Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To teraz...

Jakie jest wasze podejscie do takich facetow?

Polecane posty

Gość To teraz...

ja mam pytanie do kobiet z kolei, dlaczego tak jest, ze olewacie facetow, ktorzy sa dla was zbyt dobrzy? Dziwne, ale z doswiadczenia, rozmow, z kobietami takze, wynika, ze to zdarza sie nadzwyczaj czesto. Czy jesli facetowi zalezy, stara sie, pamieta o rocznicach, urodzinach, stara sie, zeby kazdy dzien byl niepowtarzalny, to od razu musi byc tzw. "cieplymi kluchami"? Czy to prawda, ze im trudniej kogos zdobyc, tym bardziej to kreci? U facetow, owszem, ale czy u kobiet?

Gość ach ciepłe kluchy
Oddalabym takiemu facetowi duszę, nie tylko ciało...mam już dość walczenia o palantów.

Gość fatimaa
no niestety zawsze to co jest nieosiagalne bardziej nas podnieca, ale ja nie lubie walczyc wiec wolalabym takiego ktory jest tymi cieplymi kluchami

Gość To teraz...
Przeciez mowilem, ze to zadne "cieple kluchy", ale po prostu facet, ktory nie traktuje kobiety, jak kogos, kto jest tylko potrzebny, gdy ma sie ochote na "jazde bez trzymanki". Ale wychodzi na to, ze faktycznie dla kobiet nie mozna byc zbyt dobrym. Przykre, ale prawdziwe.

Gość fatimaa
no masz racje ze nie mozna byc zbyt dobrym ale nie sadze by dziewczyny lubialy chamow, taki facet ktorego opisujesz kazda by chciala miec ale takich juz nie ma, niestety wiekszosc woli "jazde bez trzymanki" sorki za cieple kluchy ;)

Gość Pomponik ruronik
oh żębymn ja dorwałą takiego kolesia tobym trzymała i niewypuściła heh widocznie trafiasz na te kobiety co nietrzeba :)

Gość To teraz...
Po prostu nie lubie tego okreslenia, drazni mnie. Wlasnie, ze sa, tylko byc moze czasami przekraczaja owa granice, poza ktora staja sie dla nich zbyt dobrzy i... Coz, tak juz jest w zyciu. Albo - inaczej - nie powinienem generalizowac, bo to najwiekszy blad.

Gość a mój jest dla mnie
dobry.. jest kochany, uroczy dba o mnie rozpieszcza, zabiega, ubustwia i uwielbia.. :) Jestem nim oczarowana tak samo mocno jak on mna i juz nigdy nie chciałabym aby coś sie zmienio.. A uwierzcie ze los dał mi już pare lekcji.. I pary TRUDNYCH facetów.. Nawet chyba jakieś topiki tu na kafe załozylam, bo momentami juz nie radziłam sobie :O A teraz.. teraz to poprostu niebo! :) A to dla niego.. 👄 i moze byc nawet ciepła klucha.. dla mnie bedzie zawsze tak samo ekscytujacy i smakowity ;)

Gość Pomponik ruronik
phi a wąłsnie że nie bo dziewczyny lubią takich cieplutkich facetów ale w związku niemożę być tez tak słodko monotonnie nieraz trzeba i pozwolić sobei na tzw "jazde bez trzymanki" :)

Gość kluchy kluchy
:) juz pisałam ze jestem zakochana w takim klusku ;) Co wyglada jak rasowe kopytko :D ;) I jest elastyczny i smakowity jak włoski makaron :P :)

Gość japońska róża
Nie można być "za dobrym". Dobro to coś, czego nie może być za dużo. Jeśli jest nudny i niezaradny, ale kochany - to nie jest za dobry. Dobry to dobry. Ale są ludzie, którzy nie umieją przyjąć tego dobra. Są takie kobiety i tacy mężczyźni. Ja kiedyś zostawiłam jednego, bo mi się zdawało, że był "za dobry". Echh... jaka ja wtedy byłam niedojrzała....

Gość To mile gdy facet pamieta
o rocznicach i takie tam . Ale to w zyciu nie jest najwazniejsze, najwazniejsza jest milośc a potem oczywiscie szacunek do siebie nawzajem. Trzeba sie szanować i wspierac w kazdej sytuacji. Facet powinien byc cieply ale powinien tez byc stanowczy, miec swoje zdanie swoje ja, bo jak jest za slodko to mozna przeslodzic. A tak poza tym to kobiety lubia rozmawiac o uczuciach a faceci nie zawsze.

