Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka fasolka vel Kwaśniewska

Herbata mandarynkowa częsc dalsza!!!!!!!!!!

Polecane posty

Jolka a gdzie Ty się szlajałaś tyle czasu???!!!! Kilka dni, kilka ...tak dwa tygodnie Cię nie było...tak.. Ty wiesz co tu się działo??!! Reńce wnuka chcieli porwać, wiesz?! A Ty to tak nie lej tego swojego Olka...on porządny chłopak. Wtedy w Korei na mistrzostwach w piłce to tak się dobrze kamuflował z Edytkom, że nikt mu nic nie udowodnił. A chyba nieźle jej dogodził, bo hymn śpiewała jakby to nie nasz był. Widzisz tak nie można... Irenka, nie słuchaj Jolki tylko weź przykład z Cycoliny i pokazuj co masz do pokazania. Chłopaków we wsi chyba nie brakuje...Co?!

No dobra,dobra Ola nie wypominaj mi nieobecnosci :-P Oj rzeczywiście ta nowa przyszła synowa Jadzki zakochana w Jarusiu po \"łuszyska\" ale ciekawe jak długo ta miłość przetrwa,chyba do pierwszej wypłaty he,he,he No aleeeeeeeeeeeeeeeeee......... A co do Olka to nie miał romansu z Edytą G.Ona jest nie w jego typie,a po za tym cała telewizja juz ją rżnęła swego czasu i Olek wiedział ze nie ma na co się rzucać.kumple mu doniesli ze dobra tylko w łóżku jest i wszystko dobrze jak tylko facet jej portfel tankuje do pełna,a Olek byle babie kasy nie oddaje :-P

Joluniu Ty kochaniutka nie chowaj głowy w piasek...Olek Ci ciemnoty nawciskał zebyś go nie lała. Chłop wiedział, że musi na forum międzynarodowym jakoś wyglądać a przecież nie mógł powiedzieć, że ze schodów spadł i dlatego taki poobijany... Oj Jolu ja nie wiedziałam, ze ty taka naiwna jesteś... ale dobra było minęło... Jolka zimno się robi trzeba gdzieś wyskoczyć... Aaaa... widziałaś w niedzielę Reńkę na polsacie???? Bo ja nie mogłam oglądać a ciekawam jak ona wypadła.. Reńka dawaj tu do nas i opowiadaj jak było!!!!!!!!

Och dziewczęta szkoda że tego nie widziałyście, wypadłam szałowo, ten rozwiany włas, tańczę po prostu bosko. Zapiszcie się do występu z mandaryną, naprawdę warto. pozdrawiam i caŁUJĘ i wcale sie na was nie gniewam, że nie obejrzałyście, na pewno będą powtórki. całuski

W zatłoczonym autobusie stoi lekko zawiany jegomość, który co pewien czas mówi głośno \"O ku..wa!\". Pasażerowie zwracają mu uwagę, ale on nie reaguje, tylko powtarza swoje.W końcu kierowca zatrzymuje autobus, podchodzi do faceta i grozi, że jeśli nie przestanie, to zawiezie go na policję. Na to facet nachyla się, mówi kierowcy kilka słów na ucho.Kierowca pobladł gwałtownie i mówi: O ku..wa! Ja bardzo państwa przepraszam, ale żona tego pana urodziła wczoraj bliźniaki i dała im na imię Lech i Jarosław O ku..wa! - zgodnie chórem odpowiedzieli pasażerowie

\" O kurwa \" ale się uśmiałam....................tylko tak naprawdę to nie wiem czy z kawału czy z żalu dla noworodków.......hi,hi,hi,hi Oh dziewczęta znowu jestem.......nie było mnie trochę bo byłam w podróży służbowej...no tak to juz jest jak się jest kobietą interesu :-D Renata niestety nie widziałam jak tanczysz moze jakies fotki podrzucisz????

