dwóch dzieciaków wynagrodzi Ci ktoś fenomenalny i niepowtarzalny:)