Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juuuuhuuuu

Boniderm pomada ojca Grzegorza!!!!!

Polecane posty

Wczoraj zakupiłam to cudo w nadziei, że pomoże mi to w pozbyciu się problemu wiecznie świecącej się strefy T na buzi:) W tej chwili niewiele mogę powiedzieć, bo użyłam tylko dwa razy - wczoraj weczorem i dziś rano. Zobaczymy:)

A jaki to ma zapach?I tym plynem myjesz normalnie twarz jak zelem do mycia twarzy?

No dokładnie:) właściwie to jakieś takie bezzapachowe jest, a konsystencja taka śmieszna wygląda tak jakby rozpuściło się polopirynę S w wodzie. Spłukuje się od razu z twarzy i nie czuć tzw. poślizgu jak po większosci żeli.

Gość juuuuhuuuu
A najpierw sie moczy twarz i na mokra naklada czy na sucha a potem tylko splukuje? I czy usuwa to dokladnie makijaz (fluid, puder) No i gdzie kupilas? W aptece czy sklepie zielarskim?

Myje sie tak jak zelem do mycia twarzy.Czyli na mokra twarz!

Gość juuuuhuuuu
szkoda ze jeszcze nie mozesz nic powiedziec o jego skutecznosci a nie wysusza twarzy?

niestety nie moge Ci powiedziec bo Ja go nie uzywalam.

Gość juuuuhuuuu
a i czy zmywa dobrze makijaz?

Gość juuuuhuuuu
hihi to bylo pytanie do--> zuzannamarianna

Nie wiem czy zmywa makijaż, bo do demakijażu używam mleczka(maluję tylko rzęsy), a potem domywam twarz żelem. Czy wysusz? mam nadzieję, że nie:) przynajmniej nie czuć ściągnięcia twarzy po umyciu (jak na razie) :)

Gość juuuuhuuuu
moze ktos cos jeszcze napisze???

Gość juuuhuuu
up up do giry

Gość endo amator 8
To jest super środek!!!!!!!! mój mąż ma takie placki na skórze głowy jak łuszczyca. Dodam ze ma duuuze zakola a reszte włosów na 3 mm obciętą. I nic tak nie poprawiło mu tej skóry jak pomada ojca grzegorza. Zadne nizorale czy maści od dermatologa ( zresztą bardzo drogie są lekarstwa na to). Skórę głowy po tym miał normalną. Szkoda tylko,ze po około roku organizm sie przyzwyczaił i już powychodziło na nowo. I juz nie działała pomada. Ale i tak warto spróbować. Teraz jest chyba rok po odstawieniu i dziekuję, ze mi przypomnieliście ten specyfik. Moze znów zadziała?

Gość juuuhuuu
hop do góry nik wiecej nie uzywal?

Ja uzywam od kilku miesiecy i jestem w miare zadowolona. Przynajmniej nie wmasowywuje sobie w twarz kupy chemii, jak to jest w przypadku innych preparatów do cer problematycznych.

Dziewczyny ja tego uzywalam i polecam, same wyciagi z ziol, bardzo ladnie oczyszcza twarz, taka smieszna konsystencja, zapach taki ziolowy. Polecam. Gdybym miala mozliwosc to bym uzywala ale musze zamawiac przez neta a to za drogo wychodzi. Oczywiscie tradzik po tym nie znika ale skora jest ladniejsza, poleacm:)

Jasne:) wiec tak, pierwszy raz uslyszalam o pomadzie - a raczej przeczytalam na jakims forum, byc moze tutaj, nie pamietam. Wyciagi z ziol.... ja wlasnie lecze tradzik ziolami, olejkami, trzeba do tego cierpliwosci ale jest lepiej. W ogole patrze na sklad kremow, tonikow zelow, wszystkiego. I ten boniderm jest wg mnie w porzadku bo nie podraznia skory. A efekty? nie mozna wiele sie spodziewac bo emulsji do mycia twarzy, ale ladnie oczyszcza i nie szkodzi mojej cerze - a inne zele podraznialy. Ale ze u mnie w aptece moga na zamowienie sprowadzic za 20 zl to ja dziekuje. Obecnie mam Ziaje

Ja mam skóre przetłuszczajaca się, ale jednoczesnie problem z łuszczacym sie, wysuszonym naskórkiem. Raczej nie zauwazyłam diametralnej poprawy, ale mysle ze jest troche lepiej niz było, no i wiem ze sobie tym nie szkodze.

Gość ja jestem zadowolona
+ : cena około 10 zeta twarz jest bardziej matowa, nie błyszczy się zdecydowanie mniej pryszczy, do końca nie redukuje zaskórników ale twarz jest rzeczywiście promienna, odświeżona... -: konsystencja jakaś rozlazła jakby śluz :-P i niestety szczypie w oczy :-(

Gość hhhhhhhhhh
podnosze