Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła jak szerszeń

Drapię się jak wściekła po tym cholernym Fructisie!!!!

Polecane posty

Gość wściekła jak szerszeń

Raz użyłam, a juz sypie mi się łupież z głowy, notabene po raz pierwszy w życiu go mam!!!! Co mnie naszło żeby to gówno kupić!! Rany, jak mnie łeb swędzi, a już dwa razy go dzis umyłam!!!!!!! [wściekły][wściekły][wściekły]

Miałam tak samo po tym szmponie :o a dodatkowo zaczęły mi włosy wypadać :o

Gość Lepiej użyj Nizoralu
szybciej pomoże. A Fructis to syf

Gość Ja też tak mam....
:(:(:(

Gość kotki-bazie
No bo wiadomo przeciez ze na lupiez najlepiej dzialaja leki , czyli szmpony z apteki (np. nizoral) bo lupiez to choroba i trzeba ja lekami leczyc a nie jakimis kosmetylkami, ktore tylko moga pogorszyc sytuacje.

Gość ja taka tam amantka
hmmm, a dla mnie Fructis jest OK

Gość natiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ja zuywam od kilku lat i jest OK

Gość kurtynkaaaa
Takie szmapony, ktore nie sa lekami tylko usuwaj luszczacy sie lupiez (platki) natomiast nie usuwaja przyczyn lupiezu, czyli grzybicy skory glowy.

z tego co zrozumiałam to autorka nie kupiła fructisa żeby pozbyć się łupieżu (ale może się mylę) ;) a co do tego szamponu, to ja po jego użyciu miałam cały łeb czerwony i drapałam sie niemilosiernie, a głowe to myłam co chwila, bo nie mogłam wytrzymać;)

Gość mój tata
też tak miał po nim, skóra mu płatami schodziła..... A co myślicie o szamponach Dove?

Gość O to to
To samo miałam po tymże szamponie :o \ Ostatecznei zużyłam go do prania rajstop i skarpetek :p

to juz wiem czemu mnie tez tak leb swedzi nie mowiac o wypadaniu wlosow - a zwalalam to na sters to teraz juz wiem

Gość olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
myślę,że to nie zależy od tego szamponu ,tylko o d rodzaju skóry i jej reakcji na rożne kosmetki, poprostu trzeba sobie odpowiednio dobrać, przecież jest w czym pisze tak , bo ja od ponad roku używam fructis multi gładkie włosy i myję nim włosy codziennie i sprawuje się doskonale,więc "gównem" na pewno nie jest

A mi służy świetnie i szampon i odżywka z serii \"Nutri-gładki\" i faktycznie fajnie wygładził mi włosy:) a reakcje uczuleniowe mogą zdazyć się po każdym szamponie!

tylko jak na jeden szampon to cos duzo niezadowolonych ludzi jest lacznie z moja matka ktora tez sie zalatwila tak samo jak ja

zwykle kupowałam Fructis dla włosów normalnych i było w miare OK, tzn. nic sie nie działo ostatnio kupiłam: Fructis długie i mocne (czy cos koło tego) i jest fatalny, włosy mam po 2 dniach jakbym miała oliwke na włosach, swędzi skóra mój mąż też nie jest zadowolony (chociaż ma krótkie włosy ;) ) z racji wykonywanego zawodu musi myć włosy codziennie i też mówi, że ten szampon mu nie służy... hmm