Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Migota

20-latki odezwijcie sie!!!

Polecane posty

Gość 20-to latka
jest tak jak jest a nie tak jak mialo byc :/

Gość 20-to latka
oj dziewczyny ! kochanego cialka nigdy za wiele ! a odchudzac to sie mozecie jedynie dla swojego dobrego samopoczucia:)

20-to latka nie bo kazdy ma prawo do szczescia ale nie przejmuj sie podnies wysoko glowke i wszystko bedzie dobrze jak nie z tym to z kim innym :P :D

Gość 20-to latka
nie tyle co sie przejmuje ale mnie to meczy! milosc to nie wszystko zeby utrzymac szczescie:) musi byc dobrze :) innej opcji nie widze tu

no ale my jestesmy glupiutkie tylko o tych boyach a swiat przeciez sie wokol nich nie kreci :D no chyba ze wokol mojego hihih :P:P:P:P:P:P

Gość 20-to latka
podobaja Wam sie kolczyki u facetow? np w uchu bo juz nie mowie w innych czesciach ciala:)

hej dziewczyny, tez 20-latka jestem :D meczu nie ogladalam bo 1)nerwow nie mam do tego 2) mam za to egzamin :) niedlugo do ktorego probuje sie uczyc (pobuje to dobre slowo, bo nie wiem czemu po przeczytaniu kilku zdan samoczynnie zasypiam - wam tez sie to zdarza?)

Gość 20-to latka
no mIgota tak jak wszystkie drogi prowadza do Rzymu tak wszystkie tematy kieruja sie na chlopakow :)

kolczyki u facetów? moj mial w brwi, kiedy przechodzil okres buntu :D ale potem spowanial i zrezynowal, bo stwierdzil, ze to psuje mu image :D

Gość 20-to latka
hej vii ! nie przejmuj sie bo ja jescze nie otworze ksiazki lub zeszytu a mi sie juc nie chce:)

20-to latka kolczyki mi sie nie podobaja ale to zalezy od gustu ja sama mam tyljko po jednym w uszach i chyba moj mis nie zgodzilby sie na wiecej tacy poprostu jestesmy :D

Gość 20-to latka
rozumiem , rozumiem, pytalam sie z ciekawosci :) ja podczas mojego buntu zrobilam sobie po pare dziurek w uszach a niedawno (jakis rok temu) nie zastanawiajac sie zrobilam sobie dziare na plecach :)

czesc vii a gdzie podziala sie potyliczka?? a co do oczu to mi sie zamykaja same po ciezkim dniu :(

Gość 20-to latka
kolczyki mozna wyjac a tego raczej sie nie pozbede;P choc narazie mi sie nie znudzil :P

Nie nie, kolczyki odpadają. Tatuaże też - a błe - mój ma 5, ale musi zakrywać ;] Z tego się wyrosło już :)

20-to latka na plecach??? nie bolalo cie?? a jesli mozna wiedziec to w ktorym miejscu:D

Gość 20-to latka
to tez rzecz gustu :) dobrze ze ludzie nie sa tacy sami :) bo byloby za nudno :)

ja wlasnie napisalam mojemu misiowi na dobranocke eska no i poszedl spac a kto mnie zagrzeje ??? noce jeszcze zimne :):D

Gość 20-to latka
a wiesz ze nie bolalo mnie :) tylko raz jak na nerwa najechal to az mnie wykrzywilo;) yyy a gdzie mam to nad koscia ogonowa

mi sie podobaja w pepku i na jezyku ale sobie chyba nie zrobie :P

heh, ja mojego wyslalam na impreze, a sama sien mialam UCZYC, taaaaaa... hm, na stopie tatuaz nie jest zly bo:dyskretny, jak ci sie znudzi to mozesz usunac,a jak nawet zostanie blizna,to nikt nie zauwazy :]

Gość 20-to latka
na kostce chyba bardziej boli jak w miejscu z tzw tluszczykiem :) ale co ja sie bede wypowiadac jak nie wiem ;) kazdy inaczej odczuwa bol

vii wyslalas na impreze ja tam wole jak chodzimy razem :D bo mam sie do kogo poprzytulac na wolniakach :P

Gość 20-to latka
Migota - chyba wolisz miec go na oku ;P