Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka fasolka vel Kwaśniewska

Herbata mandarynkowa częsc dalsza!!!!!!!!!!

Polecane posty

Ano jestem, jestem, robila ja samogona juz na weselicho. To przecie pisala, ze komplecik kupila, rozowy, do tego wlozym bluzke z zabotem i sandalki. Kupila sem nawet lakier do wlosow w GS i nogi troche opalila w sadzie.

Irka kurde to ty się na liscie znalazłas,a ja???? No tak ja juz pierwszą byłam,ale ja chce jeszcze!!!!!!!!!!!!!! Irka podziwiam Cię mimo wszystko,bo ty taka robotna i mimo tego ze masz tylko wiejskąpodstawówkę skończoną to robisz najlepsze kaszanki i samogony na całej planecie Ziemia,moze lepsze robią ufoludki ale jak to mówią nieobecni się nie liczą :-) :-) Paczaj Irka ale twój Andrju się w stolicy wyrabia,cos chyba nawet przychudł,o figurke dba. Irka ale na tym zdjęciu to ty tez jakas taka opalona,tez byłas na solarium( to taka chodzby patelnia z klapą do góry) :-) :-) Urazona brakiem zainteresowania swoją osobą ze strony internautów Jolka naburmuszona fasolka

Droga Aleksandro,popełniłas \"małą gawfę\"teraz nasz kraj nie jest juz Rzecząpospolitą odkąd krajem rządzą Kaczyńscy jest to \"Polskarzecz jednojajeczna\" lub \"Kaczygród\" nie ma juz tej pięknej Polski jak dawniej :-( za czasów mnie i mojego męża :-( No cóż................ W następnych wyborach napewno wystartuję,tylko powiedz mi Olka co ja zastanę???? Miotłę mi najpierw dadzą zebym ten burdel po Kaczorach posprzątała. Napewno zostawią syf. Jak to mówią czego komuna nie zdążyła spier....olic Kaczki zrobią w 2 miesiące. Zobacz odkąd Leszek rządzi nic tylko kroją gdzie się da. Leszek mówił ze odda kombatantom wojennym dworek,ten do którego ja tak chętnie jezdziłam z Olkiem,jezdził po nas jak po dzikich świniach,ze nie oddalismy go kombatantom a sam co robi?? Ma ich tez głęboko w dupie. Po to są obietnice,zeby ich nie dotrzymywac :-P Ale on mnie wnerwia. Lepiej niech te kaczki się nie pokazują bo normalnie wrrrrrrrrrrrrrrrrrry Podminowana Jolka fasolka

Joluniu, ty się tak kochaniutka nie denerwuj, nie takie kurniki się sprzątało. W razie czego to się zawoła tego...no jak mu było?... Augiasza?... Jak go zwał tak zwał ale posprzątać będzie musiał. Ty Joleczko o żadnej mietle nawet nie myśl, najwyżej o tej do latania. Ale ty jak pamietam wolisz samoloty. Jolu, spokojnie Kaczuchy sobie pobrykają jak wszyscy. A co, Twój Oluś to nie obiecywał... ocho i to jeszcze ile.... A Danki Lechuniu to jak, nie obiecywał. Po 10 milonów miał dawać i co dał? Gówno dał... I w skarpetkach miał puścić co niektórych... no i owszem puścił ale nie tych co trzeba. Joluś my nie som od polityki, my som piękne kobietki i ozdoby tego kraju. O nie, tfu zapomniałam o Maryśce, a i ta ich Jolka też urody osobliwej. Dobra Juluś wołaj Irkę i Renatkę (Renata Ty tak nie szalej na tym parkiecie, bo Ci się warkocz splącze) i może się napijemy po małym na poprawę humoru. To jak chłodzić browarek?

