Gość le nka Napisano Czerwiec 23, 2006 no_name jak samopoczucie? wielka bużka dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filidorka Napisano Czerwiec 23, 2006 Cześć Dziewczyny !!! Dawno tu nie byłam. Ostatnio w maju kiedy też strasznie bałam sie że wpadka. MóJ facet bardzo poważnie podszedł do tego, że przezyłam taki okropny stres choc czekałam "tylko" tydzień. Ale ten tydzień ciągnął sie w nieskończoność. Przez następny miesiąc bardzo uważaliśmy ale to takie trudne zachować zdrowy rozsądek w 200% ( bo 100 dla całkowitego spokoju nie wystarcza:) ) tym bardziej kiedy spotyka się z ukochanym raz na tydzień lub rzedziej. Jak teraz poczytałam Wasz topik to juz się boję tego stresu na zapas. Chyba mam juz schiza na tym punkcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myniaaaa Napisano Czerwiec 23, 2006 No_name - gdzie jesteś????:-( :-( :-( ....wiesz ...chcialam Ci powidzieć , że dostałam ten okres :-( - a Ciebie nie ma i nie ma....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 23, 2006 gratuluje ci myniaaa okresiku!!!!:) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Czerwiec 24, 2006 dziewczyny moj okres juz sie konczy-czy to normalne ze trwał 3 dni?? zawsze trwa 5 a tu juz dzis nic:( Fakt ze 2 byly tragiczne i strasznie obfite ale no tak szybko nic? cholera:(zawsze cos:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Czerwiec 24, 2006 no_name mam nadzieje ze wypoczywasz-stad to znikniecie. Odezwij sie do nas... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 24, 2006 moja mama ma zawsze 3 dniowe i jest zdrowa wiec nie przejmuj sie jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Słooooneeeeczkooooo Napisano Czerwiec 24, 2006 le nka - czytam Wasze forum od początq, ale nie miałam jakos czasu zeby cos napisac :) Dziewczyno nie martw sie :) ja tez ostatnio amm 3dniowe :p straszneee włąsnie mam 2 pierwsze dni :p bolesne i obfite, ale jestem zdrowa:) Ty tez jestes:) wolałbys miec 9 dni czy tam ile i miec wtedy jakies problemy? i co najważniejsze to nie jestes w ciazy :) Ciąza to nie takie hop siup :p i juz:) pamietaj, ze wiele par stara sie o dzieci latami poza tym plemniki to nie \"king kongi\":P:P:P Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Słooooneeeeczkooooo Napisano Czerwiec 24, 2006 Poza tym jak sie ma pseudo "okres" w ciazy to nie jest okres!! :P to jest plamienie :> Moja siostra ostatnio tzn w styczniu zaszła w ciaze i własnie w lutym miała takie plamienie i to jest taaaki tyci tyciii plamienie :P które trwało około godziny :P to nie obfity okres :) wiec wszystko jest okey :) uśmiechaj sie Miśka :D juz!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i gdzie ta Napisano Czerwiec 24, 2006 NO_NAME??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myniaaa Napisano Czerwiec 24, 2006 Kurcze - co się dzieje z No_name ....martwię się :-(....dlaczego jej nie ma??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ravenka maleńka Napisano Czerwiec 24, 2006 jejku, też się troszkę martwię o no_name. mam nadzieję, że jakoś się trzyma... halllo, słyszysz? Kobieto, nie daj się! :) całe stado internautek stoi murem za Tobą :) mam głupie pytanie do Was dziewczyny :P nie bijcie, naprawdę nie wiem, bo ja polonistka a nie biolog ;P można mieć w ciąży okres lub plamienie, ale owulacji to chyba raczej nie? ja znowu czekam :P wiem, że schizuję, w tym miesiącu naprawdę ani razu nie było "ryzyka", z moim facetem kochaliśmy się tylko z prezerwatywą (durex extra safe :>) i zawsze "po" uważnie sprawdzaliśmy, czy z nią wszystko ok:P poza tym mam wszystkie objawy prawidłowo przebiegającego cyklu.. ale coś mi się zdaje, że najbliższe 8-9 dni będę miała dość wesołe ;P :P :P (w tej chwili leci mi 20ty dzień cyklu). hmmm, gdybyśmy wtedy zaliczyli "wpadkę" (odpukać, i tfu przez lewe ramię!) to bym była w 7-8 tygodniu, nie ma cudów, chyba jakiekolwiek objawy bym miała :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co mam zrobic Napisano Czerwiec 24, 2006 witajcie,mam maly problem z moim okresem,otoz wspolzyje ze swoim chlopakiem od ok 4 m-cy,poczatkowo kochalismy sie stosujac prezerwatywy,a od niedawna jest to tylko stosunek przerywany (totalna glupota-zauwazam to dopiero teraz) no i jest problem-zawsze mialam okres regularnie ok 20/21 kazdego miesiaca,teraz okres spoznia mi sie 3 dzien i nie wiem czy to moze czy nie moze byc ciaza ,zrobilam test ciazowy (plytkowy,wykrywajacy wczesna ciaze,mozan go robic o kazdej porze dnia,z taki maluszkiem na opakowaniu)wyszedl NEGATYWNIE,jednak ja nadal sie martwie,bo okresu nie ma i nie ma i nic na niego nie wskazuje powiedzcie mi,czy wynik testu negatywyny jest zawsze wiarygodny? bo an ktoryms z forow czytalam,ze negatywyny jest pradziwy zawsze,zas pozytywny moze byc sfalszownay (wynik roznych czynnikow) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Czerwiec 24, 2006 Dziewczyny dzieki jestescie kochane. Bez waszego wsparcia byloby o wiele gorzej;)Buziaki dla wszystkich. No_name-NATYCHMIAST MASZ SIĘ ZGŁOSIĆ SŁYSZYSZ? Proszę odezwij sie...