Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Migota

20-latki odezwijcie sie!!!

Polecane posty

Dziewczyny piszcie o swoich problemach, zabawnych sytuacjach, złych dniach. :):):):):):):)

Gość 20-to latka
czesc Migota ! powiedz mi jaki Ty masz dzisiaj dzien ? bo ja fatalny:/ i jescze ten mecz...siara ! czasami sie wstydze tego co nasi potrafia zmajstrowac:/

Gość Literka M
cześć Dziewuszki:) ja nie oglądam meczu, bo nie mam nerwów:( chociaż godzinę temu sama wróciłam z meczyku, tylko, że siatkówki plażowej:) w deszczu, ale co tam:)

Moj dzień??? hmmm tragiczny rano pojechalam do mojego \"menela\" żeby go zobaczyc bo nieststy nie ma dla mnie czasu ale nie przez mecz tylko siedzi dzisiaj w pracy i nie ma jak do mnie przyjechac niestety zostaje mi tylko net :) :P

A jeśli chodzi o mecz to nawet nie chce mi sie na niego patrzec może innym razem :P:PP:P:P:P:P:P

Gość 20-to latka
heh innego razu moze nie byc:) tez na niego nie patrze bo nie chcem sie denerwowac:) i tak wiem ze przegramy:) tak sie zastanawial ile... ja sie zastanawiam nad moim zwiazkiem o ile to mozna tak nazwac:/ czy to co jest ma sens czy tez nie ... achh kazdy ma jakies problemy :P

miedzy dwojgiem ludzi roznie jest niezawsze dobrze chociaz chybga kazdy by chcial zeby bylo dobrze u mnie narazie jest wporzadku po niedzielnej kłotni ktora sprowokowalam ale mam usprawiedliwienie bylam przed okresem :P wiec to chyba wiele wyjasnia

Gość Literka M
może dziewczynki od początku:D? Może powiedzcie coś o sobie. Skąd jesteście? Co robicie? Bo tak obco się czuję...:o

Gość 20-to latka
zalezy co chcesz wiedziec:) imie? nazwisko :) znak zodiaku :)

Gość 20-to latka
wiesz Migota ja Tobie cos napisze ! ciesz sie tym co masz:) a ze czasami Cie nerwy poniosa to normalne u nas:D:D chlopcy musza sie do tego przyzwyczaic;)

Gość Literka M
mówiłam o ogólnych informacjach, żebyśmy mogły jakoś normalnie pogadać, a Wy od razu do swoich problemów...

Ja jestem Migota jak juz zauwazylyscie mieszkam w rzeszowie jestem troche stuknieta 2o latka hmmm co jeszcze chcecie wiedziec a jesli chodzi o znak zodiaku to panienka:):)

Hej, czesc .... ja też 20-stka ;] Z Lublina klikam, gdzie studiuję. Ale mieszkam gdzie indziej ;] Meczu nie oglądam, bo nie mam w czym :) A dzień minął tak sobie. Było dobrze dopóki nie zobaczyłam na co zaliczyłam egzamin i dopóki nie weszłam na wagę. :)

20-to latka nie narzekam bylo duzo gorzej ale teraz jest cudownie i nigdy nie chcialbym stracic tego co mam A teraz czekam na informacje o was:PP

Gość swissssssssss
czesc dziewczynki ja mam na imie ania i we wrzesiu bede miec 22urodzinki wiec tez jestem panienka:)

potyliczka jesli chodzi o wage to sie nie przejmuj ja juz od dawna planuje zrzucic pare kilo ale jak poleci mi z tyleczka to i z biustu a tego bym nie chciala wiec chyba nie bede przejmowac sie waga:P

Gość Literka M
a ja jestem z Katowic, ale studiuję w Gliwicach:) też jeszcze mam 20 (do sierpnia), jestem generalnie typem, który nie może obejść się absolutnie bez sportu!!! Kocham sport i mojego słodkiego chłopa. A życie- sielanka:D:D:D

Gość 20-to latka
problemy - to temat rzeka :) ok od poczateczku : no wiec jestem 20-to latka z koszalina ! mam swoje chumorki i ciche dni :) bywam strasznie wredna - do tego stopnia ze ludzie nie wytrzymuja psychicznie:/ niestety wredote mam we krwi ale na szczescie dzis jestem zbyt zmeczona by komus dogrywac:) staram sie byc mila dla kogos kto jest dla mnie mily :)

Gość Literka M
znak zodiaku- LEW:D:D:D jeśli chodzi o wagę to ostatnio sporo schudłam przez mojego chłopaka:) ale powiem Wam, że biust mi urósł po Evrze:) i jestem zadowolona, już nie mówiąc o moich chłopaku:D:D:D

no to pierwsze koty za ploty mam nadzieje ze pogadamy sobie troche i ponarzekamy do siebie a jesli chodzi o wredote to kazdej sie zdaza:D

ja tez chce zeby moj biust sie powiekszyl Literka M jak ty to zrobilas???!!!

Gość 20-to latka
oczywiscie ze My kobitki mamy to cos w sobie :) wrodzone zdolnosci do denerwowania płci przeciwnej

Gość swissssssssss
co do wagi to zawsze uwazam ze moglobyc gorzej:) ale tak jak jest jest super i niech tak juz zostanie

ja tez chce zeby moj biust sie powiekszyl Literka M jak ty to zrobilas???!!!

Gość 20-to latka
a niech mi ktos powie jak go zmniejszyc:/