Ola ja się poprostu martwię sytuacją kraju. No wiesz za Oleczka tak zle to znowu nie było --nie gadaj. Obiecywał ,owszem ale nie ucinał na dzien dobry dodatków dla samotnych matek ,nie upier...lał emerytom i rencistom,nie ukracał stypendiów studentom. A Kaczor??? ledwo wlazł na stołek tp poupierdalał i to najbiedniejszym ,zamiast od siebie zacząc!!!!!!!!!!!!!!! Tak się wymądrzał. Renata kurde ja słyszałam ze ty u Mandaryny uczysz się wygibasów na parkiecie ,,,,ho,ho,ho tylko zebys ty przypadkiem u Michała się spiewu nie uczyła :-) bo on czasem rży jak koń, i wokalistkom robi dzieci. Renia uwazaj bo Wiśniewski plemnikami rzuca , ot taki rozrzutny chłopak. On ponoc z UFO teraz trzyma i dlatego ma zielone włosy ............ Irka a Ty gwiazdo internetu co porabiasz???? Bywała tu i Małgosia Tusk ale chyba jej sława uderzyła i nie chce się z nami zadawac,a ciekawa jestem czy ona tez się na Kacze wesele wybiera??

Jolu co tam przeżyliśmy najazd szwedzki, przeżyliśmy radziecki to i przeżyjemy najazd kaczek. Ty dobrze wiesz, że komuś trzeba odebrać zeby samemu mieć... To co Tobie albo mnie miał zabrać... albo Andriszce i naszej kochanej Irce, albo może Renatce!!!!!????? A swoją drogą Renata Ty uważaj z tym Wiśnią!!!! Pfe zielone ludziki urodzisz i dopiero będą Kaczory wydziwiać.

Olka jak myslisz czemu Kaczki nie chcą aborcji?? Oni chcą wpajac juz noworodkom na porodówce ze wszystko co nie Polskie,wszystko co inne niz Polska jest beeeeeeeeeeeeee. I oni se myslą ze my jakies tumoki. Jak trza bądzie to pujdą do boju z \"ptactwem\" nasi chłopcy. Andrju zwoła swoją widlatą ekipę i przerobią kaczorki na pasztecik,he,he nie damy się

Oj co sie tak denerwujta. Macie domy, macie dzieciury, macie chlopow? To sie nimi zajmijcie, polityka nie jest dla bab. Ja tam sie politykowaniem nie zajmuje, na roli robie, obrzadek oporzadze, obiad i ciasto zawsze mezowi postawie, o dzieci zadbam, wnuczke na rekach ponosze. I to jest piekne zycie.

No widzisz Jolu, Irenka dobra żona od polityki trzyma się z daleka. dzieci urodziła i wychowała (Irka ile Ty tych dziecisków masz, no wiesz pytam o te z Andriuszką), ciasto na niedziele upiecze, bimberku swojskiego zrobi i kaszaneczkę do niego na zagrychę. No popatrz Jolu, ona żyje w zgodzie z naturą a jak z naturą to i z Kaczorami też, toż to sama natura jak ich Bozia stworzyła. A że miała taki kaprys (Bozia) to nam ich dwu zesłała. I mamy to co mamy, Polskę Jednojajeczną a nie kACZĄ JOLU, NIE KACZĄ !!!!

Oj dziewuszki jak mnie nożyska bolą od tego tańcowania, oby tylko weselicha nie odwołali, bo szkoda by było moich wysiłków. Irenka jak zatańczym kaczuchy na środku sali to dopiero będzie dym, hihihihihi..... Wiśniewski to teraz zajęty i Mandaryna jak już mnie nauczy tańczyć to za śpiewanie się weźmiem. Mało tera czasu mam dziewczyny bo żniwa som, opalone to my z Ircią będziem jak murzynki jakie, jak człowiek się w ruchu opala to skóra nie schodzi a i opalenizna równa, nie ma lampasów jak w solarium, tylko trza do żniw w bikini i stringach chodzić. Pozdrawiam, trochę przychydłam przy tej robocie i też chyba będe musiała kiecke kupić, jak będzieta leciały do tego mediolana to dajcie znać, wybierzem się razem. wasza Renatka

Ano 3 dzieciskow mamy z Andiusza, jednego chlopoka, co juz sie ozenil i core sam ma i 2 dziewuszki, najmlodsza sie nawet Renatka nazywa. No to Renia sie bierzem powoli za robote. Rano bedziem o 4 wstawac, dasz Ty ino niebogo rade?