Hej dziewczęta, znowu powyjeżdżałyśta czy co. Roboty w sejmie mam od cholery, a zaraz się rok akademicki zaczyna. odezwijcie się co tam u was słychać. całuski i pozdrowionka, wasza Renatka

oj chyba się na was pogniewam, nic nie piszecie... Irence to się nie dziwuję, że nie pisze, bo jak Andriu spadł ze stołka, to chłopak humorku nie ma i pewnikiem na małżonce sobie własne niepowodzenia odbija, (a szczególnie na jej plecach) bo to porywczy mężczyzna. jolka o wnukach myśli, to jej się też nie dziwię, może już ciuszków po sklepach szuka... ale lolita, Olka i panie Kaczki to mnie już ździebko denerwują. Do komputrów zasiadać....raz dwa.... pozdrowionka i całuski wasza ukochana Renatka

Ano kobitki, jestem...Tyle mialam roboty ze zniwami, potem Andrjusze mojego wywalili z rzadu, taki chlop byl smutny, dzien i noc pil z Zenkiem od Marianow a ja im tylko zakaski i wodki donosila. Ale teraz, jak ta afera z tasmami wyszla, to sie mu troszku humor poprawil, dzieki Renia.

Reńka, ty to normalnie jesteś szpieg Szoguna...Tyyyy no szczena mi opadła. Reńka a nie bałas się? Nie bałaś, że Cię ten tam noooo ... Adaś rozszyfruje? Kurcze, to jak w amerykańskim filmie. Ty dziewczyno to masz farta. Najpierw z mandaryną w tango poszłaś a teraz w szpiegowskiej targowicy uczestniczysz...Wow karierę robisz i zawsze się gdzieś załapiesz. Jak nie w polityce, to w szołbiznesie a w ostateczności to w seksbiznesie i też będzie dobrze, nie?

Cześć dziewczęta ależ jestem fotogeniczna co??? wiecie, przeszłabym do Pisu jakby mi zaproponowali co najmniej premiera, albo i lepiej prezydenta, a na wiceministra rolnictwa to ja się pchała nie będę. kasy tez od nich nie potrzebuję, bo na forum podawałam swoje konto i już na grzwne uzbierałam, mam nadzieję że wśród tych anonimowych darczyńców byłyście i wy moje kochane. Irenko a Andrju to mi szkoda strasznie, nic dziwnego że chłop pije. Karm go dobrze, kochanieńka, żeby nam z sił nie opadł od tego pijaństwa. Bo co byśmy miały z niego za pożytek. A może po nowych wyborach Andrju zostanie prezydentem a ja premierem. O ...to byłoby super. No nic dziwczęta, biorę się do nauki, bo studia sa moim priorytetem Pozdrawiam i całuję, nawet te zołzy co się tu już nie pokazują. Pewnie zazdraszczają nam popularności.

Gość fiufiufiu..........
same Pierwsze Damy:-) jednym słowem ELYTA :-D pozdrawiam zaczernione - chwilowo pomarańczowa:-)

no widzisz Renatko !!!??????????????? Jak się bojom Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????? Ech Ty Mata-Szmata....no tfu mata-harii. Wybacz kochana ale tyle na Ciebie pluli,żem sie zgubiła!!!!!!!!!!!!!!!!!!

widzicie dziewczęta co to się teraz porobiło. A ja nowy fach w ręcach mam, teraz ja zamiast macierewicza mogę zostać szefem kontrwywiadu. Ale będzie fajnie. Będę podglądać jak Jolka lata po lumpeksach i rynkach, a nam wmawia że u diorów czy wersaczów zakupuje ciuchy, ha ha ha

Renatko, nie jest ważne kochaniutka u kogo się ubieramy ale jak kto wygląda. No Jolce niczego zarzucić nie można. Gorzej z Kaczorzycami. Nic ich ostatnio nie widać. Musiały do ciepłych krajów odlecieć...sama nie wiem czy to lepiej, czy gorzej

nie widziałam, ale czytałam i bardzo mi się podobała. Kaczory jak to kaczory odleciały do ciepłych krajów. Jolka w telewizji, Irka ma wykopki, a Danuśka to cięgiem kasete ogląda z tańcami z córunią, ale ja wczoraj brzydko wymalowali, wyglądała jak facet....fuj...

Gość jelloooooooooooooooooooooooooo
Baby plitykow w akcji bombastik