Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

persymonia

co zrobić żeby GTA zadziałało????

Polecane posty

wlasnie juz 3 raz instaluje sobie GTA San Andreas i za kazdym razem jak chce uruchomic gere to mi sie pokazuje ze mam wlozyc odpowiednia plyte DVD/CD. ale ajka znowu plyte? przeciez innej niz ta, z ktorej instaluje gre nie mam. co mam zrobic zeby zadzialalo????

Na plytce powinien byc katalog \"crack\" i tam jest taki pliczek ktory nazywa sie tak samo jak plik z katalogu w ktorym masz zainstalowana gre. Pewnie w nazwie \'gta\'. Musisz skopiowac ten pliczek z plytki do miejsca gdzie jest zainsatalowana gra(tam gdzie jest identyczny pliczek), pojawi sie okienko z zapytaniem czy chcesz zamienic pliki, kliknij ze tak.

ten pliczek ma ikonke identyczna jak skrot do gta na pulpicie.

Gość tony
taaa chcesz mieć katalog 'crack' w oryginalnje grze??? :-) raczej nie ma takiej opcji, trzeba zrobić obraz płyty czyli wirtualny CD np. programem Deamon....poczytaj na necie.

A rzeczywiscie nie doczytalem ze to oryginal, Przepraszam bardzo :) W tym przypadku, mozesz sprobowac sciagnac cracka z internetu

ale z jakiego powodu oryginal nie chcialby ruszyc z oryginalna plytka w napedzie :o?

ten katalog dalo sie odszukac czy to oryginal czy nie (ja tam sie nie znam). trzeba bylo po prostu brata z lozka sciagnac :D

Gość a co z cd key -jesli nie masz
to jest pirat:P---sciagnij sobie cracka albo zrob image płyty i odpal za pomoca damona