Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

waniliowa mandarynka

Piękne polskie piosenki o spełnionej i niespełnionej miłości...

Polecane posty

Gość narnuś *
Mandy Moore- Only hope Placebo- Every me and every you (polecam szczególnie akustyczną wersję) Sunrise Avenue- Forever Yours Gosia Andrzejewicz- Lustro Kasia Cerekwicka- Zostań 3 Doors Down- Here Without You 3 Doors Down- Landing in London Farba- W strugach deszczu

Gość narnuś *
Zapomniałam jeszcze dopisać The Red Jampsuit Apparatus- Your Guardian Angel (nie zrażajcie się do nazwy zespołu, bo piosenka jest genialna)

Gość hbijljhvcjkkkjhc
ave

Justyna Steczkowska - Nocą Justyna Steczkowska - Daj mi chwile Gosia Andrzejewicz - Na chwile Feel - Gdy jest już ciemno Monika Brodka - My monika brodka - gdziekolwiek jesteś anita lipnicka - ostatni list Łukasz Zagrobelny - Nieprawda Verba - Sluchaj Skarbie

Gość każdy słucha
ale nikomu nie chce się ich tutaj pisać ahahah xD ale ja napiszę! nie bede taka;] 1.Karolina Kozak - Razem zestarzejmy się 2.Myslovitz - Chcicłabym umrzeć z miłości 2. Peny feat filia - Noc mówi mi 4.Edyta Bartosiewicz - Ostatni 5. Sławek uniatowski - Kocham Cię ;D

Gość efik90
Umberto Tozzi - Ti amo :)

Gość Mr.Rospo
Bardzo fajnie że piszecie i umieszczacie piosenki....dzięki ale na Boga czytajcie najpierw temat dyskusji a dopiero potem chwalcie się co znacie. Piękne polskie piosenki o spełnionej i niespełnionej miłości.....a tu jakaś Fergie i jej Big girls dont cry. Błagam...myslcie trochę....najpiękniejsza....dla mnie może być jedna, dwie, no 3 lub 4 piosenki naj....ale nie 160.

To ja dodam od siebie(chyba nie było) Anita Lipnicka- Ballada dla śpiącej królewny:)

Gość aaniolekk
a moje ulubione to : lipek - Miłość czarodziejem no i wszystkie te które wymieniliście nie będę drugi raz pisać tego samego ! A co do Lipka polecam Miłość czarodziejem naprawdę fajny kawałek!!

Gość aaniolekk
no i jeszcze 18L Wierzyłem Tak również super piosenka pozdro for all!;)

Gość aaniolekk
ej sorki ktos sie podszył pod pseudo aaniolekk choć przyznaję że piosenka była fajna 18l wierzyłem tak również jest gitowa

Gość DeMoNeK
Edyta Górniak - Kolorowy Wiatr...

Gość super temat
Ja polecama 1.Edyta Jungowska -Ja wam pokaże 2.D-bomb-koniec 3.Sławek Uniatowski-kocjam Cię 4.Łulasz Zagrobelny-Życie na czekanie 5.Zbigniew Wodecki0Jeden krótki dzień 6.Bebe Lily-Ty jesteś moim skarbem 7.Emi-Tylko Ciebie chce 8.Feel-jak Aniła głos 9.RH+-poprostu miłość 10.Tomasz Żółtko-kochaj mnie i dotykaj 11.Sztywny pal Azji-łoże w kolorze czerwonym 12.Ziyo-magiczne słowa 13.Goo Goo Dolls-Iris 14.kogiel- mogiel-szukaj mnie

Gość mocurek145
Polskie: Kombi "nasze randez vous" N. Kukulska "decymy" Onar i Ośka "jakie to uczucie" bez cenzury "do dupy" (nie sugerujcie sie tytulem piosenka jest super) Urszula " Dziś już wiem" Tede "jakby jutra miał nie być" Zagraniczne: Couting Crows "colorblind" Creed "my sacriface" Goo Goo Dols "Iris"