Gość JA PRAGNĘ TAKIEGO FACETA
ale Tobie się pomyliły pojęcia. Dobry, miły, ciepły facet pamiętający o rocznicach!!! TO ŻADNA CIEPŁA KLUSKA!!! TO PRAGNIENIE KAŻDEJ KOBIETY, NIEMALŻE! ciepłe kluchy, to coś ala mamisynek:P wszystko zmienia się z czasem, może młode lubią takich ostrzejszych, bo nie znają jeszcze życia-choć i w to wątpie. z czasem, kiedy wiele innych rzeczy nabiera na znaczeniu- PRAGNIENMY OPISANYCH MĘŻCZYZN 😘 precz a chamami, nawet tymi, którym się wydaje, że tak łatwiej zdobyć konietę i udają "uroczych chamów":O

Gość To teraz...
Byc moze pomylily mi sie pojecia. Jaki jestem, co robie... Staram sie sprawic, by chociaz na chwile zapomniala o meczacej pracy, gdy tylko mamy dzien wolny, zabieram ja z dala od usianego spalinami miasta, ciesze sie, gdy mam mozliwosc zrobic jej chocby niewielka niespodzianke, chocby miala to byc plyta z jej ulubiona muzyka, martwie sie o nia, jesli troche gorzej sie czuje, najchetniej zostalbym z nia wowczas caly dzien, o ile byloby to mozliwe. Wiem, ze ma duzo problemow i szkoda tylko, ze nie moge wziac czesci z nich na siebie, zeby jej bylo odrobine latwiej. Najbardziej lubie... Chyba siedziec naprzeciwko niej, nawet bez slow, bawe gestow, po prostu cieszyc sie tym, ze jest. I tylko czasami przemyka mi gdzies tam mysl, z doswiadczenia wnioskuje takze, ze czesto kobiety wybieraja facetow, ktorzy maja je gdzies, kotrzy je olewaja, ale niby sa "bardziej mescy", ze tak to ujme...

Gość mam dość...
... facetów, którzy traktuja mnie jak psa przewodnika przez swoje "ciężkie" życie, chcę kogoś kto zaopiekuje się mną, kto po prostu będzie, kto mi powie: kochanie, olej ten kiepski dzień, kogoś kto mi nawrzuca, gdy zrobię źle, kogoś kto pozwoli mi się wygadać, kogoś kto pozwoli mi pomilczeć...

Gość już tu byłam . . .
strata dla świata ->że w większej części nie jest biały. piękne to co opisujesz...i nie rozumiem, dlaczego martwi Cię: "ze czesto kobiety wybieraja facetow, ktorzy maja je gdzies";-->ilu ludzi, tyle poglądów. Ale jak już zaobserwowałeś, WIĘKSZOŚĆ kobiet woli jednak "ciepłych" facetów. Kiedyś w mądrej książczce przeczytałam, że kobiety, które wolą tzn. "chamów", wierzą, że zmnienią takowy TYP. Tzn. mają przypuszczenie, że są na tyle specyficzne/te kobiety/, że ich wyjątkowość zmieni nawet "chama", we wrażliwca...takie podbudwanie własnego 'ja'--->często złudne. Poglądy weryfikują się w miarę postrzegania rzeczywistości i idąc dalej w życie. Jako kobieta, mogę Cię zapewnić, że Twoje cechy, to cechy pożądane!:) Nie zmieniaj się:), a znajdziesz/bądź już znalazłeś Taką, która dla tych "pięknych", DEFICYTOWYCH już w dzisiejszych czasach wartości, oszalaje;) Nie próbuj dogodzić wszystkim...bo jeszcze się taki nie narodził! Pozdr. i powodzenia

Gość zwykła dziewczyna..
a ja niestety miałam takie "ciepłe kluski" i doprowadziłam do tego że mnie zostawił, teraz żal mi strasznie że go straciłam.

Gość zbytdobryzebygokochac
To moze ja tez sie wypowiem :) Ale to juz jutro bo dzis ide spac, a pozatym mi sie nie chce dobrej nocy for all, ten topic mi sie podoba :)

Gość każda zdrowa na umyśle
myśląca poważnie oprzyszłości dałaby sobie rękę obciąć za takiego faceta 😘

Słuchajcie, ciepłe kluchy to facet, który nie potrafi nic, wszystko musi robić za niego mamusia, kobieta, koleżanka z pracy. Jak dla mnie to poprostu upośledzony życiowo człowiek. A z kolei facet, który pamięta o ważnych datach, całuje na dowidzenia, dzwoni jak sie spóźniasz 5minut i pyta sie czy wszystko OK, to poprostu KOCHAJĄCY FACET. Mój mąż jest twardym, ktoś kto go nie zna powie: maczo, jak w @#$% strzelił! A ja powiem, że to najczulszy na świecie kochanek, kochający mąż i troskliwy ojciec. Słowem, człowiek, który ma uczucia i wie kiedy i jak je okazać...

Gość unikam takich
facet nie może być zawsze taki milusi bo to nudne,musi być czasami(zawsze)rónoczesnie twardy taki przymilasy sie szybko nudzą ,a mnie nie pociągają wcale