Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nixe

jestes absolwentem? ile zarabiasz?porównajmy-

Polecane posty

Kwasia! gratulacje wszyscy wiemy ze papier sgh otwiera drzwi;-) tak trzymaj ale po obronie mysle ze dostaniesz podwyzke sa takie zwyczaje;-) wiesz, podnoszenie kwalifikacji dla mnie 2200 netto to tak akurat narazie-tyle bym chciala znam biegle ang,niem, ucze sie francuskiego bylam semestr za granica na dobrej uczelnii tylkoze doswiadczenia zero mysle ze do obrony w tej firmie-potem szukam new job

2 tys, netto to dla mnie marzenie:) ale do obrony (luty-marzec) posiedze jeszcze tu gdzie jestem teraz. Potem zamierzam pracować jako pilot wycieczek zagranicznych. To jest znacznie przyjemniejszy zawód...i troche bardziej opłacalny:) no ale narazie jest jak jest....nie narzekam...mogłabym narzekac gdybym siedziała bez pracy.

hej yasmin:-) widze ze fajnie to podzieliliscie ze Twoj 1000 na koncie dobry pomysl moj narzeczony wraca z podyplomowych za granica i bedzie czegos szukal, chcialabym zeby mial 2x tyle co ja- (czyli 4000 brutto) facet potrzebuje czuc sie wazny a ja musze miec na moje mini-wydatki wiecie o czym mowie:-) piaty rok jakos przezyje w tej pracy, po obronie ide dalej:-) a z jakiego miasta jestesci, yasmin?

Nixe: na razie niestey mój szef nie przewiduje podwyżek. W ogóle prawdopodobnie takie słowo jak \" podwyżka\" nie figuruje u niego w słowniku.....:) cieszę się ze skończę ( ufff bo cięzko jest) SGH, ale to tylko dla siebie- np. mój szef kończył technikum, nie zna języków kompletnie.....i zarabia.........olbrzymie piniądze, jeździ jakś wypasioną bryką. na razie mi starcza. Na wszystko. Mieszkam z rodzicami, co tydzień robię mega zakupy , czasami dokładam sie do domowych wydatków. Od sierpnia sytuacja się zmieni, jak już będę mężatką:)

Gość a moze pisac jakie
studiach skończyliście to piszcie to tak na prawde umiecie i potraficie!! na czym polega wasza praca bo widze ze i tak za duzo zarabiacie skoro siedzicie w godzinach pracy na kafeterii to znaczy ze niewiele robicie i sie zastanawiam za co do cholery wam płacą! swoja drogą studia teraz to każdy muł może skończyć, a wkurza mnie to wasze narzekanie na zarobki skoro i tak wiekszosc wpracy zamiast pracowac siedzi na kafe czego jestescie przykładem.

hej nixe:) my jestesmy ze szczecina. doskonale wiem o czym mówisz:) być kobietą......to skarbonka bez dna....to fryzjer, kosmetyczka no i kosmetyki które nie sa tanie. Kobieta musi miec jakies zakórniaki na swoje wydatki;-) i mój facet doskonale to rozumie. Sam zaproponował taki podział finansów......zawsze sa więc jakies pieniązki odłozone w razie \"W\":) No i mi to odpowiada. Nigdy nie szastałam pieniędzmi, mój facet ma do mnie niesamowite zaufanie jesli o to chodzi, zawsze wie, że jakies pieniązki odłozyłam i moga sie na cos przydać. Odłozylam przecież ostatnio na komplet wypoczynkowy do naszego mieszkania który kosztował niemało, ciułałam jak tylko sie dało, on tez jak mógł, jesli mu cos zostało, odłożył.......i jakoś poszło:) a Ty skąd jestes nixe? 🌼

Gość wesoły bajkopisarz
rok po studiach,10tyś. netto,słuzbowy samochód i laptop

Gość nauczyciel-stazysta
400zl

Gość iw_80
mgr, 1500 na reke, + 2 razy w tygodniu angielski na koszt firmy, pracyje od 8-18, od pon do pt, sekretarka, duza firma pod warszawa

Gość iw_80
o przepraszam od 8 do 16 oczywiscie

Gość te bajkopisarz...
chyba sobie jaja robisz ;) a jakie stanowisko??

ja jestem z Krakowa od sierpnia wynajmiemy kawalerke z moim facetem to bedzie ciezki okres szukania przez niego pracy ale w sierpniu wplynie moja premia kwartalna (okolo 800 zl- dostaje 1% od dynamiki marży sprzedazy w porownaniu z poprzednim rokiem) to juz druga premia bedzie w tej pracy (pracuje 10miesiac) i odloze ja na fundusz inwestycyjny chce sie zmusic do systematycznego oszczedzania czasem mysle, ze jak posiedze w tej pracy dluzej (3-4 lata) to zarobki beda rosnac lepiej niz skaczac po rok dwa tu i tam? ale to moja 1 praca wiec teoretyzuję:-)

Gość wesoły bajkopisarz
jestem dyrektorem :D

Gość wesoły bajkopisarz
z zawodu oczywiście

iw_80 zauwazyla ze wazne sa pozaplacowe dodatki ja mam sluzbowego laptopa ( na ktorym pisze mgr po nocach) komorke z limitem 150zl premie raz na kwartal moj narzeczony w poprzedniej pracy mial milutko: karnety na basen, fitness,prywatna opieka medyczna ale to luxux ja nie licze na to, u nas z socjalnego jedynie bony do TESCO na Swieta :-(

ostatnio mówiłam mojemu że chciałabym pracowac jako pilot. najpierw jednak po studiach musze zrobic kurs który trwa 3 mies. i kosztuje w granicach 700zł. On sie troszkę przeraził ze więcej mnie w domu nie bedzie niż będę, że na tym ucierpi nasz związek. No ale narazie to tylko plany:-) Nic nie wiadomo co z tego wyjdzie, czas pokaże. marzenia sa po to by je realizować:) Licecjata skonczyłam turystykę, teraz robie mgr z komunikacji w biznesie międzynarodowym. Znam angielski w stopniu komunikatywnym oraz niemiecki. Pracuje teraz w takich godzinach ze spokojnie moge rozgladac się za inną pracą......a nóż cos sie trafi:)

Gość wykształcenie wyższe prawnicze
5 lat stażu pracy, asystentka 1900 zł brutto :o

u nas nie ma zadnych bonów:( a szkoda, przydałyby sie czasem. Jak mój facet pracował w poprzedniej firmie....fakt- zarabiał 2 razy mniej bo 800zł na reke ale dostawał bony co miesiąc w wysokości 200zł. Premii tez zadnej nie dostaję.......ale moze jakas podwyzka sie trafi....zobaczymy:)

dodam,że w Warszawie

Gość Jaś niemowa
No i ? Prawnicze ale jakaś specjalizacja ? Egazmin ?

skończone studia prawnicze.

jest jeszcze jakis absolwent z Wroclawia? czy tam naprawde zarabia sie tyle co w wawie??? piszcie miasto, ile po studiach i jaka kasa zróbmy ranking

Gość doradca pod
do kwasi-firma zatrudniajaca 300 osob prowadzi pelna ksiegowosc-niemozliwoscia jest wyplacanie pieniedzy w niudokumentowany sposob

Gość doradca pod
chyba ze sa to prywatne pieniadze prezesa,ktore sam ci wklada do koperty

Gość rumiany Boluś
jestem absolwentem WSGnG . zarobki ok. 2500 zl.

Gość doradca pod
a poza tym przy takiej liczbie pracownikow dokonuje sie przelewy-pozdrawiam.