Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iśka..

co i ile jest w rpacy, zeby nie zglodniec przez te 8 godzin?

Polecane posty

Gość iśka..

pracuje dopeiro meisiac i do diaska :P nie umiem przygotowac sobie ejdzenia na 8 godzin! w domu zjem jakies platki z jogurtem, a potem praca... zawsze po 12 jestem glodna - moze biore za malo? ale jak zrobie sobie wiecej kanapek, to mam wzdecia. a za duzo owocow tez nie chce ejsc, bo po nic hszybko glodnieje - jak wy jecie, ze wytrzymujecie do tej 16, 17?

Gość iśka..
siedze tu od 9 i juz jestem glodna, a jak jestem glodna, to bede liczyla tylko czas, zeby wrocic do domu, przez co moja efektywnosc spada :( zjadlam 3 jablka, jogurt i swie skibki z serem i szynka :( a rano - jogurt z platkami... kurcze -ale jestem glodna! :( nie dam rady do 17:00... a nie chce na zakupy lazic :(

Gość tak se pisze
nie jemy i jesteśmy szczupli ;D jeśli dla ciebie to problem, powinnaś nie jeść dużo na raz ale raczej niewiele, czegoś fajnego, co jakiś czas, może np batonik muesli co parę godzin jak lubisz się truć (ale od tego są wzdęcia też) to dobrze trzyma bez jedzenia coca cola lub pepsi

A potem zdziwione, że grube...Dziewczyny, jedzcie jakieś owoce, jogurty. A zresztą chyba się bardzo nudzicie w tej pracy, skoro jesteście wiecznie głodne.Może warto się wziąć do roboty?

Gość pan_roman
w domu ze 4 kanapeczki...ok.12.00 jabłko ..ok 14.00 kanpka iwystarcza

Gość tak se pisze
tak, to podtrzymuję, co jakiś czas jedz coś ale nie wszystko naraz bo się uzależnisz, biurko i praca skojarzą ci się z zaspokajaniem głodu

Gość iśka..
tez jestem szczupla... nie chodzi o odchudzanie, tylko o moja efektywnosc :( co jesc? ja jestem glodna jak nie wiem :(

Gość pan_roman
nadrabiaj piciem...kup flaszke wody mineralnej i popijaj

Gość iśka..
pije, ale przez to ciagle chodze sikac :(

Gość iśka..
wiec w pracy sie nie je? ale jak nie jem, to wracam padnieta na pysk do domu :(

Gość parcowita
jem kanapke, slodycze owoce, obiad zamowie to zalezy jak mis ie chce, czasem nic nie jem