Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasada

pocałunki, stosunki czy tylko fizyczna przyjemność

Polecane posty

Gość kasada

czy dla facetów to tylko fizyczna przyjemność? a co ze związkiem dusz? no pewnie mnie też to podnieca, daje przyjemność fizyczną, ale ważniejsze jest co innego my nie uprawiamy jeszcze seksu, ale mój facet powiedział, że dla niego pocałunek to 80% to fizyczność... czy to dobrze, bo ja uważam ,że chyba nie...=(

Gość i dobrze uwżasz
pocalunek,pieszczoty,stosunek to nie tylko fizyczność,to także związek dusz,więź psychiczna,emocjalna:-)Czysta fizycnosć jest tylko wtedy jak uprawiasz seks bez milości,z przypadkowa osobą,której nie kochasz,co najwyżej lubisz...

Jak się kogoś kocha to wtedy to ma jakiś większy podtekst, ale czasem to sama czysta przyjemność fizyczna. Robisz to bo to jest przyjemne i tyle;-)Nietrzeba kogos kochać,żeby go porządać.

Gość kasada
to dla niego to nie jest nic więcej niż przyjemność fizyczna?? liczą się tylko moje długie nogi, i fajny tyłek?? mówi, że kocha i do tej pory tak mi się cały czas wydawało, bo też okazywał mi to... ale ta wypowiedź o tych procentach mnie załamała :(

Gość kasada
upupu

Gość upupupupupuup
upup

Gość upupupupupuup
upupu

Gość ja pier___ ile będzie jeszcze
SEKS Z MIŁOŚCI JEST O NIEBO LEPSZYCH:), NAWET DLA FACETA, JAK WIDZIA UKOCHANKĄ SZCZYTUJĄCĄ:), WTENCZAS WSZYSTKO JEST LEPSZE.