Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Migota

20-latki odezwijcie sie!!!

Polecane posty

Gość 20-to latka
no dziewczynki milo bylo z Wami poklikac ale czas na mnie bo jutro smigam na uczelnie :) wiec zycze milusiej nocy i czarnobialych senkow- bo od kolorowych oczy bola:D:D:

potyliczka w kwietniu minelo nam 2 latka 20-to latka chyba masz racje :P ale ktora nie woli

Gość 20-to latka
DOBRANOC :*:*:*:

zazwyczaj tez chodzimy razem :) ale nie w sesji :( on podchodzi do wszystkiego na luzaku (a co tam egzamin! jest jeszcze wrzesien!) a ja nie. potyliczka--> pol roku :D

20-to latka spij slodko i karaluchy.... a ty potyliczka dlugo jestescie razem???

buźka 20-latka nam w maju 2 lata stuknely w sumie to tez sie zbieram wiec caluski w cycuski :*

ja bede jutro napewno wiec kolorowych senkow i dobranoc wszystkim buziaczki

hehe,no jasne, uzaleznilam sie chyba troche od kompa bo zagladam tu codziennie :/

Gość Literka M
widzę, że jeszcze wszyscy odsypiają nerwowy piątek:D:D:D ja niestety muszę zaraz jechać bo mam seminarium i kurczę akurat w sobotę...😭 i zamiast leżeć sobie w cieplutkim łóżeczku to muszę jeździć po Gliwicach. Wczoraj padłam nawet sama nie wiem w którym momencie:D odezwę się jak wrócę:) miłego dnia dziewczyny!!! :classic_cool:

Ja też już wstałam więc Literka M nie jesteś sama ale jak zobaczyłam te chmury za oknem to całkiem mi się odechcialo. Chyba mnie czeka beznadziejny dzionek :((:(:(:(:(::(((:(:(:(:(: będę popoludniu narka

hej dziewczyny, a u mnie za oknem niebo niebieskie i slonce swieci! :D przesylam pozdrowienia na poczatek dnia. tylko maly niepokoj odczuwam jak tam moj mily po wczorajszej imprezie... mam nadzieje ze bawil sie dobrze, ale nie szampansko (skoro beze mnie). :P

Hej, witam Was wszystkie :) Ja w sumie nie musze sie spieszyc do niczego. Za 8 dni egzamin, moze jedynie do nauki mi powinno być spieszno. Haha. No nie wiem nie przemawia to do mnie. Buziaki na poczatek dnia. Odezwe sie pozniej :)

Ja właśnie skończyłam psiątać i gotowac obiadek i wkońcu mam troche czasu na neta :D U mnie też się pojawiło słoneczko ale takie za chmurami :( Teraz tylko czekać na wieczór i spotkanie z moim ukochanym ::):):):):):)::) Do zobaczonka potem trzymajcie się pozdrowionka!!!

Gość Literka M
U mnie też słoneczko tylko też trochę chmurek:(

U mnie znowu leje :( Jedyna dobra wiadomość dzisiaj to że moj miś przyjedzie wieczorkiem i wkońcu będę miała się do kogo przytulic:D ciumasy :P:P:P:P

Gość 20-to latka
:) halo jest tam kto ?

czesc dziewczyny widze ze was nie ma ja wpadlam tylko na chwilke bo moj mis sie wkurza ze na necie siedze. a co do wieczora to calkiem fajny a nawet bardzo fajny pozdrofka i... slodkich senkow!!! :P:P:P:P:P:P:P

20-to latka czesc cio slychowac ja nie moge dlugo siedziec no wiesz sila wyzsza :D

Gość 20-to latka
hej ! to zostaw ten necik i biegnij do ukochanego :) nie daj mu zasnac;)

Gość 20-to latka
echh zazdroszcze ci tej sily wyzszej ;)

Gość Literka M
🖐️ ja właśnie wróciłam ze spacerku z moim Misiem:) łaziliśmy sobie po mieście, teraz On się kąpie i idziemy niedługo spać...:D:D:D jest ktoś jeszcze, czy wszystkie już śpicie???

jestem tez u mojego pieknego, czekam az sie wykapie. :P no nie weim jak to sie stalo,ze wieczor z kasiazka zamienilam na wieczor z nim.. czary jakies czy co??? ;) a tak w ogole.. jestescie zazdrosne o ICH kolezanki? bo ja chyba tak :/

Gość Literka M
ojojojojoj i to jeszcze jak:) ale raczej staram się tego po sobie nie pokazywać:) chociaż mój Kot zawsze się ze mnie wtedy śmieje, bo i tak widzi, że jestem:) zresztą ja niestety nie mam innego wyjścia, muszę być zazdrosna, bo mój Kot ciągle przebywa w towarzystwie kobiet :o non stop. Trenujemy razem siatkówkę i kung- fu, więc wtedy mogę mieć go na oku, jak jedziemy gdzieś dalej na plażówkę to też zawsze razem, ale oprócz tego mój mężczyzna jet ratownikiem, a wiadomo, jak to jest nad wodą i na zawodach. Ostatnio np był na 3 dni w Poznaniu na zawodach- myślałam, że oszaleję!!! Ale kochamy się bardzo i wiem, że niczego by takiego nie wywinął, bo sam jest też bardzo zazdrosny o mnie:D:D:D