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Czerwiec 24, 2006 negatywny nie zawsze jest wiarygodny-zle przeczytalas lub ktos napisal glupoty!Idz do lekarza,zrob test z krwi,ale pewnie to stres czy cos i sie opoznia.Glowa do gory,powodzenia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co mam zrobic Napisano Czerwiec 25, 2006 teraz to nawet brzuch mnie nie boli :( ehh nie ma i nie ma ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 25, 2006 Czesc dziewczyny! Przepraszam za znikniecie... musialam wyjechac...pojechalam z synkiem do cioci na wies,zmienilam nr tel przed wyjazdem...pojezdzilam tez po Poznaniu,chodzilam po sklepach,kupilam pare fajnych ciuchow,robilam przyjemnosci synkowi... zbierałam sie,jestem silna teraz to wiem.Juz wszystko dobrze,jeszcze nie w 100% ale jest dobrze...poznałam kogos,wydaje sie wspaniały,ale powiedziałam,jaka sytuacja i ze nie jestem gotowa a on powiedzial,ze rozumie i poprostu chce kontaktu,co myslicie? Jest starszyode mnie 8 lat. Myniaaa gratuluje !!!!! Dziekuje wam za troske i ze bylyscie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 25, 2006 co mam zrobic...jesli negatywne to powinno byc ok,ale dla pewnosci mozesz zrobic z krwi,one daja 100% pewnosci,trzymaj sie dziewczyno i uzywajcie zabezpieczenia!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 25, 2006 Gdzie jestescie słoneczka? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myniaaaa Napisano Czerwiec 25, 2006 no_name - a kiedy go poznałaś????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 25, 2006 hehe... dobre pytanie myniaaaa...2 dni temu,narazie trzymam go na dystans...umowilam sie dopiero na pt,ale nie chce narazie niczego powaznego...jeszcze nie teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość K24**** Napisano Czerwiec 25, 2006 super no_name:):):) u mnie ciagle nic...mam 25dzien cyklu, kluje mnie lewy jajnik i mam apetyt jak nigdy...hmmm na slodkie i ostre, moze to PMS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 25, 2006 K24 ja mysle,ze tak:) ten topic naprawde jest szczesliwy:) I mni tez kluly jajniki jak mi sie spoznial... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co mam zrobic Napisano Czerwiec 25, 2006 no mnie tez kluje i kluje :( raz boli,raz nie i wydaje mi sie(ale chyba sobie wkrecam)ze mi brzuch urosl :)co jest bezsensu w sumie... w ogole mam taka okropna wydzieline-sluz ktory wyglada jak...sperma.. ja juz nie wiem co mam o tym myslec,czekam dalej,we wtorek robie nastepny test:>a do wtorku chce przestac sie martwic,bo juz po nocach nie spie..w ogole czytalam,ze moze to opoznienie byc spowodowane np nadchodzacym latem-w sumie te upaly mnie wykanczaja :( no_name ja czytajac tutaj ten topic,to po prostu Cie podziwiam i naprawde mimo tego,ze Cie nie znam,uwazam,ze jestes wartosciowa osoba,ktora na pewno znajdzie jeszcze szczescie w zyciu :) pozdro dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co mam zrobic Napisano Czerwiec 25, 2006 aha napiszcie prosze ile kosztuje badanie z krwi i jak ono sie nazywa?(badanie na obecnosc beta HCG czy jak?!,bo ja to sie raczej w tym nie orientuje :() Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 25, 2006 nie wiem dokladnie,ale kumpela powiedziala \"test ciazowy z krwi\" płaciła 20 zl :) to nie duzo a masz pewnosc na 100% idz do szpitala albo od razu do laboratorium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość whenthestangercalls Napisano Czerwiec 25, 2006 ten test z krwi można zrobic w normalnym laboratorium diagnostycznym? czy daje na prawdę 100%? jest w stanie prawidłowo zdiagnozowac około 16 dniową ciażę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 25, 2006 hmm. czy w takim labor. to juz na 100% nie wiem,ale mysle,ze nie bedzie problemu. Biorac pod uwage,ze miesiaczka wystepuje ok 14 dpo to uwazam,ze wykaze w 100% i dlatego wlasnie sie kobiety fatyguja testem z krwi bo tylko on daje 100% pewnosci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cynamonek843 Napisano Czerwiec 25, 2006 No_name mam pytanie: przez kilka dni miałam sluz płodny, ale w ciagu jednego dnia bolałay mnie bardzo jajniki - tzn. prawy! To własnie tego dnia mam owulację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 25, 2006 cynamonku niekoniecznie...mnie czasem boli 3 dni przed owu a w dniu owu nie boli... przedewszystkim dzien owulacji to tez ostatni ze sluzem plodnym...szkoda,ze nie mierzysz temp. zauwazylabys wyrazny skok temp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach