Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna lato

Czy jest jakaś zależność między zdradą a zamiłowaniem u wódki?

Polecane posty

Gość Czterdziestolatek
Dobry wieczór. Jeśli zaczernienie nicka ma oznaczać podjęcie decyzji o Twojej zmianie, o ustabilizowaniu Twoich myśli, opini i rozterek to bardzo dobrze. Cieszę się z tego.

Gość Czterdziestolatek
Czyli Siebie. Twoje myśli, Twoje opinie, ..... poprostu Siebie.

Gość Czterdziestolatek
Aga.....gdzie jesteś?

Gość Czterdziestolatek
Aga, nie musisz mówić mi prawdy, ale zadam Ci pytanie. Co się z Tobą dzieje? Mam wrażenie jakbym rozmawiał z kimś zupełnie innym (niestety załamanym).

Gość Czterdziestolatek
Agnieszko..............

Gość Czterdziestolatek
Czy zauważyłaś, że często piszemy odpowiedzi w tym samym czasie. Pomyśl i posłuchaj moich rad. Zapomnij o przeszłości. Ona BYŁA i na szczęście już NIE WRÓCI. Przed Tobą jest TYLKO I WYŁACZNIE PRZYSZŁOŚĆ. O nią zabiegaj, olej to co było, nawet jeśli było piękne. To co może się zdarzyć może być jeszcze piękniejsze. Aga jeszcze kilka minut mogę tu być, jutro w miarę możliwości. Później dopiero w poniedziałek.

Gość Czterdziestolatek
Ucinasz naszą rozmowę. DLACZEGO???????

Gość Czterdziestolatek
O kim????? Nie chciałem zapomnieć.

Gość Czterdziestolatek
PRZEBACZENIE..... Aga..... Historia "2 opcji" jest częścią historii życia mojej żony. To było zanim się poznaliśmy. Ona miała 21 lat On 42. Ona panna (podobno dziewica) On żonaty, dwoje dzieci. Romans trwał prawie 2 lata. Mieli pecha, wpadka, ciąża. Usunęli aby nie było skandalu. Ale nadal chcieli być razem. Wtedy pojawiłem się JA. Jako tarcza. W razie następnej wpadki pójdzie na MOJE konto. Nie wiem czy na moje szczęście, czy nieszczęście kilka miesięcy po tym On ginie w wypadku. Ja nieświadom całej sytuacji zostaje Jej mężem. A później...... pisałem wcześniej. Co byś zrobiła na moim miejscu.??????????????

Gość Czterdziestolatek
Rozumiesz teraz moje podejście do życia? Gdybym był skrajnie radykalny albo totalnie załamany, prawdopodobnie nie byłoby mnie. Rozumiesz teraz moje słowa ZROZUMIENIE, USPRAWIEDLIWIENIE, WYBACZENIE, POWODY zdrady. To jest właśnie to. Ja się nie usprawiedliwiam ze Swojej zdrady. Bo zdradziłem nie znając tych szczegółów. To nie był odwet. Dowiedziałem się o tym ok. 4 lat po mojej zdradzie. Ale dowiedziałem się tylko i wyłącznie dlatego, że zacząłęm szukać przyczyn dla których zdradziłem. Zapewniam, że wcześniej i teraz, czyli czły czas kochałem i kocham swoją żonę. A jednak to zrobiłem. Dlaczego. No właśnie od nitki do kłębka. Doszedłem do wniosku, że czegoś między nami brakuje. Tak naprawdę chodziło o seks. Zdradziłem dla seksu. Kiedy zauważyłem, że z kochanką zaczyna być mi lepiej nie tylko w łóżku zerwałem to. I przyznałem się do tego.

Gość Czterdziestolatek
Czy zdaż mi sie wypominać. Jak się poznaliśmy, powiedziałem jej że nie jestem SAM. Ona twierdziła, że jest wolna. Od początku ja byłem szczery a Ona kłamała. Wypominam ale nieszczerość i obłudę wobec mnie, a nigdy jej przeszłość. Rozumiem, że była zakochana. Ale ja też byłem zakochany. Tyle, że ja w Niej a Ona w kimś innym.

Gość Czterdziestolatek
Dobranoc.

że Ty na to trafiłeś, musiałeś wszystko przewrócić do góry nogami I chyba tak jest, podświadomie popychamy czasami do zdrady.

Dziewczyna Lato - ciesze sie ze zajrzalas ;-) Jak przeczytasz to prosze zamiescic recenzje na temacie z mojej stopki. Pozdrawiam i z gory dziekuje!

Gość Czterdziestolatek
Czy dzisiaj masz lepszy humor niż wczoraj?.