Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damianisko

meskie perfumy-poleccie jakis fajny zapach

Polecane posty

Gość gość
Cała masa jest fajnych perfum Dior, Armani albo Paco Rabanne wszystkie od nich mi się podobają a poczytać i zamówić możesz na zapachowiec.pl

Gość gość
Lacoste Essential! Przyjemny,trwały,świeży zapach,który budzi zainteresowanie. Polecam stronę z atrakcyjnymi cenami- www.goia.pl

Gość gość
Ungaro Man, Prada Luna Rossa, Bulgari Man in Black

Gość gość
Chanel Egoiste Platinium jest świetny. Jest intensywny i bardzo długo się utrzymuje. Bardzo tanio znalazłem go na www.goia.pl Żadnych problemów z przesyłką i jakością, polecam

Gość gość
Ja najbardziej lubię zapach Giorgio Armani Acqua Di Gio. W zdecydowanie niższej cenie trafił mi się na stronie zapachowiec.pl a pachnie świetnie!!

Gość gość
Moim zdaniem najlepsze Hugo Boss - Bottled (szary) albo Paco Rabanne - Invictus ! :D i zamawiam na zapachowiec.pl ! :)

Gość gość
Moim zdaniem najlepsze Hugo Boss - Bottled (szary) albo Paco Rabanne - Invictus ! :D i zamawiam na zapachowiec.pl ! :)

Gość gość
Giorgio Armani - Code (Black) to bardzo fajny zapach perfum męskich. Kupuję w rozlewni na goia.pl dla mojego chłopaka i jest bardzo zadowolony.

Gość gość
Armani-Code Black oraz Paco Rabanne-Invictus to jedne z męskich perfum, które bardzo mi się spodobały. Wszystko zależy od gustu ;) Zamawiam perfumy na zapachowiec.pl wraz z chłopakiem jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości tych perfum ;)