Łoj Irka to wy z Andrjuszką ambitni byliscie pod pierzynką. My z Oleczkiem tylko naszą Oleńkę spłodzilismy :-( ale cos jej do swoich dzieciaczków nie spieszno,a ja tyk bym chciała juz takiego maluszka piastować,oh będę dobrą babcią :-) Ciekawa jestem co tam słychac u Kaczorków,te trzy się teraz razem skumały i się nie pokazują,chyba się nas wstydzą,a co tam przylezą jak im się kadencja skonczy :-P to my je pogonimy :-P :-P :-P :-P

Irenka, trzy budziki nastawiam, ale ledwo ledwo z wyra złaże, plony takie że szkoda fergusona na pole wyciągaĆ. Ta Maryśka to tajnos agentos, może dobrze że tu z nami już nie rozmawia, bo by nas za jakowąś konfidencję mogli skazać. Pozdrawiam, czasu mam mało zarobiona jezdem okrutnie.

Jolu robi napadowe kontrole życia przeciętnego Polaka na urlopie. A to niespodziewanie wpadnie na jakiś konkursl i \" niespodziewanie\" gratuluje pierwszego miejsca, a to na koncercik wśliźnie się jak wąż. No jednym słowem Pierwsza Dama jeździ sama. Po kraju i swiecie. Ciekawe czy zabiera jeszcze te reklamówki z kanapkami??

Dziewczyny co tam u Was??? Nie zaglądacie,nie piszecie nic....czyzbyscie Maryśce głupie pomysły ze łba wybijały????? :-) :-) :-) :-) Tylko łba jej nie rozwalcie bo was Lesio do sądu poda o molestowanie fizyczne jego zony. A moze przywalcie jej raz a porządnie to jej się \"wizerunek\" naprawi :-) :-) :-)

Jolka my z Ircią zarobione jezdeśmy okrutnie, żniwa tera przecie, to i nie piszem regularnie. Pozdrawiam

Reńka ale pięknie wyglądasz........ O rany!!!!!! Ale powiedz mi Renatko, czy to na pewno Twój traktorek, bo coś mi się wydaje, że Wojtek na tym samym fotku se robił!? A przewodniczący...... o ja cie!!! ale on jest seksowny... dziewczyny jak bym go w realu zobaczyła na tym basenie...umm. Renatko to ja już Ci się nie dziwię, że oprzeć mu się nie możesz. Irka, toż to Adonis! Piękny, piekny chłopak... Jola a czy to zdjęcie co nam tu przesłałaś to nie jest czasem Maryśka po operacji plastycznej??? Nawet nieźle wygląda. Wolę ją taką niż jak była przedtem...nosek jej poprawili. Ty a te oczy to ona tak wyłupiła z radości???

Oj Aleksandra dziękuję ci bardzo. Może Wojtuś ma taki sam traktorek jak mój. Ale Andriu jest super prawda. Pozdrowionka

Renato, widziałam we wczorajszych \"Faktach\", czy \"Super ekspresie\" Twoją nową fotkę i informację o Twoich postępach na parkiecie. Nie chciałas zdradzić jakiego tańca się nauczyłaś od fachowca ale nam tutaj chyba zdradzisz., co? Nie bądź kochaniutka taka i powiedz koleżankom, bo jak nie nam to komu... Andriusza to gdzie się podziewa dziewczyny. Ostatnio go nie widać na salonach. Chyba w polu...?! ale co on by tam robił?! On już nie do tego.. A wiecie chyba, że Maryśka z Lechuniem będą się turlać po Helu? Żeby się tylko helu nie nałykali, bo jak Lechunio takim cienkim głosikiem do narodu przemówi to dopiero będzie się działo. No dobra będę rezerwować bilet do Mediolanu. Jolka, Renato Wam też zarezerwować lot?

Oleńko rezerwuj koniecznie, a ja na pokładzie samolotu po darmowych drinkach pokaże ci jak nauczyłam sie tańczyć. Ach, aż ulecimy w przestworza pozdrawiam