Gość piękne
Ja poecam Hannę Banaszak " Nie zabijaj tej Miłości" cudna

Gość Super polskie piosenki
Universe-wołanie przez cisze Kobranocka- kocham Cie jak Irlandie Rh+-po prostu miłosc Feel- Jak aniola glos Ira- chce znowu wierzyc w milosc Edyta Górniak- list Bracia- Biały anioł Duzo jest swietnych piosenek o milosci ale mi sie te najbardziej podobaja:)

Gość Piosenki o miłości
Mam dużo takich piosenek,ale napiszę tylko trochę:-) 1.Oczy szeroko zamknięte-Łzy 2.Gdybyś był-Łzy 3.Aniele Mój-Łzy 4.Do zakochania jeden krok-Andrzej Dąbrowski 5.To nic,nie kochasz mnie-Łzy 6.Psalm dla ciebie-Piotr Rubik 7.Nie pokonasz miłości-Robert Gawliński 8.Mamy tylko chwilę-Robert Gawliński 9.Niech mówią,że to nie jest miłość-Piotr Rubik 10.Tak o mnie walcz-Patrycja Markowska 11.Całą sobą-Łzy 12.Trochę ciepła-Gosia Andrzejewicz 13.Z każdym twym oddechem-Stachursky 14.W zasięgu twego wzroku-Goya 15.Słowa-Gosia Andrzejewicz 16.Zawsze tam gdzie ty-Lady Pank 17.Nauczę cię żyć-Friends 18.Ty i ja-Wilki 19.Jak mgła-Kasia Rodowicz 20.Póki jesteś-Maciej Silski 21.Zaćmienie serca-Patrycja Markowska 22.Świat się pomylił-Patrycja Markowska 23.Dwie bajki-Virgin 24.Odkryjemy miłość nieznaną-Alicja Majewska 25.Już nie ma dzikich plaż-Irena Santor 26.Plama na ścianie-Bajm 27.Lola,Lola-Bajm 28.Windą do nieba-2+1 29.Czarny śnieg-Papa Dance 30.Zostań-Kaia Cerekwicka 31.Potrafię kochać-Kasia Cerekwicka 32.List-Edyta Górniak 33.Zakochani-Ich Troje 34.Powiedz,że mnie kochasz-Ich Troje 35.A wszystko to,bo ciebie kocham-Ich Troje 36.Zawsze z tobą chciałbym być-Ich Troje 37.Zawsze pójdę w twoją stronę-Ich Troje 38.Eli Lama Sabahtani-Wilki 39.Moja\"Baby\"-/Wilki 40.Nigdy nie pozwolę ci na to patrzeć-Wilki 41.Wystarczysz ty-Ich Troje 41.Gdy umiera dzień-Maciej Silski 42.Ostatni raz-Maciej Starnawski 43.Zostyańmy razem-Stachursky 44.Nie zostawij mnie-Stachursky 45.Kolejny raz-Virgin 46.Im więcej ciebie,tym mniej-Natalia Kukulska 47.Niech mówi serce-Wilki 48.Znam cię na pamięć-Monika Brodka 49.Miał być ślub-Monika Brodka 50.Pamiętaj mnie-Varius Manx 51.Do widzenia moja Julio-Bracia Mollęda 52.Nie będę Julią-Wanda i Banda 53.Na zawsze i na wieczność-Wilki 54.Love Story-Wilki 55.Z kimś takim jak ty-Kindla 56.Jesteś moim przeznaczeniem-Stachursky 57.Opowiem ci-Virgin 58.Wielka miłość-Seweryn Krajewski 59.Jej Czarne oczy-Ivan i Delfin 60.Niebieska sukienka-Łzy No to chyba wystarczy:-) Później resztę dopiszę:-)

