Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwcowa doli

modne w 2006 roku fasony sukienek

Polecane posty

Gość doświadczona w weseliskach
jestem 7 lat po ślubie i nie nosimy obrączek a jesteśmy bardzo szczęśliwi.... pomyśl troszkę szerzej, nie tylko swoimi kategoriami.... ja nic przeciw welonom na głowie moich klientek nie mam.... natomiast sama welonu nie miałam, bo mi się nie podoba.

Gość do welon to podstawa
wypraszam sobie, ja NIENAWIDZE wiesniactwa pod postacią welonów, wiec nie mów ze wszystkie dziewczyny chcą welon!w tym roku wychodze za mąż, i bede miała tylko wianek, zadnego welonu!i moze jeszcze z tymi czerwonymi lamówkami????bleee

Gość wrrrrrrrr
ja tak sie zastanawiam nad jedna rzecza.... niby modne sa kolor ecri i tysiac jego odcieni a Panny i tak decyduja sie na klasyczna biel, niby modny jest welon a coraz wiecej Panien rezygnuje z niego.... niby modne sa sandałki z odkrytymi palcami a wiekszosc z Panien ma zakryte butki.... czy my wogole podarzamy za ta moda??? wybor sukni slubnej to glowinie nasza decyzja..... hmmm czy sugerowanie sie moda ktora zagoscila aktualnie to dobre rozwiazanie??? czy moze raczej powinnysmy zaufac samym sobie i naszym gustom, bo przeciez zadna z nas nie bedzie nakladac na siebie cos wbrew sobie.... nawet pomimo tego iz mode dyktuja najlepsi projektanci zycze Pannom aby wszystkie znalazly najbardziej optymalne rozwiazanie dla siebie.... ja juz znalazlam:-) pozdrawiam

Gość doświadczona w weseliskach
fakt.... najgorzej to ślepo za modą podążać... mnie się wydaje, że warto wybierać z tej mody to co do nas pasuje i co nam się podoba. Jakiś modny element w naszym stroju na pewno nie zaszkodzi, ważne aby nie stracić głowy.... i np nie zwfundować sobie spódnicy rybki jak się kompletnie nie ma bioder....

Gość wrrrrrrrrr
doswiadczona w weseliskach .... powiedz mi jak to jest.... bo wnioskuje ze prowadzisz jakis salon, czy kobietki wybieraja teraz te modne i zalecane przez projektantow suknie i dodatki?? czy raczej kieruja sie wlasnym "nosem" w doborze stroju?? a jak jest z Panami?? co oni powinni w tym sezonie zakladac??:-) pozdrawiam

Gość Olka z Gliwic
Hey 2 lata temu wyszłam za mąż Miałam welon i nie uważam, że to wiocha Miałam welon po sam pas ale nie obszyty lamówką jak WSZYTKIE Panny młode Welon był w stanie surowym tzn jak go ucieli tak poszłam :-) był torche nabłyszczany, naprawde był ładny Jak suknia jest ładna to musi być na 1 planie a nie welon wioskowaty Dodatki również są bardzo ważne bo nie sama piekna suknia zdobi Panne młodą.