Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wąchacz

Podoba mi się kolega z pracy

Polecane posty

Gość Wąchacz

On jest strasznie nieśmiały, nie wiem... W ogóle widać jest zmieszany kiedy ze sobą rozmawiamy... Kurcze, fajny z niego człowiek ale co zrobić, powiedzieć mu o tym??? A co jeśli mnie wyśmieje?? Nie, no wyśmiać to raczej nie, bo przecież to kulturalny człowiek...ale jeśli sie okarze, że nic z tego nie będzie, to przecież spale się ze wstydu i już nigdy mu nie spojrzę w oczy... buuuuuu..... ;(

Gość Wąchacz
Ej no napiszcie coś:((( miałyście takie sytuacje???Nie wiem co mam robić...mam faceta, jestesmy ze soba juz 2 lata a ja czuje, że coraz bardziej angażuje sie w uczucie do tego kolegi, jest on powaznym facetem, z resztą jest starszy o 5 lat...Co ja mam właściwie zrobić?????

Gość a wolny jest
czy zajęty?

Gość zycie jest pionowe
nie myl myslowo dowch roznych systemow walutowych. praca to nie zycie, kolega nie mezczyzna. bo potem klops bedzie (sorry klops:)

Gość Wąchacz
Z tego co mi wiadomo to wolny. Podoba mu sie jakas ponoc dziewczyna, rozmawialismy o tym na tlenie. To troche dziwne, że powiedzial mi o tym skoro nie znamy się aż tak bardzo dobrze...heh....:((

Gość Wąchacz
Ale czuję, że to wspaniały facet, odpowiedzialny i w ogóle inteligentny. Mój facet tez jest taki ale jednak widac ta roznice wieku u nich.....:(((( buuuu okropnie sie czuje bo czuje sie tak jakbym zdradzala mojego mezczyzne. Nigdy nie chcialabym taka być :((

Gość a wolny jest
ale już prawie jesteś niestety...

Gość Wąchacz
Wiem i strasznie mi to ciąży....:( jesli by miedzy nami cos bylo to na pewno zerwe z facetem, nie moglabym go oszukiwac...no doradzcie mi cos...mam mu powiedziec, że mi sie podoba??