Gość Piosenki o miłości
Dopisuję resztę:-) 61..Łzy szczęścia-Łzy 62.Sto lat,niech żyje miłość-Ivan i Delfin 63.Osiem serc-Łzy 64.To nie miłość,to złudzenie-Justyna Steczkowska 65.Żono Moja-(chyba Masters) 66.Myślę-D-Bomb 67.Jesteś,wiem że jeteś-Łzy 68.Opiekun-Lzy 69.To nie ja byłam Ewą-Edyta Górniak 70.Trzy noce z deszczem-Wilki 71.Daingerzone-Vanilla Ninja(wiem,że nie jest polska) 72.Nieprawda-Łukasz Zagrobelny 73.Bo bez ciebie-Lerek 74.Wolność jak marzenia-Wilki 75.Przepraszam Cię-Łzy 76.Przepraszam cię,że życie takie jest-Wilki 77.Szczęścia smak-Łzy 78.Nie wiesz nic-Ich Troje 79.Czekanie-Ich Troje 80.Chciałabym-Ich Troje 81.Kochaj mnie,kochaj-Ich Troje 82.Miłość ci wszystko wybaczy(nie znam wykonawcy) 83.Przetańczyć całą noc-Anna Jantar 84.Wszystko co mam-Wilki 85.Myślę o tobie-Kombii 86.Pierwsza łza-Łzy 87.Katharsis-Doda 88.Mogliśmy-Verba 89.Senny szept-Czerwone Gitary 90.Lustro-Gosia Andrzejewicz 91.Angel-Wilki 92.Jak anioła głos-Feel 93.Fajnie,że jesteś-Wilki 94.Na kolana-Kasia Cerekwicka 95.S.O.S-Kasia Cerekwicka 96.Zuzanna-Ich Troje 97.Będziesz moją panią-Marek Grechuta 98.Cud-Kombii 99.Zmyjmy się stąd-Ich Troje 100.Ja tobą oddychać chce-Ich Troje 101.Ja chce-Ich Troje To chyba tyle:-)

Gość Stumbling in=
heh... ale swoja droga czy to niejest fascynujące...? temat ciagnie sie przez raczej długi okres czasu... i wpisujac piosenki nie mamy pojecia ze za jakies 5 miesiecy beda nam sie podobaly inne, nowe... wciaz powstaja nowe, a o staych zapominamy, chociaz nie zawsze:) i kazda piosenka jest jedyna w swoim rodzaju... nawet te glupie i tamdetne jak sie wydaje tez cos ze soba niosa... heh... mysle ze jednak króluje Myslovitz, Akurat, Happysad, Perfect, i przewde wszystkim nasz wieczny zespoł Czerwone Gitary:) pozdrawiam:)

Gość fella
ja uwielbiam takie piosenki i potrzebuje ich duzo

Gość konvalina
Happysad Akyrat Hey Myslovitz Łzy :)

Gość walentynkowo
ok sorki mialy być polskie ale też ich sporo a i te zagraniczne całkiem fajne i romantyczne są

Gość juzwa
lol ale nooby

Gość anetka*
sliczne piosenki o miłości: Universe-Wołanie o ciszę Pin- bo to co dla mnie Iga Porada-Mały książe róża Sumptuasic-Kołysanka Gosia Andrzejewicz-Zanim powiesz Ira-Bezsenni Ira-Bez Ciebie znikam Rh+-po prostu miłość Edyta Górniak- List Feel-Jak anioła głos Bracia-Biały anioł I jeszcze wiele innych ale te ktore wymienilam uwielbiam sluchac. Sa sliczne:)

Gość Berdek
Zagraniczne : billy ocean-lover boy paula abdul-rush rush steve wonder-i just call to say i love you duran duran-come undone huey lewis and the news- power of love nick cave i kylie minogue-where the wild roses ...... the assembly-never never Polskie: Republika -republika marzen Azyl p-twoje zycie anna jurksztowicz -zmysly precz michal bajor-taka milosc w sam raz Caly UNIVERS ZOO-romantyczna gra Kapitan Nemo-twoja loreai (nie jestem pewny tytulu) Bajm-dwa serca dwa smutki halina fronckowiak-aleja gwiazd Banda i wanda -stylowe ramy I WIELE INNYCH